Не само защото сме от Манчестър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не само защото сме от Манчестър!
Както обикновено темата се изроди и то в дребни заяждания за българското и чуждото. Даже не съм си и помислял за това при писането на есето си! 
blue magic написа:Уважавам личния избор на всеки, но ние преди всичко сме българи. Тук мненията отидоха в крайността и феновете на чужд отбор тръгнаха антибългарски. Да, аз ще нося найк защото това е моя избор но няма да оплюя българското. И бих попитал обратното - а защо вие не си говорите на английски или испански, защо не станете католици и протестанти по тази логика.
За мен най нормалното е да си фен на български отбор, но да симпатизираш на чужди.
Дотук най много ми хареса мнение "Не ти избираш отбора, а той теб!"
Ето това е точното мение +100000
dunavfc написа:blue magic написа:Уважавам личния избор на всеки, но ние преди всичко сме българи. Тук мненията отидоха в крайността и феновете на чужд отбор тръгнаха антибългарски. Да, аз ще нося найк защото това е моя избор но няма да оплюя българското. И бих попитал обратното - а защо вие не си говорите на английски или испански, защо не станете католици и протестанти по тази логика.
За мен най нормалното е да си фен на български отбор, но да симпатизираш на чужди.
Дотук най много ми хареса мнение "Не ти избираш отбора, а той теб!"
Ето това е точното мение +100000
Точното е за теб, но не и за мен.Аз продължавам да смятам, че няма значение дали си фен на МЮ, Барселона или Левски, ако си от Габрово, Русе, Плевен... да не ги изреждам пак.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Човек,става въпрос не какво да обичаш,никой няма право да ти казва за кой отбор да си,но не и да оплюваш своето разбираш ли какво искам да кажя ? Примерно на мене не ми е обидно като някой русенец е за Левски или ЦСКА,обидно ми е когато говорят за родният си отбор ДУНАВ като "вие" или пък въобще не отебават отборът ни.Същото е е по темата чужд/български футбол,никой те кара да харесваш Марек пред Ливърпул,но е гадно,когато българското се гововри за него с "вие"
cska_90 написа:Eй такива хора като вас не мога да ви разбера!!Фенове на чужди отбори!!Ей това чуждопоклоничество ще ни ебе мамата!![]()
![]()
90% от феновете на левски и цска виждат герена и армията един- два пъти в живота си вестниците и телевизията са ги направили такива ,когато дойде дерби ги товарят в автобуси да напълнят стадиона те не са ли чуждо поклонници в един по-умален мащаб?
keano_sj написа:Както обикновено темата се изроди и то в дребни заяждания за българското и чуждото. Даже не съм си и помислял за това при писането на есето си!
Така е, ти явно си очаквал темата да се напълни с дребни заяждания срещу Барселона, с каквито е изпълнено и пасквилчето ти, но за твое съжаление коментарите се изместиха в друга посока
dunavfc написа:Човек,става въпрос не какво да обичаш,никой няма право да ти казва за кой отбор да си,но не и да оплюваш своето разбираш ли какво искам да кажя ? Примерно на мене не ми е обидно като някой русенец е за Левски или ЦСКА,обидно ми е когато говорят за родният си отбор ДУНАВ като "вие" или пък въобще не отебават отборът ни.Същото е е по темата чужд/български футбол,никой те кара да харесваш Марек пред Ливърпул,но е гадно,когато българското се гововри за него с "вие"
А как да се говори, освен на "вие", когато става въпрос за отбор, чийто привърженик не си?Ти как би се обърнал към феновете на Левски, ЦСКА, Черно Море, Локомотив, освен на "вие"?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Много добре,знаеш какво имах предвид,не е важно какво казваш,а това да си българин и да имаш чуждия отбор за твой роден едва ли не,а българският отбор да го имаш за чужд.
dunavfc написа:Много добре,знаеш какво имах предвид,не е важно какво казваш,а това да си българин и да имаш чуждия отбор за твой роден едва ли не,а българският отбор да го имаш за чужд.
Цъ, не става така!Защо да имам за свой роден Левски или ЦСКА, ако не съм софиянец или от Софийско?За мен е все същото, дали като русенец ще съм привърженик на МЮ или на ЦСКА-все не са отбори от Русе.На теб не ти ли е смешно, когато фенове на тези два набедени гранда от София, но живеещи в Шумен, Ямбол, Сливен, Видин, говорят за "нашия стадион" и "нашия отбор"?Може би, понеже са български, това ти звучи нормално, но на мен-не!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Alexx написа:Аз съм фен на ЦСКА и Юнайтед.Вманиечен съм на тема английски футбол, но мен лично ме дразни това, че някои хора се опитват да се подиграват да хора които ходят на стадиона да гледдат бг футбол ? Вие да не мислите ,че скандинавия или белгия или сърбия примерно хората гледат само чужди отбори ? Нивото на техния футбол не е по различно от нашия, но те остават верни на клубните си отбори. Другата крайност също не е хубава да се опрекват, че хората предпочитат да гледат чужди мачове. Аз лично не мога да възприема да имаш само един любим отбор, но той да е чужд.
+1000