Най-силното първенство е в Испания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българското първенство е по-слабо от египетското
а да верно аз гледам за друг сезон ;ддд
tarikat написа:12. Sweden
30,695
2009

Сърбите изостават нещо..
Re: Най-силното първенство е в Испания
Най-естественото нещо на света е испанското първенство да е избрано за номер едно през 2010 година,най-малкото заради един простичък факт. Тогава имаше световно. А в съставът на световния шампион(изкл. Торес и Рейна) всички играчи идват от Примера дивисион. Относно твърдението,че ако Валенсия и Атлетико Мадрид играели в Англия,нямало да се класират в първите 10 ми звучи меко казано абсурдно. Е с какво Блекбърн,Болтън или Съндърланд са по-силни от Валенсия,Атлетико М и дори Виляреал
Един от най-големите показатели за силата на някое първенство,за мен поне са европейските турнири. Не,въобще няма да споменавам за Реал Мадрид и Барселона. Ами вижте само Севиля, Валенсия и Атлетико Мадрид колко пъти в последните десет години взимат Купата на УЕФА, да не говорим,че едната година финалът си беше изцяло испански(Севиля-Еспаньол). Миналата година, деветия в Примера(Атлетико М) успя да спечели ЛЕ. През тази година, намиращият се в ужасна форма Севиля, успя да елиминира в групите най-силния в момента германски отбор(Борусия Дортмунд). Ако гледаме конкуренцията,моята оценка за четирите най-големи първенства е следната:
Англия- в момента Манчестър Юн. няма абсолютно никаква конкуренция за титлата, всички останали претенденти са в безорбазна форма(Челси, Арсенал, Ливърпул).
Германия-лидерът Дортмунд води с една дузина точки на втория и там борба за титлата на практика няма.
Испания-конкуренцията за титлата е сведена до два отбора,разликата е две точки, като Барселона е с предимство заради голямата победа в директния двубой и далеч по-опитния и сработен отбор.
Италия-първенство от ТОП 4 с най-голяма интрига през този сезон, абсолютно непридвидимо,като няколко отбора имат реален шанс за титлата.

Англия- в момента Манчестър Юн. няма абсолютно никаква конкуренция за титлата, всички останали претенденти са в безорбазна форма(Челси, Арсенал, Ливърпул).
Германия-лидерът Дортмунд води с една дузина точки на втория и там борба за титлата на практика няма.
Испания-конкуренцията за титлата е сведена до два отбора,разликата е две точки, като Барселона е с предимство заради голямата победа в директния двубой и далеч по-опитния и сработен отбор.
Италия-първенство от ТОП 4 с най-голяма интрига през този сезон, абсолютно непридвидимо,като няколко отбора имат реален шанс за титлата.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- storm
- Контакти:
Добре де Мадридист.. Нали става въпрос за 2010 ? Не за 2004 (когато Валенсия спечли Уефа, нито за 2006,2007 (Когато Севиля) ? .. Единствен Атлетико може да се определи като някакъв критерий понеже я спечели 2010 ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Madridist написа:Англия- в момента Манчестър Юн. няма абсолютно никаква конкуренция за титлата, всички останали претенденти са в безорбазна форма(Челси, Арсенал, Ливърпул)
От кога Ливърпул е претендент?

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Българското първенство е едно от най-слабите няма спор , но още по-трагични са ни стадионите и базите на отборите с 3/4 изключения . Вчера преди да си легна си разцъквам с дистанционното и попадам на мач Кроули - Дарби К за ФА къп . Какво да видя стадиона на Кроули които са аматьори с напълно покрити прибуни , видимо за около 10/15 000 човека , пълен до пръсване , вали доста здрав дъжд терена доста добро състояние за условията в които се провежда мача !
storm написа:Добре де Мадридист.. Нали става въпрос за 2010 ? Не за 2004 (когато Валенсия спечли Уефа, нито за 2006,2007 (Когато Севиля) ? .. Единствен Атлетико може да се определи като някакъв критерий понеже я спечели 2010 ..
Примерът с Валенсия го дадох на човекът,който каза,че ако "прилепите" играят във Висшата лига няма да влезнат в първите 10. Няма да изброявам всичките им успехи в Европа и Испания и т.н.,но да се изкарва този голям клуб някакъв средняк няма как да се съглася. За Атлетико(М) също. А за 2010 съм си го написал ясно критерия още с първите изречения-"ЮАР 2010"

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
hajitsu написа:Madridist написа:Англия- в момента Манчестър Юн. няма абсолютно никаква конкуренция за титлата, всички останали претенденти са в безорбазна форма(Челси, Арсенал, Ливърпул)
От кога Ливърпул е претендент?![]()
Те са на 4 точки от "опасната зона", а са претенденти... Сити и Тотнъм също не са за подценяване...
![]()
Ливърпул са си традиционен претендент. Иначе за Манчестър Сити с тези колебливи игри не мисля,че са някаква конкуренция на "червените дяволи",които в сезон с толкова изпуснати победи ще си станат шампиони.

Най-, най-, най-! Не мога да разбера какво се опитвате да ме убедите?! Да гледам испански футбол, италиански или германски?
Това никога няма да стане! Не са ми по вкуса. Всеки човек си има предпочитания, но с тези класацийки ФИФА се надява, да привлича интереса в дадена посока, с цел пренасочване на средствата. И да не си помислите в момента, че ви определям английското първенство за най-силно! Ни най-малко, просто ще ви кажа, че съм се опитвал да гледам и другите, но не ми доставят удоволствие. И накрая ще ви питам - какво значение има за мен, че шампионатът на Испания е най- силен 

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"