От кой отбор сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: От кой отбор сте?

Мнениеот Middlesbrough » 06 яну 2011 19:15

България- Левски
Англия- Мидълзбро
Испания- Барселона
Италия- Ювентус
Германия- ммм нямам маи доста отбори ме кефат :Д
Холандия- Аякс
Франция- Марсилия
Русия-

Офтопик:

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 06 яну 2011 19:33

ЛЕВСКИ
Манчестър Юнайтед
Реал Мадрид
Интер

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 яну 2011 19:46

ЦСКА

Иначе симпатични са ми ...

манчестър
интер
барселона
кайзерслаутерн

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 06 яну 2011 19:53

България- ЦСКА
Англия- Арсенал
Испания- Реал Мадрид
Италия- Милан
Германия- Хофенхайм
Холандия- ПСВ
Франция- Марсилия
Русия- Зенит

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 яну 2011 20:45

"Сините " от София и "Сините" от Лондон ;) Мачовете без участие на моите отбори ги следя само заради играта :) и обичам да има голове в тези мачове :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 06 яну 2011 21:38

фен съм само на един отбор и това е Левски ,симпати имам към Реал М,МАН Юн,Шефилт У,Сампдория,Борусия Д,Бока Хуниорс,Глазгоу Рейнджърс
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 яну 2011 23:48

Това да харесваш повече от един отбор не си е работа :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 яну 2011 02:00

Ами аз лично имам само един любим отбор-Реал Мадрид. Безкрайно и безрезервно го обичам и е едно от нещата,които ми носят радост и удоволствие в живота. След Реал имам няколко отбора,които са ми много симпатични. На първо място ПСЖ(през средата на 90-те бяха отбор с който всеки се съобразяваше, също така имат уникални фенове, а и стадионът им е място,където Господ стана българин). След това Аякс(много приятен отбор с традиции и име в европейския и световен футбол). Преди много харесвах и Парма(от времето на Креспо,Киеза, Буфон,Верон и т.н.), но с годините загубих интерес,но определено в Италия това ми е най-симпатичния отбор. За Бундеслигата нямам отбор, в момента може би Шалке 04(единствено заради Раул). В България подкрепям пловдивските отбори, нямам любим отбор,но може би факта,че живея до Лаута, ме кара да имам малко по-големи симпатии към Локото,но уважавам безкрайно много и Ботев и винаги когато играят срещу някой друг отбор им стискам палци. Разбира се и Марица,която е една от най-големите люпилни на футболни таланти,но за жалост безхабарието и безпаричието доведоха този славен клуб до пълен крах. :(

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2011 13:32

Ballancee написа:Това да харесваш повече от един отбор не си е работа :mrgreen:

Напълно те подкрепям!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Кои са ви любимите отбори и кои не харесвате!

Мнениеот smoothc » 10 мар 2011 14:22

Тук искам да направя нещо като анкета на кои отбори(от грандовете на съответната държава по-долу-факт е че повечето хора симпатизират на по-големите отбори) симпатизирате защо сте им фен или пък повече ви кефят като стил на игра история или пък някой играч от отбора дори най-странното нещо заради което повече харесвате дадения отбор за различните държави.А който не харесва нито един от изброените може да напише любимият си отбор от съответната държава! И съответно кои са ви най-противните съответно!
Ще ви помоля да кажете с 2-3 думи защо ви е симпатичен този отбор с кое ви впечатлява или друг даден отбор защо ви е противен!

България:Просто кажете на кого сте фен!
Англия:Арсенал Ливърпул Ман Ю Челси
Шотландия:Селтик Рейнджърс
Испания:Реал М Барса Валенсия Севиля Атлетико М
Италия:Милан Ювентус Интер Рома Лацио
Германия:Байерн М Дортмунд Шалке Леверкузен Вердер
Франция:Лион Марсилия Бордо ПСЖ Лил
Португалия:Спортинг Бенфика Порто
Турция:Бешикташ Фенербахче Галатасарай
Гърция:Панатинайкос Олимпиакос АЕК ПАОК
Русия:Спартак М Зенит ЦСКА М
Украйна:Динамо Киев Шахтьор
Холандия:Аякс Феенорд ПСВ Твенте
Белгия:Стандарт Андерлехт Брюж
Аржентина:Бока Ривър
Бразилия:Сао Пауло Коринтианс Вашко Сантос Флуминензе

1-Левски-Любим отбор .......ЦСКА-защото са им вечния враг заради нищо друго! Харесвам много Ботев Плвд-заради Лилчо Арсов-страшен шоумен беше а между другото да вметна-Агитката им е най-добрата в Б-я!!
2-Ман Ю-Любим отбор......Арсенал ме отвращават откакто се помня -нищо лично просто нито Челси нито Пуул дори Сити не са ми толкова противни!Може би заради Венгер-вечно нацупен и намусен ..е освен че дълго време бяха вечния противник на Ман Ю

3-Рейнджърс -Може би по-ми харесват заради сините екипи заради името на стадиона Айброкс-страхотно звучи и заради връзката с Ман Ю донякъде! :) .....Тук нямам противен отбор дори Селтик въпреки че са кръвен враг на Джърс просто ме кефи британския стил футбол-номер 1 е!

4-Донякъде Реал М-най-вече заради Бекъм почнах да ги следя откакто премина през 2003 само заради това по-ми харесват от другите в Испания......Определено Барселона-причините са много не е една или две -но най-вече ме дразни противният им стил на игра лично аз когато играе Барса предпочитам да гледам Болтън-Бирмингам примерно много по-голям кеф ми става просто ме зареждат по-емоционално! Но не отричам че Барса са най-добрите от към резултативност ефективност но за сметка на това те убиват интригата в мача със 100 си паса за 10 минути повеждат 4-0 и цял мач цък цък..тоест...правят другите отбори нищожни с този си стил на игра!
Само едно примерче ще дам за хората:Помните ли Ман Ю-Кроули-...който го е гледал дори и неутралния фен ще каже че имаше емоция в мача аматьорите бяха равни на Ман Ю дори можеха да изравнят--феновете които пътуваха знаеха че ще загубят но те винаги ще помнят този мач!! Но ето го джентълменското поведение -нима не мислите че Юнайтед не може за 1 полувреме да ги овършее с 5-0 и да приключи мача!!Замислете се....

5-От италианския футбол ми се повдига и тук не харесвам нито един от грандовете по-скоро най ми допадат Фиорентина донякъде -заради Батистута когато игра и как наказваше Ювентус много често :) .....Ювентус са ми много противни голям отбор са но рядко тъп стил на игра имат напоследък...

6-Германския футбол прилича на Английския в известна степен а и в последните години стана по-интересна Бундеслигата.
Харесвам много Вердер-много са сплотени години наред ......Байерн М-Велик клуб но самочувствие до небесата.

7-Френския футбол е в няква черна дупка от 100 години -ни нагоре ни на долу :) -Марсилия най-ме кефят просто и само заради готината публика и името на стадиона-Велодром-яко звучи.....Нямам противен отбор всичките са ми еднакви...

8-В Португалия харесвам Бенфика повече заради дядо ми който постоянно ми говореше за Еузебио и някак си от там...иначе всички са ми еднакви

9-Турция-Определено Галатасарай-Мачът с Арсенал 2000 от тогава..но Галата са велики просто.....Май Бешикташ ме дразнят пълни селяндури са...

10-Гърция-Панатинайкос-заради един приятел който живя в Гърция просто постоянно говореше за тях и ме влудяваше но са готини определено....Аек са супер антипатични незнам що :mrgreen:

11-Русия тук май-никой отбор не ме кефи супер тъпи са ми некви всички....

12-Украйна-Динамо Киев-Заради Великия Валерий Лобановский-Поклон

13-Аякс-заради феноменалната им история

14-Никой от Белгия може би Зулте -много печабли ми донесоха :mrgreen: :mrgreen: :geek:

15-Ривър Плейт са уникални много ме кефят...

16-Вашко да Гама ...здрава агитка имат най-добрата в Бразилия

Ваш ред е приятели!

Върни се в “Футбол - Свят”