Открито писмо до Уейн Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Открито писмо до Уейн Рууни

Мнениеот Btovfan80 » 02 сеп 2010 14:22

Алооооу, модераторите, къде сте? Преценявате някакви безобидни темички във форума като провокативни, а оставяте подобна статия да излезе наяве?! На всичкото отгоре е определена като коментар :shock: Това няма нищо общо с коментарната журналистика!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:23

Ето ти и за асистенциите : ако искаш тука си направи проверка , ако не вярваш :http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
Season 2009/2010 Nicolas Anelka Chelsea 10 | Dimitar Berbatov Man Utd 7
Season 2008/2009 Dimitar Berbatov Man Utd 10 | Nicolas Anelka Chelsea 7

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 14:25

zaqwsxd написа:КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ , ЧЕ РУУНИ Е 29 ГОДИШЕН ? ПОКАЖИ МИ ГО И ТОГАВА ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ !

"Разликата им е 1 година" ... оп 28,правилно не си казал че е 29.Извинявай статистико! :)

Ооооо или ти си мислиш че коментираме твоите статистики и отговаряш на посоки.Пишем за Бербатов и Руни-сравнението от статията, и тъй като болния ти мозък си е помислил че коментирам твоите глупости от одеве се смея на простотиите в отговорите ти!!!
Казах ти прочети внимателно бе пич.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 02 сеп 2010 14:26

Kolec написа:
blue avalanche написа:Само не разбирам:кой отбор,точно,ще гледа Бербатов от трибуните?Този,от който се отказа или английския?А,може би,ще гледа съдията?Какъв е Бербатов?Нито "българин" с българите(той си избра така-отказа се от националния,закара приятелката си да родяла в Англия,щото нашите деца,като се раждат тук сигурно са "втора ръка"),нито "англичанин" с англичаните(щото и те не го харесват,дали,пък,затова не затътри бременната в Англия-за да бъде детето му "англичанче").И изобщо...

Олелеле.... чак толкова тъп човек не бях срещал... МАЛОУМНИК! в Англия ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО е МНОГО по-добро от нашето. Ако имах парите на Бербатов щях даже и за настинка да ходя до Англия на преглед! И намерете си друг който да мразите, не ви ли омръзна да плюете Митко? А до "разбирача" дето пусна темата... колко мача има Бербо, колко гола и колко асистенции... и колко има "великия" Анелка... дето не може да се задържи в един отбор повече 1-2 год. щот прави няква простотия и го гонят...

Тука си в голяма грешка за здравеопазването,там просто няма един англ. лекар всичко е една сбирщина китайци ,индуси и разни тъмни субекти и вервай ми ако отидеш на преглед при трима лекари и тримата ще ти дадат различна диагноза.Не се засягаи ма съм бил там и знам как е положението ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 02 сеп 2010 14:27

В Англия се дават оценки за всички играчи, тук се даваха само за трима - Д. Бербатов, С. Петров и М. Петров.
В Англия са наясно, че за добър отбор са нужни 11 футболиста, а ние смятахме "трите коня" за достатъчни.

Кога ще видя статии посветени на Миланов, Минев, Янков, Сърмов и другите ни звезди?

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 14:28

zaqwsxd написа:Ето ти и за асистенциите : ако искаш тука си направи проверка , ако не вярваш :http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
Season 2009/2010 Nicolas Anelka Chelsea 10 | Dimitar Berbatov Man Utd 7
Season 2008/2009 Dimitar Berbatov Man Utd 10 | Nicolas Anelka Chelsea 7

хахахаааа сега слагаш линкове директно че викаш в копирането правиш грешки :D.
Тебе лунното затъмнение не те е пускало бе майна!
ИзображениеИзображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:30

Майна ходи се гръмни ! Смешник не виждам какво се заяждаш с мен , като съм прав. Няма смисъл дори да споря с тебе , супер твърдоглав си ! Ходи си бии кратуната в стената 5-6 пъти и тогава пак пиши !

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 02 сеп 2010 14:30

Dobri написа:В Англия се дават оценки за всички играчи, тук се даваха само за трима - Д. Бербатов, С. Петров и М. Петров.
В Англия са наясно, че за добър отбор са нужни 11 футболиста, а ние смятахме "трите коня" за достатъчни.

Кога ще видя статии посветени на Миланов, Минев, Янков, Сърмов и другите ни звезди?

Нищо лично ма тея четиримата според мен изобщо не трябва да са в нац.отбор камо ли да четем статий за тях.Не ни причинявайте това ,моля ви!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 02 сеп 2010 14:35

Red Army написа:Ето такива мишоци отвратихте Берба от националния и продължава да ви е виновен...нали искахте да се махне тои беше виновен за всико е сега като се махна пак е виновен как стават тия работи ....а за Рууни не може и да става сравнение точно тои беше с наи-голям комфорт а освиркванията са от няколко месеца докато Бербатов от 10 г. е виновен за вс в бг футбола.
Просто ставате нагли вече ...

+1
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 02 сеп 2010 14:38

benquick написа:
Dobri написа:В Англия се дават оценки за всички играчи, тук се даваха само за трима - Д. Бербатов, С. Петров и М. Петров.

Нищо лично ма тея четиримата според мен изобщо не трябва да са в нац.отбор камо ли да четем статий за тях.Не ни причинявайте това ,моля ви!

Трябва и те да се критикуват, защото всеки играч има еднакъв принос. Тези четиримата тежат повече от "трите коня".
Дори Бербатов да направи уникален мач, той е само един играч. Впрочем с колеги като тези е почти невъзможно да се направи силен мач.

Казвате, че Бербата е играл силно на квалификациита за Евро 2004. Вижте те му съотборниците: Здравков, Кирилов, Пажин, Загорчич, Стоянов, Кишишев, Балъков, Христов, двамата Петрови, Петков, Пеев, Янкович и т.н. Сега ги сравнете с настоящите играчи.
Стана ли ви ясно?

Върни се в “Футбол - Свят”