Лион,Барселона,Интер,Байерн кой ще вземе ШЛ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лион,Барселона,Интер,Байерн кой ще вземе ШЛ ?
Аз лично си пожелавам финал между Интер и Байерн.За мен такЪв финал ще бъде супер 

- ss_lazio1900
- Контакти:
Не е трудно да отгадне човек след тази вечер победителят може да бъде само един :
БАРСЕЛОНА !!!
БАРСЕЛОНА !!!
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
niki87 написа:Аз лично си пожелавам финал между Интер и Байерн.За мен такЪв финал ще бъде супер
[offtopic]Не,нека бъде Байерн-Барса с резултат като миналогодишният

Както и вчера казах след гола на Бендтнер - единственият начин да се вземе купата, ако някой счупи и двата крака на Меси. Иначе не виждам кой ще го спре. Байерн имат супер слаба защита и единствено с късмет стигнаха до тук (визирам гола от засада и малоумната постъпка на Рафаел) - не знам как ще ги бият. Единствено Интер може да се справи с тях, ама и тях като ги гледам все с клизма бият по 1:0 не знам как ще стане..За мен най-интересен щеше да е сблъсъка на двамата най-добри в момента Рууни и Меси и предполагам на който му тръгнеше играта щеше да вдигне и купата. И в крайна сметка ще стискма палци за Лисандро Лопес 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
-
- Контакти:
Не знам кой ще спечели трофея, но знам кой няма - Барселона. Никой не е защитавал титлата си от доста време, не ми се вярва и сега да се случи.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[quote="spiker"]Не искам да са Барса, защото пак ще влезнат в историят, а им стана много.
Точно с този отбор заслужават да влязат в историята завинаги.Другата година едва ли ще са толкова добри,просто ще е нереално...
Точно с този отбор заслужават да влязат в историята завинаги.Другата година едва ли ще са толкова добри,просто ще е нереално...
niki87 написа:Аз лично си пожелавам финал между Интер и Байерн.За мен такЪв финал ще бъде супер
Е,много ясно,че не искаш Барса на финал

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:niki87 написа:Аз лично си пожелавам финал между Интер и Байерн.За мен такЪв финал ще бъде супер
Е,много ясно,че не искаш Барса на финал

AnalBreaker написа:Не знам кой ще спечели трофея, но знам кой няма - Барселона. Никой не е защитавал титлата си от доста време, не ми се вярва и сега да се случи.
По-скоро никой не е

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!