Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 21:28

Не знам защо от известно време тук е арена на необуздани страсти.
Един, който не бил расист , обижда всички, които не са съгласни с него,без да знае какво значи расизъм.А това, че е бил в Тотнъм , просто не го коментирам. :lol:
Последна промяна от Мистри на 27 сеп 2015 21:31, променено общо 2 пъти.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 27 сеп 2015 21:28

sin4ec написа:
diplomat написа:Предполагам, че руснаците толкова са се комплексирали от футболната си невежественост и липса на адекватни умения, и сега си го изкарват на различните, защото знаят, че ще ги бият като тъпани на тяхна територия. :roll:

Всъщност това, което правиш, е пълна п.д.растия. Публикуваш провокативна уж футболна тема, а всъщност антируска, за да дразниш. И всичко това, след като месеци наред се борихме форумът да бъде освободен именно от такива капутски теми, и никак не без успех. Ако обичаш, айде съобрази се малко!

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор и наблюдател ще кажа, че си напълно прав. Темата е провокативна и е с очевидна антируска насоченост от страна на автора.

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 27 сеп 2015 21:34

Eminem написа:Имаше една видео игра - "нокаутирай белия". Мисля, че не бъркам името, но в този смисъл е. Тази игра се прехвърли и в реалността. Чернокожи нападаха бели и се опитваха да ги нокаутират с един удар. Имаше клипове в нета, сега не знам дали още ги има.
Имаше смъртни случаи. Колко човека знаят за това ? Медиите обърнаха ли сериозно внимание на това и коментираха ли расизма на чернокожите към белите ? Колко дълго коментираха този проблем, въобще направиха ли го ?
Сега си представете, че играта беше - нокаутирай чернокожия. Медиите щяха да вдигнат света във въздуха от рев, да обясняват какви расисти сме, какви зверове и т.н. Това щеше да е новина във всяка телевизия, във всяко предаване и щяха да го коментират през 5 минути.
Този двоен стандарт не само, че дразни, но е и много опасен.

И аз си спомних, че имаше една игра "Нокаутирай белия",наистина имаше видеоклипове, където черни нокаутират бели , но нямаше отзиви от страна на медииите, нямаше възмущения за расизъм, преставям си ако играта беше "Нокаутирай черния" какви възмущения щеше да има.
Иначе напълно си прав , че този двоен стандарт, който наблюдаваме в последните години освен, че е дразнещ , но и е много опасен!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:35

sin4ec написа: Ти на Къна ги разправяй тия! Виж си само заглавието! На футболна основа-"расизъм" в Москва...Не само Русия, ами и САЩ, и ЮАР, и Бразилия, и всички имаха своите проблеми преди СП. Винаги е имало и ще има проблеми, винаги трябва да се работи в тези насоки. Русия не е прекрасен избор по ред причини, но вече е избрана, строи стадиони и инфраструктура и да си се оправя с проблемите. Темата е категорично провокативна-след като се разкараха александровци, дансовци и нажитсута, ти ли искаш да си новият герой? Дерзай, целта е близо!
Аз нищо лично не приемам, защото не съм запознат какви проблеми има Русия с подготовката. А за негрите-никога не съм ги харесвал и няма да ги харесвам, факт!

Докато продължавате да отричате фактите, да не приемате очевидните проблеми, които Русия има, аз ще продължавам да питам въпроси по тази тема и няма да се откажа, само защото на някои хора им е неудобно да коментират като цивилизовани хора и аргументите са им извадени от гъза. Факт. И аз не харесвам комунисти, русофили, бесепари, ултраси и една камара още сган, ама трябва да съжителствам с тях в Република България. Още един факт. На тоя свят и в цивилизованите страни си има закони, правила и който не ги спазва, трябва да си поема последствията. Пореден факт, а ако това не му изнася на някого, не е мой проблем.

П.П.: Личните нападки си ги запази за себе си, определенията също. Ти сам го каза един път - не съм тук да се харесвам на никого. Гледам, чета, пиша, опитвам се да се уча от по-възрастните от мен, но вече съм голям човек и мога да формирам свое собствено мнение. За троленето се обърни към другаря ти Станко - аз за тези неща говоря от години, ама всички си правеха оглушки. Признавам си, че в един момент нарочно реших да действам по същия начин, но осъзнах всъщност колко детинско е такова отношение и каква загуба на време е.

Не бих и казал, че нещо сте постигнали - редовно се пускат разни тъпи теми, просто биват преместени по-бързо от преди. Боянчо кюстендилският е първа писта всеки път с олигофренските си теми, ама нещо не те виждам там да раздаваш морал. Същата работа е Станко и 100-те му акаунта.
Последна промяна от diplomat на 27 сеп 2015 21:45, променено общо 3 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 21:37

diplomat написа:
Дали ще е възможно да се проведе едно адекватно, приятно, зрелищно и изпълнено само с футбол Световно Първенство, без да се получат безредици заради културни или расови различия? :?:

За съжаление, едвали.

Аз го писах още при избора на Русия - Грешка е, не заради инфраструктурата или стадионите, които ще са с добро качество, а защото просто Русия не е нормална Държава.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:45

Мистри написа:Не знам защо от известно време тук е арена на необуздани страсти.
Един, който не бил расист , обижда всички, които не са съгласни с него,без да знае какво значи расизъм.А това, че е бил в Тотнъм , просто не го коментирам. :lol:

Тотнъм е квартал на Лондон - или не знаеш? :?:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 21:47

diplomat написа:

Първо не беше това идеята и второ, не е ТОЧНО квартал.Или не знаеш?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 сеп 2015 21:47

THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:
Дали ще е възможно да се проведе едно адекватно, приятно, зрелищно и изпълнено само с футбол Световно Първенство, без да се получат безредици заради културни или расови различия?

За съжаление, едвали.

Аз го писах още при избора на Русия - Грешка е, не заради инфраструктурата или стадионите, които ще са с добро качество, а защото просто Русия не е нормална Държава.

Отварям форума и за 30 сек откривам първата пълна простотия :lol: :lol: Къде по-точно няма расизъм, независимо от кого към кого :?: Всички отбори си имат крайни привърженици и доста често част от тях са скинари, например. То като гледам последните 3-4 първенства, все са нормални държави :lol: :

Бразилия - престъпност, чернилки ... Там се трепат по улиците - на туристите на световното им бяха казали кой квартали да НЕ посещават :lol:
ЮАР - апартейд, престъпност на огромни нива, чернилки, вувузели и т.н.
Германия - "заповядайте сирийци, а покрай тях и какви ли не чернилки - ние ще ви храниме" :shock: :shock:
Япония и Корея ... тия ядат сурова риба, няма смисъл да продължавам :mrgreen: :mrgreen:

Расизмът в Руското първенство не е нещо ново, подобни неща им трябва време, за да бъдат премахнати. Игра, при нас има много расизъм - ние нормална държава ли сме :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 21:48

diplomat написа:
1palq4o1 написа:Кое име пречело-сигурно аз, или момичетата в Кел?!?
А за Великобритания, сигурно си прав-там не можеш да кажеш истината-на черния му казваш, че е бял за да се чувства комфортно...докато обезглава човек насред улицата!!!Ама това неговото не е расизъм-това е проява не неговата култура и, ако му се помолиш да не прави така почва да пищи, че го дискриминираш!
А сериозно-ТИ из гетата в...Бирмингам например, разхождали си се?Само за протокола-понеже на са расисти, в НАЙ-ДОБРИЯ случай ще излезеш оттам САМО ограбен!!!Не искам да ти казвам по-лошите варианти.
Та както пише в Стария завет-око за око, зъб за зъб, кръв за кръв...

Пич, не ми пиши несвързани неща, а дай по същество. Едно и също повтаряш - казвам ти, че ти имаш примери, но и за мога да ти дам пример. Бил съм в Тотнъм и знам за какво говориш, но това е съвсем друга тема. Говорим чисто и просто за футбол, стига сте се вкарвали във филми.

Че аз ти пиша по същество!
Не ме интересува къде ( в Русия, Китай или на луната ) някой ще реве, като му се каже истината-черен, блед, жълт или червен!
Съгласен съм с теб, че няма място за расизъм в съвременното общество, НООООООООО...винаги има едно ( НО ), когато уважението е взаимно, а 90% от негрите искат единствено да цуцат помощи, да си живеят в 17ти век и да вдигат авра за всичко което не им изнася!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:48

Мистри написа:
diplomat написа:

Първо не беше това идеята и второ, не е ТОЧНО квартал.Или не знаеш?

Идеята беше да ми се подиграеш за нещо, но не разбрах за какво.

Върни се в “Футбол - Свят”