Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот ivan56 » 02 сеп 2015 15:57

saffron написа:
ivan56 написа:
Не знам дали е го.едо, но е злобен българин от най простите а.к.а македонец.
Успех на Митко в Гърция.

Да това е точното определение за Митко , който се отказа от нашия национален отбор.

Хич, не ми се прави на оригинален, много добре ме разбра. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 02 сеп 2015 16:04

Той РИВАЛДО отиде да рита в Гърция на 32 години, Бербатов ли няма да отиде на 34. ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 сеп 2015 16:22

Нека привържениците на едно отборче на етническа основа, да не го мислят Бербатов. Неговата кариера мина като по учебник. Идва на 17 години в ЦСКА, НАЛАГА се в първия отбор (за разлика от Вутов), НЕ приема първата оферта (за разлика от Вутов) на Лече, след което идва шанса за Байер Леверкузен, който си беше по това време втория по-сила отбор в Германия. Само след година играе финал за ШЛ. След това историята се знае. Вече е във фаза, в която името работи за него. Само преди 15-на години масово футболистите играеха до 30-32 години макс, така че 34 години си е преклонна възраст дори за футболист от типа на Бербатов, който не разчита на скоростта, както разчиташе един Мартин Петров например. Затова не знам какво ви учудва? Митко вече не гони слава - няма за кога. Той гони кешовицата, тъй като футболистите не се пенсионират на 40 години като полицаите и ще трябва да живее със заделените парици. :)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 сеп 2015 16:29

Red Warrior написа:Нека привържениците на едно отборче на етническа основа, да не го мислят Бербатов. Неговата кариера мина като по учебник. Идва на 17 години в ЦСКА, НАЛАГА се в първия отбор (за разлика от Вутов), НЕ приема първата оферта (за разлика от Вутов) на Лече, след което идва шанса за Байер Леверкузен, който си беше по това време втория по-сила отбор в Германия. Само след година играе финал за ШЛ. След това историята се знае. Вече е във фаза, в която името работи за него. Само преди 15-на години масово футболистите играеха до 30-32 години макс, така че 34 години си е преклонна възраст дори за футболист от типа на Бербатов, който не разчита на скоростта, както разчиташе един Мартин Петров например. Затова не знам какво ви учудва? Митко вече не гони слава - няма за кога. Той гони кешовицата, тъй като футболистите не се пенсионират на 40 години като полицаите и ще трябва да живее със заделените парици. :)

Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 сеп 2015 16:55

И какво му е на ПАОК? На тия години футболистите отиват или в САЩ или някъде из Азия.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2015 16:57

petko.h.markov написа:Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?

За съжаление успелите хора в България често са в подобно положение .... справка - Стоичков :twisted:
За сметка на това, идоли стават ръгачи с трудно завършен 8 клас, които с чифт лакти и с много медийна помощ додрапват до ...... галактическия Рен, където след кутия цигари дневно късат мрежите .... на тренировка :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 сеп 2015 17:39

Има логика, хем е в Европа.. хем не е в някой топ шампионат, хем ще взима добри пари хем отборът му е фактор в шампионата си и ще играе в ЕКТ. Да беше на други годинки да търси нещо по-добро, но на 34 е нормално.

Колкото до стандартните дестинации на играчите, които пред пенсия отиват да правят много пари.. той все още има време я за САЩ я за нещо такова. Догодина няма да е на 40, на 35 ще е.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 сеп 2015 17:47

Аз разбира съм никой, за да давам акъл на Берба къде да играе, той знае най-добре за себе си 8-) Просто се надявах да иде в отбор от Топ 5 на първенствата - било Астън Вила, било Самп. :roll: Или ако ще е в Гърция, да е в Олимпиакос - безспорният хегемон там. Поне са го картотекирали за ЛЕ, ще е интересно да го гледам срещу Дортмунд, желая му успех.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2015 17:55

Red_Neck написа:
petko.h.markov написа:Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?

За съжаление успелите хора в България често са в подобно положение .... справка - Стоичков :twisted:
За сметка на това, идоли стават ръгачи с трудно завършен 8 клас, които с чифт лакти и с много медийна помощ додрапват до ...... галактическия Рен, където след кутия цигари дневно късат мрежите .... на тренировка :)

Колко цскари псуваха и гониха Бербатов като игра в ЦСКА, помните ли ? Стана добър и известен футболист и тези същите цскарчета много бързо забравиха псувните и започнаха да се хвалят с него.
Стоичков не го давай за пример, освен ако не правиш разлика между футболиста и човека.

Решението си е негово и той най-добре знае какво да избере. Все пак човекът не е на 25г. и приоритетите вече са му други.
Пожелавам му успех.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 сеп 2015 18:06

Eminem написа:
Red_Neck написа:

Колко цскари псуваха и гониха Бербатов като игра в ЦСКА, помните ли ? Стана добър и известен футболист и тези същите цскарчета много бързо забравиха псувните и започнаха да се хвалят с него.
Стоичков не го давай за пример, освен ако не правиш разлика между футболиста и човека.

Решението си е негово и той най-добре знае какво да избере. Все пак човекът не е на 25г. и приоритетите вече са му други.
Пожелавам му успех.

Ти,тези фенове на ЦСКА не вкарвай в кюпа/те и сега си имат същото отношение/въпроса беше за другите.И би ли ми обяснил прозвището"кюрда" на Стоичков?От къде
идва,какво означава и с какво го е заслужил?

Върни се в “Футбол - Свят”