Popokatepetal написа:Некадърника Мъри пак в ШЛ, а капацитетите от Коматево драпат за хикс в Стара Загора. Ах, тази кучка съдбатаааа.
А капацитетите от Подуяне дори до точка не можаха да додрапат на ЛАута. Ах,тази кучка съдбатаааа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Popokatepetal написа:Некадърника Мъри пак в ШЛ, а капацитетите от Коматево драпат за хикс в Стара Загора. Ах, тази кучка съдбатаааа.
veselinsk написа:korteneca написа:Кой ти казва да се радваш на казахстански отбор. Аз се радвам на успеха на Мъри, не на казахстанците. А като не искаш да се радваш непременно трябва да го/ги оплюеш ли?
Ми да ми беше дал поводи да се радвам, когато беше начело на моя отбор. Защо сега да се радвам, че прави нещо, което при нас не можа да направи с купища пари ?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Населението на Подуене (защото Подуене е село и е населено със селяци) необяснимо за мен се радва на късмета на Хасковския каун, все едно те са се класирали за финала на Албена къп, все едно не го изгониха като улична мастия от собствения им отбор след забележителното си представяне в алпийските ски в курорта Тампере.
Също така тотално необяснимо за мен ни обвиняват нас че не се радваме и не викаме Ура и Да живей, все едно на въпросния хасковски цървул не му бяха осигурени всички необходими условия,дадени всички поискани пари и купени всички поискани футболисти с цел да направи нещо.
А той направи едно голямо НИЩО.
Честно, Подуене е странно място, там реалността се изкривява...
veselinsk написа:И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?
Popokatepetal написа:veselinsk написа:И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?
Предвид успехите му с Левски, а сега и с Астана, ще се изненадам ако въобще е споменал в Сиви-то престоя си на тренировачната база край Пловдив.
Иначе тогава ни надухте главите какъв успех и пробив сте имали през въпросната година. Как беше "Похода на канарчетата", "Новите евробойци".
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Popokatepetal написа:veselinsk написа:И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?
Предвид успехите му с Левски, а сега и с Астана, ще се изненадам ако въобще е споменал в Сиви-то престоя си на тренировачната база край Пловдив.
Иначе тогава ни надухте главите какъв успех и пробив сте имали през въпросната година. Как беше "Похода на канарчетата", "Новите евробойци".
Не мислиш ли че е малко нелепо да споменаваш каквото и да било свързано с Европа?
Popokatepetal написа:никой друг в България не е.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 3 госта