Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 00:59

Popokatepetal написа:Некадърника Мъри пак в ШЛ, а капацитетите от Коматево драпат за хикс в Стара Загора. Ах, тази кучка съдбатаааа.

А капацитетите от Подуяне дори до точка не можаха да додрапат на ЛАута. Ах,тази кучка съдбатаааа.
Изображение

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 авг 2015 01:02

veselinsk написа:
korteneca написа:Кой ти казва да се радваш на казахстански отбор. Аз се радвам на успеха на Мъри, не на казахстанците. А като не искаш да се радваш непременно трябва да го/ги оплюеш ли?

Ми да ми беше дал поводи да се радвам, когато беше начело на моя отбор. Защо сега да се радвам, че прави нещо, което при нас не можа да направи с купища пари ?

Като го посрещахте на летището като герой, след Щутгарт, това от радост ли беше или вие по принцип си ходите там да прегръщате и целувате всички пристигащи пътници

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 авг 2015 01:04

Мъри може да стане и още по-голяма звездЪ като подобри онова 17-1.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 01:08

И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?
Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 авг 2015 01:17

Населението на Подуене (защото Подуене е село и е населено със селяци) необяснимо за мен се радва на късмета на Хасковския каун, все едно те са се класирали за финала на Албена къп, все едно не го изгониха като улична мастия от собствения им отбор след забележителното си представяне в алпийските ски в курорта Тампере.

Също така тотално необяснимо за мен ни обвиняват нас че не се радваме и не викаме Ура и Да живей, все едно на въпросния хасковски цървул не му бяха осигурени всички необходими условия,дадени всички поискани пари и купени всички поискани футболисти с цел да направи нещо.
А той направи едно голямо НИЩО.

Честно, Подуене е странно място, там реалността се изкривява...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 27 авг 2015 01:19

Цецо Чука написа:Населението на Подуене (защото Подуене е село и е населено със селяци) необяснимо за мен се радва на късмета на Хасковския каун, все едно те са се класирали за финала на Албена къп, все едно не го изгониха като улична мастия от собствения им отбор след забележителното си представяне в алпийските ски в курорта Тампере.

Също така тотално необяснимо за мен ни обвиняват нас че не се радваме и не викаме Ура и Да живей, все едно на въпросния хасковски цървул не му бяха осигурени всички необходими условия,дадени всички поискани пари и купени всички поискани футболисти с цел да направи нещо.
А той направи едно голямо НИЩО.

Честно, Подуене е странно място, там реалността се изкривява...

Не зависи само от тряньора. Зависи и от футболистите. И с Литекс не успя Мърито. И нормално. Играха без никакво самочувствие тогава.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 авг 2015 01:20

veselinsk написа:И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?

Предвид успехите му с Левски, а сега и с Астана, ще се изненадам ако въобще е споменал в Сиви-то престоя си на тренировачната база край Пловдив.
Иначе тогава ни надухте главите какъв успех и пробив сте имали през въпросната година. Как беше "Похода на канарчетата", "Новите евробойци".

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 авг 2015 01:21

Popokatepetal написа:
veselinsk написа:И какво като сме го посрещнали? Отпадане в 3-ти предварителен кръг на ЛЕ пък даже и от германски отбор дали си го споменава с гордост във визитката като успех?

Предвид успехите му с Левски, а сега и с Астана, ще се изненадам ако въобще е споменал в Сиви-то престоя си на тренировачната база край Пловдив.
Иначе тогава ни надухте главите какъв успех и пробив сте имали през въпросната година. Как беше "Похода на канарчетата", "Новите евробойци".

Не мислиш ли че е малко нелепо да споменаваш каквото и да било свързано с Европа?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 авг 2015 01:30

Цецо Чука написа:
Popokatepetal написа:

Не мислиш ли че е малко нелепо да споменаваш каквото и да било свързано с Европа?

Аз каквито емоции съм преживял (положителни и отрицателни) в Европа.....мога да говоря повече от всеки друг по тая тема. Кой да говори за Европа, бе пич? Феновете на отбор, асансьор между А и Б група ли? Фенове, които си посрещат отбора като герои, след отпадане от немски средняк в предварителните кръгове. Каквито истории, преживявания, драми, сълзи от мъка и щастие, сме преживели на Герена, никой друг в България не е. Така, че точно ние имаме право да споменаваме Европа, повече от всеки друг.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 авг 2015 01:40

Popokatepetal написа:никой друг в България не е.

Пффффффф......

Лудогорец anyone?

Върни се в “Футбол - Свят”