Плащаш, за да гледаш дербито на кръга

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Плащаш, за да гледаш дербито на кръга

Мнениеот Carpy » 10 фев 2015 19:31

sunscres92 написа:Те мачовете от 17 и без това нямат право да ги предават.

Ами нямат, защото нямат лиценз за пакета мачове от 17.00 в събота. Другите държави как имат право да предават мачовете от 17.00? Като потърсиш стрийм за някой съботен мач и намираш ТВ канали от половин Европа и още няколко арабски канала. Как за 2 години един пък на казаха от Нов а- да, не сме купили този пакет, защото е най-скъп.

В тази връзка, сега гледах по Скай Спортс Нюз пресконференцията относно правата за излъчване на Висшата лига за 16-17, 17-18 и 18-19 години. Имаше 7 пакета. Скай взеха 5 пакета, БТ Спорт взеха 2 пакета. Общата стойност е Ј5 130 000 000 за трите години - увеличение с 60% на сегашните пари. Скай прилапаха най-хубавите пакети. За БТ останаха пакета мачове събота от 19.30 и мачовете които са в средата на седмицата. Всичко друго е при Скай - Петък вечер, Събота от 1.30, събота от 5, неделя от 3 и неделя от 6, както и понеделник вечер и мачовете на bank holidays. Лудница.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 фев 2015 19:33

Carpy написа:
sunscres92 написа:Те мачовете от 17 и без това нямат право да ги предават.

Ами нямат, защото нямат лиценз за пакета мачове от 17.00 в събота. Другите държави как имат право да предават мачовете от 17.00? Като потърсиш стрийм за някой съботен мач и намираш ТВ канали от половин Европа и още няколко арабски канала. Как за 2 години един пък на казаха от Нов а- да, не сме купили този пакет, защото е най-скъп.

В тази връзка, сега гледах по Скай Спортс Нюз пресконференцията относно правата за излъчване на Висшата лига за 16-17, 17-18 и 18-19 години. Имаше 7 пакета. Скай взеха 5 пакета, БТ Спорт взеха 2 пакета. Общата стойност е Ј5 130 000 000 за трите години - увеличение с 60% на сегашните пари. Скай прилапаха най-хубавите пакети. За БТ останаха пакета мачове събота от 19.30 и мачовете които са в средата на седмицата. Всичко друго е при Скай - Петък вечер, Събота от 1.30, събота от 5, неделя от 3 и неделя от 6, както и понеделник вечер и мачовете на bank holidays. Лудница.

Не знам, аз знам че имаше забрана за предаване и можеше само на специални платени канали да се предават.А и, вероятно са си правили сметката, ако не е излизала, определено не вярвам да вземат пакетите и просто да си останат на загуба.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 фев 2015 19:45

Сега и обявиха по новините на Нова за канала. Не знам как ще определят по-интереснтие мачове от Англия, но като 5-6 мача от 17 часа, повечето пъти има поне 2 големи дербита в другите часове.Аз не виждам повече от 3 мача по Диема и Нова Спорт..

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 10 фев 2015 19:56

sunscres92 написа:Сега и обявиха по новините на Нова за канала. Не знам как ще определят по-интереснтие мачове от Англия, но като 5-6 мача от 17 часа, повечето пъти има поне 2 големи дербита в другите часове.Аз не виждам повече от 3 мача по Диема и Нова Спорт..

Всички дербита ще са по този платен канал. Всички мачове между топ 6-7 отборите ще са по този канал.

Върни се в “Футбол - Свят”