Божествен Ман Сити спечели титлата на ВЛ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Божествен Ман Сити спечели титлата на ВЛ!
vasilnv написа:Честита титла на Манчестър Сити!
И тази от 2012 и 1:6 победата, още си я честитим!
Tobacco написа:iliyan написа:Ти си наистина си голям глупак ! Евала на такива идиоти като теб !
Оуен: Единствената ми грешка е, че не се върнах в Ливърпул
Чети бе !!!
ае охлюв,къде видя да пише че Юнайтед му е била най-голямата грешка?![]()
![]()
и бтв от къде е тва интервю? На гонг ли го е дал?![]()
![]()
Смешко ! Да не би да е първо за МЮ

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- sven_goran
- Контакти:
дразнещо е прилагателното в заглавието...
иначе бяха най-стабилния отбор, който заслужено спечели титлата
иначе бяха най-стабилния отбор, който заслужено спечели титлата
Единствено не разбирам защо феновете на някакви средняци, намиращи се на 7-о място тръгнали да се подиграват на другите... 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Не смята правилно ! Много медали !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
Сини шампиони! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
haha написа:Единствено не разбирам защо феновете на някакви средняци, намиращи се на 7-о място тръгнали да се подиграват на другите...
Tи остави, аз как се кефих на титлата на Ман Сити в 94-тата минута, тогава какви псувни и обиди бяха точно от тези фенове на Ман Юн, които сега честитят и се радват на титлата на техния градски враг - Ман Сити, това само може да ласкае класта и нивото на Ливърпул, чак ми е смешно, даже тези до вчера псуваха като ненормални след всеки успех на Ман Сити, а сега все едно за тях Ман Юн е станал шампион

В никакъв случай сезонът не е провал за Ливърпул. Напротив, това е едно от трите им върхови постижения във Висшата лига и заслужават респект за усилието им.
//offtopic
@iliyan
Наистина, измисляш си по-доста безсрамен начин и наред с това имаш наглостта да наричаш опонента си "идиот" (не знам къде спят модераторите).
В линка, който си дал, Оуен (уж) твърди, че единствената му грешка била, че не се е бил върнал в Ливърпул. Според теб "Подписването с МЮ е била най-голямата му грешка !".
Първо, текстът, който посочваш е измислен от теб.
Второ, никъде в публикацията на Гонг не е посочен източник - кога е казал това, пред кого и т.н.. Аз се поразтърсих малко и никъде и не открих такова мнение. Това ме навежда на мисълта, че думите на Оуен са измислица на подобен болезнено комплексиран фен като някои от пишещите тук.
Трето, ако си истински фен на Ливърпул, би трябвало да знаеш, че Оуен подписа с Юнайтед като свободен агент, тъй като от Ливърпул изобщо не пожелаха да разговарят с него - нямаше как да се върне там, при условие, че не го искаха.
Четвърто, спирам да се занимавам с глупостите ви, плачете си срещу когото искате. Фактите говорят - стана четвърт век.
Честито отново на "шумните съседи"
//offtopic
@iliyan
Наистина, измисляш си по-доста безсрамен начин и наред с това имаш наглостта да наричаш опонента си "идиот" (не знам къде спят модераторите).
В линка, който си дал, Оуен (уж) твърди, че единствената му грешка била, че не се е бил върнал в Ливърпул. Според теб "Подписването с МЮ е била най-голямата му грешка !".
Първо, текстът, който посочваш е измислен от теб.
Второ, никъде в публикацията на Гонг не е посочен източник - кога е казал това, пред кого и т.н.. Аз се поразтърсих малко и никъде и не открих такова мнение. Това ме навежда на мисълта, че думите на Оуен са измислица на подобен болезнено комплексиран фен като някои от пишещите тук.
Трето, ако си истински фен на Ливърпул, би трябвало да знаеш, че Оуен подписа с Юнайтед като свободен агент, тъй като от Ливърпул изобщо не пожелаха да разговарят с него - нямаше как да се върне там, при условие, че не го искаха.
Четвърто, спирам да се занимавам с глупостите ви, плачете си срещу когото искате. Фактите говорят - стана четвърт век.
Честито отново на "шумните съседи"

Последна промяна от Raid на 11 май 2014 19:25, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
sin4ec написа:Сини шампиони!
Светлосиньото е отделен цвят, сините мишки на Антифутболиньо са с всички калъфки