MJ23 написа:до Станимир:
Това не е предизвикателство, а мерене на п*шки. И да го приема и да не го приема е ясно, че няма как да се случи. Уж си по-възрастен (като ти гледам името вероятно си набор 74) а пишеш като келешче на 15 години. Ти с всеки по форумите, с който спориш ли след това се срещаш и ходиш на психо тест? Ти работа и личен живот нямаш и си? Семейство? Щото аз си имам и нямам желание нито за спор нито за загуба на нерви с такива индивиди като теб. И с удоволствие бих приел това "предизвикателство" ако имаше как да се случи в реалния живот. Щото тук из интернет хората като теб са много силни и обичат да предизвикват. Но в живия живот нещата са малко по-сложни.
Живей в мир и не се занимавай с такива "хейтъри" като мен, със сигурност ще ти е по-добре и е по-здравословно за теб.
Само имам една молба - не ми казвай какво мисля и какво ДА мисля, щото на такива като теб съвсем скоро ще им се стъжни живота. Просто си личи че по партийна линия си фен на този отбор, но от доста години вече поне не можеш да ми налагаш кого да хейтвам, кого да подкрепям и КАК да го подкрепям.
Напротив, има как да се случи и дори не е никак скъпо. Но не ти отърва, защото ще разбереш неща за себе си, които не искаш да знаеш. Ще ги разбере и твоето семейство и всички останали, а това вече няма да го понесеш. Много е простичко - разменяме телефони на лично и после се разбираме кога ще посетим заедно Института по психология към МВР. Нищо сложно няма. А това със "здравословното " нещо не го разбрах, като заплаха ли да го приемам??
И да, всеки който се е опитвал да се направи на много ерудиран и вездесъщ, а комплексите са му повече от врабчетата в София, съм предизвиквал на тест. Това са няколко човека от този форум и да ти кажа ли колко се съгласиха??
Иначе са сила тук и са най-интелигентните, нормални и образовани уж