Бербатов вече е в Монако

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Бербатов вече е в Монако

Мнениеот dimitar59 » 31 яну 2014 17:01

Stanimir-74 написа:Ти от позицията на кой точно реши да критикуваш Бербатов и защо някой изобщо е длъжен да се съобразява с твоето мнение??

А ти пък кой си за да се съобразяват с твоето мнение??? Разликата между нашите позиции е,че моето мнение го споделят почти всички фенове,разбиращи футбола,а ти си жертва на евентуални клубни пристрастия или роднински връзки с горепосочения футболист.Не аз,а британската преса побликува карикатури на Бербатов,показвайки го лежащ на терена с лула в уста,докато другите играят или пък в ролята на бременен в деветия месец и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 яну 2014 17:01

MJ23 написа:[
Това за ЦСКА го написах, защото винаги когато някой каже нещо негативно за Бербатов и веднага се обръща на лично отношение (Левски и ЦСКА). А инъче си прав, че кариерата му е успешна. Това го пиша и аз навсякъде, и точно затова казвам че е късметлия. Прочети какво съм писал, не говори наизуст. Никъде не отричам какви успехи има.

И какво точно трябва да ти чета?Човек направил успешна кариера,го наричаш късметлия :lol: !Как се стига до тези отбори?Да не забравяме,че навсякъде се правят трансфери с него,не се сещам да е бил свободен агент!

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 яну 2014 17:02

Всичко тук се обръща само и единствено на клубни пристрастия. Никъде няма обективен коментар относно качествата на футболиста Бербатов.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 31 яну 2014 17:08

Играл в едни от най силните първенства на добро ниво и наречен КЪСМЕТЛИЯ.Няма такава глупост.Явно качества му липсват,просто всичките му голове са късметлийски.Хахахаха някой пишат големи бисери. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 яну 2014 17:09

Някой да помогне!Колко гола вкара за Фулъм предния сезон?Май бяха около 20 :? !

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 яну 2014 17:09

MJ23 написа:до Станимир:

Това не е предизвикателство, а мерене на п*шки. И да го приема и да не го приема е ясно, че няма как да се случи. Уж си по-възрастен (като ти гледам името вероятно си набор 74) а пишеш като келешче на 15 години. Ти с всеки по форумите, с който спориш ли след това се срещаш и ходиш на психо тест? Ти работа и личен живот нямаш и си? Семейство? Щото аз си имам и нямам желание нито за спор нито за загуба на нерви с такива индивиди като теб. И с удоволствие бих приел това "предизвикателство" ако имаше как да се случи в реалния живот. Щото тук из интернет хората като теб са много силни и обичат да предизвикват. Но в живия живот нещата са малко по-сложни.

Живей в мир и не се занимавай с такива "хейтъри" като мен, със сигурност ще ти е по-добре и е по-здравословно за теб.

Само имам една молба - не ми казвай какво мисля и какво ДА мисля, щото на такива като теб съвсем скоро ще им се стъжни живота. Просто си личи че по партийна линия си фен на този отбор, но от доста години вече поне не можеш да ми налагаш кого да хейтвам, кого да подкрепям и КАК да го подкрепям.

Напротив, има как да се случи и дори не е никак скъпо. Но не ти отърва, защото ще разбереш неща за себе си, които не искаш да знаеш. Ще ги разбере и твоето семейство и всички останали, а това вече няма да го понесеш. Много е простичко - разменяме телефони на лично и после се разбираме кога ще посетим заедно Института по психология към МВР. Нищо сложно няма. А това със "здравословното " нещо не го разбрах, като заплаха ли да го приемам??
И да, всеки който се е опитвал да се направи на много ерудиран и вездесъщ, а комплексите са му повече от врабчетата в София, съм предизвиквал на тест. Това са няколко човека от този форум и да ти кажа ли колко се съгласиха??
Иначе са сила тук и са най-интелигентните, нормални и образовани уж :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 яну 2014 17:13

BRF написа:Някой да помогне!Колко гола вкара за Фулъм предния сезон?Май бяха около 20 :? !

15 или 16. През този сезон май има 3 ?

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 яну 2014 17:17

dimitar59 написа:
Stanimir-74 написа:Ти от позицията на кой точно реши да критикуваш Бербатов и защо някой изобщо е длъжен да се съобразява с твоето мнение??

А ти пък кой си за да се съобразяват с твоето мнение??? Разликата между нашите позиции е,че моето мнение го споделят почти всички фенове,разбиращи футбола,а ти си жертва на евентуални клубни пристрастия или роднински връзки с горепосочения футболист.Не аз,а британската преса побликува карикатури на Бербатов,показвайки го лежащ на терена с лула в уста,докато другите играят или пък в ролята на бременен в деветия месец и т.н. и т.н.

Мите, да не говориш за същата тази преса, която го издигаше до облаците, когато вкара 3 на Ливърпул или когато стана голмайстор на Англия?
А ти да не си шеф на някой фен клуб на Феновете Разбращи от Футбол и да си провел анкета??
Или си просто един изстрадал фен, на един отбор, който за не малкото ти години ти е донесъл предимно срам и тъга...

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 яну 2014 17:25

LSFC 1914 написа:
damyanov1963 написа:
marto786 написа:Да се надяваме да завърши кариерата си в ЦСКА :) :)

Както през 2000-та го псувахте и му викахте к***о ли?

Какво по-хубаво от това. Предателя на България да завърши кариерата си в цска с псувни от публиката. Безценно! :lol:

Предлагам на Предателя на България, да бъдат отнети всичките рекордни 48 гола за Родината му и да има ново пренареждане в УЕФА и ФИФА за класирането на България!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 яну 2014 17:39

Вместо в темата да се следи как върви трансфера, защото гледам още не е съвсем сигурен,тука се занимават с качествата на Бербатов и някакви безсмислени спорове ,предатели,късметлии и други глупости,аз съм левскар ,но няма как да не призная ,след Стоичков ,Бербатов е най-успелия ни футболист на Запад ,какво толкова има да се умува,има си статистики купи, голове .

Върни се в “Футбол - Свят”