Германия - Швеция 4:4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Германия - Швеция 4:4
Ясно. Само Тони Кроос е шматка, че без малко да вкара 5- и гол. И аз. Щото не мога да повярвам, че този мач е уреден.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:MCMXIII написа:kingofpop написа:
Бижутер ли си не знам, ама ми е ясно, че разбираш от футбол колкото аз от механика....следя коефициенти от много отдавна и знам как стоят нещата......когато ми покажеш мач, където коефициентът спадне с близо 1 и въпросния знак, към който е спаднал, не излезе, ще призная, че си прав.....но това няма да стане, така че стига си дрънкал глупости....
Ти говориш за коефициенти, не за футбол. Ако беше влязла гредата на Кроос, мачът 5:5 ли щеше да завърши? Като следиш отдавна коефициентите, колко спечели от мача? Дано е много, та да почерпишСашодиковщината, без извинение, е диагноза...
Нищо, защото нямах пари да сложа, но бъди сигурен, че тези дето са имали и са забелязали огромного сваляне за хикс, не са пропуснали

Същите тия глупости ги каза преди няколко седмици,след Юнайтед-Тотнъм.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
Аз не искам да ви променям мнението, може и да греша, но няма как да е случайно това, че вски път след драстичен спад с по 1 на коеифицнетите излиза знакът, към който е спаднал.....следващият път предварително ще ви уведомя за мач, в който има такyв спад и след като излезе ви искам мненията 
А за Юнайтед-Тотнъм всички знаем отношенията между дъвката и ФА, така че там всеки мач е под съмнение......

А за Юнайтед-Тотнъм всички знаем отношенията между дъвката и ФА, така че там всеки мач е под съмнение......

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Мануел Нойер
Филип Лаам
Бенедик Хьоведес
Матс Хумелс
Марсел Шмелцер
Сами Кедира
Илкай Гюндоган
Месут Йозил
Марио Гьотсе
Томас Мюлер
Марко Ройс
Това са мен е точния състав .
Филип Лаам
Бенедик Хьоведес
Матс Хумелс
Марсел Шмелцер
Сами Кедира
Илкай Гюндоган
Месут Йозил
Марио Гьотсе
Томас Мюлер
Марко Ройс
kingofpop написа:Аз не искам да ви променям мнението, може и да греша, но няма как да е случайно това, че вски път след драстичен спад с по 1 на коеифицнетите излиза знакът, към който е спаднал.....следващият път предварително ще ви уведомя за мач, в който има такyв спад и след като излезе ви искам мненията
Ако това е така, няма да е зле да си направим една такава тема, в която да публикуваме мачове, на които драстично им е спаднал коефициентът, за да можем всички да припечелваме по нещо като залагаме на тях. Все пак пускащите еднакви прогнози по никакъв начин не се конкурират.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
federer90 написа:Мануел Нойер
Филип Лаам
Бенедик Хьоведес
Матс Хумелс
Марсел Шмелцер
Сами Кедира
Илкай Гюндоган
Месут Йозил
Марио Гьотсе
Томас Мюлер
Марко Ройс
Добър състав си посочил, макар че липсва ето този човек.

Но защо ли ми се струва че имаш лееки симпатии към един отбор с жълто-черни екипи, в което няма нищо лошо разбира се.

Казвал съм го и преди, германският национален отбор разполага може би с най-голяма бройка класни футболисти и поне по трима равностойни играчи се конкурират за всеки един пост, та задачата на треньора да определи кои 11 да започнат е може би най-трудната в сравнение с другите отбори. Аз имам доверие на Льов, но незадоволителните резултати напоследък (неспечелването на последните първенства) хвърлят някои съмнения дали той е най-подходящият човек за поста.
Много ми се иска в игровото поведение на футболистите след 4тия гол в този мач да няма нищо нередно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- KategorieC
- Контакти:
На мястото на Гюндоган бих сложил Бендер- без значение кой от двамата братя. А относно Швайни, да харесвам го, но мисля, че една от причините за неспечелването на ЕП е предоверяването във футболистите на Байерн. Йозил също не ми допада, по добре да е Ройс на негово място (лек нападател), а отзад са си наред.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- KategorieC
- Контакти:
KategorieC написа:На мястото на Гюндоган бих сложил Бендер- без значение кой от двамата братя. А относно Швайни, да харесвам го, но мисля, че една от причините за неспечелването на ЕП е предоверяването във футболистите на Байерн. Йозил също не ми допада, по добре да е Ройс на негово място (лек нападател), а отзад са си наред.
E, явно и Швайни мисли като мен !
http://topsport.ibox.bg/news/id_1646112311
Вий да не си поркате цузамен с него?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- KategorieC
- Контакти:
MCMXIII написа:Вий да не си поркате цузамен с него?
Taeglich! (гер. ежедневно)