TV + взима Шампионската лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: TV + взима Шампионската лига!

Мнениеот kronos » 25 апр 2012 23:50

необясним банан написа:Нета ми беше към Булсатком, исках да прекарам и кабелната, защото Близуу към които бях не струват. Викам техниците, идват, и ми викат - ама тука не става, ти си на първия етаж, не можем да ти сложим. Е как не може бе, аланкоолу, искам да ми вземете парите, искам да съм ви абонат, не могло, щото съм на първия етаж, пък блока е седеметажен, не може и на покрива. Е като не може, режи нета, пали голфа и да те няма, аз ще се справя и без Булсатком. Верно че гледам Формулата по RTL, ама не е е болка за умиране. Не може да си се запътил към монопол, а да не можеш да осигуриш услуга на всички желаещи...

Северно изложение, входът ми няма абсокютно никакъв достъп до покрива, комшията с южно изложение не живее в апартамента си

Имам желание за Булсат ама КАК ДА СТАНЕ :roll:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 апр 2012 23:52

Айде стига сте мрънкали. Аз пък нямам нито кабелна, нито цифрора в момента. И гледам само единствено със сопкест и руски коментар. Като малките деца сте. :roll:
Изображение

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 26 апр 2012 00:02

pepo написа:За четири телевизора на Булсатком плащам 30 лева за 4 приемника,два от които HD!

а аз за 6тв- 10лв промоция в този форум хора от бургас пловдив и варна се оплакваха че вземат по 600лв и за това не посещават мачове а какво да кажем ние които сме от по малките но все пак окръжни градове с по 400лв не трябва имаме нито нет нито кабелна а какво остава да гледаме смешните ни отбори от по долните групи :twisted:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2012 00:29

И какво излиза от Булсата са недоволни само хора които не са на него.
Преди години като студент се чудех коя от цифровите да си прекарам, реших да е Булсатком. Явно съм взел правилното решение, за 6 години са качили таксата веднъж с 2 лв, качеството непрекъснато се подобрява, скоро ще гледаме око 20 канала с hd качество.
Интренетът до колкото знам също е безгрешен, но там съм на Мегалан.
Тези които говорят за монопол не зная явно какво означава това
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители. Монополът е пълно отрицание на конкуренцията.
Какъв монопол при положение, че има толкова други оператори, техен проблем, че не могат да си позволят да дадът подобни суми за качествен продукт. Лъжа е, че булсат не предлагат тв+ на другите оператори, просто някой трябва да си го поиска и плати допълнително.
Да твърдиш, че 12 лв за тв е скъпо е смешно, аз дори като студент си позволявах да плащам за пакет+ hbo.

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 26 апр 2012 00:41

milen.hristov написа:И какво излиза от Булсата са недоволни само хора които не са на него.
Преди години като студент се чудех коя от цифровите да си прекарам, реших да е Булсатком. Явно съм взел правилното решение, за 6 години са качили таксата веднъж с 2 лв, качеството непрекъснато се подобрява, скоро ще гледаме око 20 канала с hd качество.
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители. Монополът е пълно отрицание на конкуренцията.
Какъв монопол при положение, че има толкова други оператори, техен проблем, че не могат да си позволят да дадът подобни суми за качествен продукт. Лъжа е, че булсат не предлагат тв+ на другите оператори, просто някой трябва да си го поиска и плати допълнително.а каь
Да твърдиш, че 12 лв за тв е скъпо е смешно, аз дори като студент си позволявах да плащам за пакет+ hbo.

+100000
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

KellyB

Мнениеот KellyB » 26 апр 2012 00:51

milen.hristov написа:И какво излиза от Булсата са недоволни само хора които не са на него.
Какъв монопол при положение, че има толкова други оператори, техен проблем, че не могат да си позволят да дадът подобни суми за качествен продукт. Лъжа е, че булсат не предлагат тв+ на другите оператори, просто някой трябва да си го поиска и плати допълнително.

Много точно казано!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 апр 2012 01:01

milen.hristov написа:Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители. Монополът е пълно отрицание на конкуренцията.

И от кога БСК и ТВ+ имат нещо общо, защото те твърдят точно обратното?
Запознат ли си със закона за радио и телевизия и ако не си, как базира постът си?
повече въпроси няма ти задавам, тъй като и на тези двата няма да ми отговориш.

Между другото аз искам да гледам Nova Premier league HD и ми е интересно какъв съвет ще ми дадеш за да го направя?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 26 апр 2012 01:06

soilwork написа:
St.Kostadinov написа:В Испания мачовете от местната La Liga 1 и 2, Copa del Rey и UEFA Europa League се предават от Canal+. Без никакви мачове от др.страни, таксата ми е 28,75евро на месец. Инсталационната такса беше 118евро. Имам общо 80канала, но не са хитовите. Другите първенства ги гледаме главно в кръчми, много е скъпо.
В Германия съм на SKY със HD приемник на 106 см Аcer със стандартният пакет плюс спортният пакет!! ;) Всички мачове от Шампионската лига на УЕФА и ДФБ Cup,mачовете от Лига Европа , английската Висша лига и Серия А,Формула 1, голф, тенис и хокей на лед,, както и професионалните лиги на САЩ- НФЛ и МЛБ . Цялото удоволствие струва 44 euro месечно,като първите 6 месеца плащаш половината сума.

а дека е А група срамота :oops:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 26 апр 2012 02:47

BadBoy написа:Между другото аз искам да гледам Nova Premier league HD и ми е интересно какъв съвет ще ми дадеш за да го направя?

Нова нямат права за излъчването на канала чрез сателит и затова го няма нито един от сателитните оператори, от следващият сезон ще е различно ;)
PFC Litex написа:
luxorus написа:В нета?Няма да си го пуснеш на плазмата с перфектно качество,ами ще гониш стриймове дето забиват,с арабски коментар. :arrow: :arrow: :arrow:

Има стриймове с над 2500kbps които вадят качество по-добро от на ТВ+

А защо сравняваш с тв+, а не с филм+ хд, където дават всичко най-интересно наистина в хд, а не само с надпис хд?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 апр 2012 08:08

Тия булсат колко пари за пране имат не е истина :!:

Върни се в “Футбол - Свят”