boys85 написа:MCMXIII написа:Пич объркал си рейса![]()
![]()
Viktor4o_Rs говори на друг, ти се обиждаш
Успокой се
![]()
Погледни кого е цитирал и тогава давай акъл.
Не знаех, че си фенче на Португалия. Мислех, че харесваш Французоите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boys85 написа:MCMXIII написа:Пич объркал си рейса![]()
![]()
Viktor4o_Rs говори на друг, ти се обиждаш
Успокой се
![]()
Погледни кого е цитирал и тогава давай акъл.
MCMXIII написа:Видях третият гол за Холандия. Впечатлен съм от гола, голмайстор и подавачът му.
П.П. Найк са се изгаврили с екипите на англетата и франсетата
turbogena написа:MCMXIII написа:Видях третият гол за Холандия. Впечатлен съм от гола, голмайстор и подавачът му.
П.П. Найк са се изгаврили с екипите на англетата и франсетата
Aнглия е с Умбро ,а на франсетата са им доста добри найковете
aguias написа:Извинявай ама твоите любимци също имат бая мургавиСлед мача половината ви фенчета ще са за други отбори а другата половина в нервна криза избирай от кои да си?
![]()
pesho_1913 написа:aguias написа:Извинявай ама твоите любимци също имат бая мургавиСлед мача половината ви фенчета ще са за други отбори а другата половина в нервна криза избирай от кои да си?
![]()
Да, точно така се получава.. След една загуба всеки сменя отбора си.А и май този въпрос трябва да ти го задам на теб дали след мача ще сменяш отбора или ще изпадаш в нервна криза. Както казах и двата отбора не се представиха добре в контролите си, но съм сигурен, че германците на европейското ще се представят в пъти по-добре от това, което показаха днес. За твоите хора не знам.
boys85 написа:Viktor4o_Rs написа:Доколкото знам, футболът е колективен спортГолеми изводи правиш от 1 контрола, при отсъстващи 5 основни футболист за Германия, срещу силен тим като Франция
![]()
А смешното фенче на Португалия е озлобено комплексарче, яло бая немски вурстове, не му се връзвайте
Не, въобще не го правя за да злорадствам или да си чеша езика. Просто отвсякъде се чуваше преди тази контрола как германците щели да премажат французите, играели супер футбол и т.н. Даже коментаторът на диема бил "изумен" от играта на Франция. Аз дори не смятам, че французите са направили кой знае какъв мач, играеха си съвсем нормално, имаха и доста грешки в защита. При тях също липсват титуляри, но се видя, че са на светлинни години пред немците чисто футболно, технически. Вече по друг начин стои въпросът със допълнителни фактори като отборен дух, нагласа, сработеност и дисциплина, които съвсем не са маловажни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта