Германия - Франция | 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Германия - Франция | 21:45

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 00:13

boys85 написа:
MCMXIII написа:Пич объркал си рейса :) :) :) Viktor4o_Rs говори на друг, ти се обиждаш :shock: Успокой се ;)

Погледни кого е цитирал и тогава давай акъл. ;)

Не знаех, че си фенче на Португалия. Мислех, че харесваш Французоите :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 мар 2012 00:16

MCMXIII написа:Видях третият гол за Холандия. Впечатлен съм от гола, голмайстор и подавачът му.
П.П. Найк са се изгаврили с екипите на англетата и франсетата :)

Ти виж първия му гол ;)
А екипа на Франция е :arrow: Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 00:18

turbogena написа:
MCMXIII написа:Видях третият гол за Холандия. Впечатлен съм от гола, голмайстор и подавачът му.
П.П. Найк са се изгаврили с екипите на англетата и франсетата :)

Aнглия е с Умбро ,а на франсетата са им доста добри найковете :geek:

Лелеее, какво съм написал :oops: Ужас! И двата са с копченца и не ми харесват ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 01 мар 2012 00:22

aguias написа:Извинявай ама твоите любимци също имат бая мургави ;) След мача половината ви фенчета ще са за други отбори а другата половина в нервна криза избирай от кои да си? :lol: :lol:

Да, точно така се получава.. След една загуба всеки сменя отбора си. :| А и май този въпрос трябва да ти го задам на теб дали след мача ще сменяш отбора или ще изпадаш в нервна криза. Както казах и двата отбора не се представиха добре в контролите си, но съм сигурен, че германците на европейското ще се представят в пъти по-добре от това, което показаха днес. За твоите хора не знам.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 мар 2012 00:31

pesho_1913 написа:
aguias написа:Извинявай ама твоите любимци също имат бая мургави ;) След мача половината ви фенчета ще са за други отбори а другата половина в нервна криза избирай от кои да си? :lol: :lol:

Да, точно така се получава.. След една загуба всеки сменя отбора си. :| А и май този въпрос трябва да ти го задам на теб дали след мача ще сменяш отбора или ще изпадаш в нервна криза. Както казах и двата отбора не се представиха добре в контролите си, но съм сигурен, че германците на европейското ще се представят в пъти по-добре от това, което показаха днес. За твоите хора не знам.

Кой е казал че 0:0 с домакина на Еврофиналите е зле ? Напротив съвсем рутинно равенство и опипване на почвата зле беше твоя отбор и то като домакин 5-души липсвали :lol: така ли ще оправдаваме загубите айде у лево :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 00:34

aguias, левак си ти. Удари си една злобарка, гледайки гелосания и не коментирай футбол. Ще ти олекне. Вервай ми и приятна вечер!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 мар 2012 00:38

boys85 написа:
Viktor4o_Rs написа:Доколкото знам, футболът е колективен спорт ;) Големи изводи правиш от 1 контрола, при отсъстващи 5 основни футболист за Германия, срещу силен тим като Франция :roll:
А смешното фенче на Португалия е озлобено комплексарче, яло бая немски вурстове, не му се връзвайте :mrgreen:

Не, въобще не го правя за да злорадствам или да си чеша езика. Просто отвсякъде се чуваше преди тази контрола как германците щели да премажат французите, играели супер футбол и т.н. Даже коментаторът на диема бил "изумен" от играта на Франция. Аз дори не смятам, че французите са направили кой знае какъв мач, играеха си съвсем нормално, имаха и доста грешки в защита. При тях също липсват титуляри, но се видя, че са на светлинни години пред немците чисто футболно, технически. Вече по друг начин стои въпросът със допълнителни фактори като отборен дух, нагласа, сработеност и дисциплина, които съвсем не са маловажни.

И как Франция е на светлинни години пред Германия, при условие че на последното Европейско Франция отпадна в групите, Германия игра финал, а на последното Световно Франция пак отпадна в групите, а Германия стана 3-та в света :roll: Пак казвам, странни съждения и изводи от една контрола правиш ;) Факт е, че немците играха слабо, но и те са хора все пак. А и нека Франция бие колкото си иска в контролите, важното е на големите форуми да става така, както е ставало на Световните през 82-ра и 86-та, когато са се срещали германци и французи :lol:
Ники87, точно като обръщах видях изравнителния гол на Англия, а последвалия гол на Робен ме довърши тотално от смях :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 00:43

[center]Честита Баба Марта![/center]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 01 мар 2012 00:44

Хаха голяма работа като Бундестима загубил някаква си контрола,пък и Йоги винаги си прави експерименти с титулярния състав в такива мачлета.На Еврото съм убеден,че немската машина ще мачка,обаче усещам как К.Роналдо и циганският му катун пак ще ядат пердах от Дания :twisted: :mrgreen:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 мар 2012 00:47

aguias Швайщайгер да не пее пак Напипай гоо след мача с циганетата?Спомените ви от него са много хубави нали?2 мача 4 гола.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Футбол - Свят”