Последния с едва 5 победи да ти вкра в 87 минута не е добре.И двата претендента губят много точки навън..
Зашо Пасторе беше резерва днес
Пари Сен Жермен (фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Пари Сен Жермен (фен тема)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Защото не знае къде се намира и му беше време да седне малко там. Утре ще напиша по-дълъг пост, но накратко ПСЖ в момента е жалка пародия на отбор, без смислена селекция, без отборен дух, без капитан, а след днешния мач мога смело да заявя и без треньор 

Честно казано вече не знам дали ПСЖ заслужава дори и малко да стане шампион. Това, което видях вчера беше отвратително - мач срещу най-сломения съперник, в който си повел с 1:0 в средата на първото полувреме и да не можеш да го затвориш в оставащи 70 минути при положение, че имаш толкова много пространства и толкова грешки от страна на противника. Но не, Менез и Нене пак си играеха с някакво презрително и лигаво отношение, отзад в защита ставаше все по-страшно и постепенно Оксер създаваха положение след положение. В такива моменти и без да си бил някога треньор усещаш, че за да затвориш мача ти е нужен втори гол, в противен случай рискуваш да го изтървеш. И тук се показа геният на Анчелоти, който освен, че явно не си беше свършил работата на почивката направи най-голямата глупост пускайки двама защитници и сменяйки единствения си нападател. Е тук чашата преля!
Не знам, писна ми да гледам цял сезон двете примадони Нене и Менез как се надпреварват в индивидуален план кой може да държи топката по-дълго. Писна ми от призрака Пасторе, който не знае къде се намира. Писна ми от тази жалка защита, която прави глупост след глупост. Писна ми всеки мач да се допуска гол, независимо от противника и всеки мач да виси на косъм, като в последните минути винаги е едно опълчение. Надявах се Анчелоти да промени това, но с неговото идване нещата станаха по-лоши. Взе трима ненужни футболисти, на най-безсмислените постове (за сравнение отборът играе цял сезон само с два налични нападателя
). Закотви капитана Сако на пейката и дори бездарника Лугано му е по-преден избор. Почнах да се чудя кой е капитан на този отбор. Последните мачове се сещам за 5261526715 играча, които носеха лентата - Жале, Сисоко, Бодмер, Арман. Скоро може на Тиаго Мота или на Алекс да я даде. Няма да се учудя.
Вече не ме интересува особено дали ПСЖ ще спечели титлата. С ръка на сърцето, въобще не я заслужават. Това и грам не наподобява шампионски отбор, липсва каквато и да е мотивация, решителност, агресия. Липсва и треньорът, който да обедини играчите. Жалкото е, че на фона на тази смешна конкуренция са на път да изпуснат една сигурна титла, за която не бих казал, че има отбор, който да е показал че повече заслужава. Но най ме е яд, че цялата френска общественост е настроена "Анти ПСЖ" от началото на сезона и вместо да им се натрие подобаващо носа, ще им се даде това за което чакат цяла година...
Не знам, писна ми да гледам цял сезон двете примадони Нене и Менез как се надпреварват в индивидуален план кой може да държи топката по-дълго. Писна ми от призрака Пасторе, който не знае къде се намира. Писна ми от тази жалка защита, която прави глупост след глупост. Писна ми всеки мач да се допуска гол, независимо от противника и всеки мач да виси на косъм, като в последните минути винаги е едно опълчение. Надявах се Анчелоти да промени това, но с неговото идване нещата станаха по-лоши. Взе трима ненужни футболисти, на най-безсмислените постове (за сравнение отборът играе цял сезон само с два налични нападателя

Вече не ме интересува особено дали ПСЖ ще спечели титлата. С ръка на сърцето, въобще не я заслужават. Това и грам не наподобява шампионски отбор, липсва каквато и да е мотивация, решителност, агресия. Липсва и треньорът, който да обедини играчите. Жалкото е, че на фона на тази смешна конкуренция са на път да изпуснат една сигурна титла, за която не бих казал, че има отбор, който да е показал че повече заслужава. Но най ме е яд, че цялата френска общественост е настроена "Анти ПСЖ" от началото на сезона и вместо да им се натрие подобаващо носа, ще им се даде това за което чакат цяла година...
Една снимка на Парк де Пренс, на която попаднах днес.

boys85 написа:Една снимка на Парк де Пренс, на която попаднах днес.![]()
Величествено

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
- TEDIMAR99
- Контакти:
kirchaka написа:boys85 написа:Една снимка на Парк де Пренс, на която попаднах днес.![]()
Величествено![]()
+1
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Важна победа вчера след резила срещу Оксер предната седмица. Отново в първото полувреме апатична игра, грешки в защита, с две думи представянето от предния мач, когато показаха сякаш че не искат да стават шампиони. След това им потръгна играта, добри действия в атака, само в защита куцаше леко. В крайна сметка убедителна победа с шоу и много голове.
Не знам доколко Сошо може да бъде мерило в момента, но беше важно да си върнат изгубеното самочувствие преди изключително тежкото гостуване на Лил другата седмица. 6-те попадения не са маловажни, защото по този начин ПСЖ изостават вече само с +1 по г.р. от Монпелие, а при равни точки именно това е водещият показател.
Преди мача Марвен Мартен от Сошо каза, че с удоволствие би облякъл екипа на ПСЖ и че им е фен от малък. Същото спомена и Етиен Капу от Тулуза преди няколко дни. Дано лятото да се действа и да бъдат привлечени такива като тях двамата, а не разни легионери и любимци на Анчелоти.
Не знам доколко Сошо може да бъде мерило в момента, но беше важно да си върнат изгубеното самочувствие преди изключително тежкото гостуване на Лил другата седмица. 6-те попадения не са маловажни, защото по този начин ПСЖ изостават вече само с +1 по г.р. от Монпелие, а при равни точки именно това е водещият показател.
Преди мача Марвен Мартен от Сошо каза, че с удоволствие би облякъл екипа на ПСЖ и че им е фен от малък. Същото спомена и Етиен Капу от Тулуза преди няколко дни. Дано лятото да се действа и да бъдат привлечени такива като тях двамата, а не разни легионери и любимци на Анчелоти.
Изкарахте си ядът на Сошо 

- MagicMoments
- Контакти:
ПСЖ като че ли губи титлата.5 точки зад Монепелие четири кръга преди края.Някаква странна тенденция се наблюдава в този отбор.Много често повеждат и после ги обръщат...Май Анчелоти ще си тръгва през лятото,защото като нищо Лил ще ги изпреварят и ще отидат трети което означава баражи срещу силните отбори в Европа 

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
Четири мача до края, вече 5 точки изоставане от Монпелие. Южняците имат къде да губят точки до края, но не съм сигурен, че ПСЖ може да си спечели оставащите срещи гледайки играта им, малшанса и индивидуалните грешки.
Снощи беше ключов мач, в който ми хареса как започнаха срещата срещу далеч по-силен отбор, отблъснаха първоначалния му натиск, вкараха гол и си контролираха развоя на мач. И тогава се почна, първо Гамейро изпусна уникална възможност за 0:2, а след това Сако направи страшна глупост (дузпа с червен картон). Колкото и да плюя Анчелоти именно такива индивидуални грешки са причината за многото изгубени точки. Друг е въпросът с какво положително нещо е допринесъл италианецът.
Снощи беше ключов мач, в който ми хареса как започнаха срещата срещу далеч по-силен отбор, отблъснаха първоначалния му натиск, вкараха гол и си контролираха развоя на мач. И тогава се почна, първо Гамейро изпусна уникална възможност за 0:2, а след това Сако направи страшна глупост (дузпа с червен картон). Колкото и да плюя Анчелоти именно такива индивидуални грешки са причината за многото изгубени точки. Друг е въпросът с какво положително нещо е допринесъл италианецът.