След първото полувреме вчера не намирах думи дори в нашия доста богат език, с които да опиша възмущението си от играта ни. Просто преди почивката нищо не ни се получаваше в предни позиции. Честно казано май нямахме нито една смислена атака. Може би едно от най-слабите ни полувремена за целия сезон до момента. Родриго беше тотално незабележим.
След почивката вече заиграхме както трябва. Не оставихме на гостите много шансове изобщо да овладеят топката. При първия гол според мен имаше немалка доза късмет с рикошет в тялото на защитника, иначе топката сякаш нямаше да е насочена в очертанията на вратата. При втория честно казано май имаше засада при паса към Торес. След като той най-после откри головата си сметка за нас, се надявам да заиграе по-уверено. Имаше и един критичен момент 15-ина минути преди края, когато Жауме трябваше да спасява опасен удар, но се справи.
Не знам доколко тази победа всъщност може да има негативни последствия, ако помогне на Марселино да се задържи още на поста си. При отпадане предполагам, че щеше да бъде освободен, което според мен и сега е препоръчително, но става една идея по-малко вероятно. И все пак в никакъв случай не съм се надявал да отпаднем. Първо, че щеше да е голяма излагация да ни отстрани отбор от Сегунда. И второ, че конкретно Спортинг Хихон винаги са ми били доста антипатични и дори в приятелски мач не искам да губим от тях. И вчера много мръсно изпълняваха тъчовете по половин минута, докато беше 0-0. А пък некадърниците в черно, които редовно свиреха нарушенията и засадите в полза на Хихон с 5 секунди закъснение, допълнително изнервиха играта. Главният идиот направо счупи тъпомера, давайки жълт картон на Вас за чист шпагат.

И разбира се пак свири фаула със закъснение, след като първоначално правилно беше пуснал играта да продължи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...