ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 14:33

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:
Яка е идеята,ама ще те оръсат бая ;) Ми мойта,тя е от преди...3-4 години,значи тогава си я нправих някъде за 70-80,точната цена не си я спомням,между 70 и 80,нито повече нито малко,пък твойто така като го казваш поне стотачка ще излезне,ако не и нещо отгоре,и това е само едната.. :roll:

Е тая за Лъва на Рамото ще излезне солена,а другата с Левски не знам дали да я правя,ама тя ще излезне платинена :o А твойта ква е ? Цветна,безцветна и кво пише,ако не е тайнта де?

Цветна,емблемата и едни крила пише отдолу "ITS MY LIFE",не е много голяма,понеже не съм особено мускулест,никак даже :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Начи от рамото до лакета,там някъде :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 яну 2009 21:41

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:
lauta hools написа:
Яка е идеята,ама ще те оръсат бая ;) Ми мойта,тя е от преди...3-4 години,значи тогава си я нправих някъде за 70-80,точната цена не си я спомням,между 70 и 80,нито повече нито малко,пък твойто така като го казваш поне стотачка ще излезне,ако не и нещо отгоре,и това е само едната.. :roll:

Е тая за Лъва на Рамото ще излезне солена,а другата с Левски не знам дали да я правя,ама тя ще излезне платинена :o А твойта ква е ? Цветна,безцветна и кво пише,ако не е тайнта де?

Цветна,емблемата и едни крила пише отдолу "ITS MY LIFE",не е много голяма,понеже не съм особено мускулест,никак даже :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Начи от рамото до лакета,там някъде :D

А ква пара ?

То и аз не съм,и затва не бързам да си я правя бате,щото после като стана машина :D дааа не ми се разтегне :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 22:01

Хаха машина,ами давай аз нямам време :D
А за парата колко пъти ще ме питаш,мисля 21 е ранна възраст за склероза,ама ти кажи?Ако има нещо да внимавам и аз :D :D :D ;) 70 кинта е мойта :D
Малеее глей кво намерих в нашия сайт :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 яну 2009 23:27

lauta hools написа:Хаха машина,ами давай аз нямам време :D
А за парата колко пъти ще ме питаш,мисля 21 е ранна възраст за склероза,ама ти кажи?Ако има нещо да внимавам и аз :D :D :D ;) 70 кинта е мойта :D
Изображение

Като се видим ще ми викаш Павел Лежанката брато :D :D :D :D Пааа 70 не е много ве...хахахах тва е яко :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 23:33

Blue_Lion написа:
Изображение

Като се видим ще ми викаш Павел Лежанката брато :D :D :D :D Пааа 70 не е много ве...хахахах тва е яко :D

Хаха добре,няма проблем! :D Е 70 не е много,ама твойто ще излезе повече гаранция!Между другото ми се развали климатика :oops: :oops: :oops: :oops: Само това беше здраво вкъщи,вече мисля да се изнасям,че така и иначе подлудих майка ми да вика "Ей папагал" на хората по улицата... :oops: :oops: :oops:
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 яну 2009 23:36

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:
Изображение

Хаха добре,няма проблем! :D Е 70 не е много,ама твойто ще излезе повече гаранция!Между другото ми се развали климатика :oops: :oops: :oops: :oops: Само това беше здраво вкъщи,вече мисля да се изнасям,че така и иначе подлудих майка ми да вика "Ей папагал" на хората по улицата... :oops: :oops: :oops:

100 % ще е повече от 70 - поне 200 :( А и тряа да видя дали ще я има ;) АБЕ БАТЕ,ТИ ВЕРНО СИ ВРАГ НА ТЕХНИКАТА :evil: КАК ГО ПРАВИШ ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 23:42

Нали ти казах,правя магии,играя карти Таро,бая на ръце,гледам на кафе,на фасул,на ръка,правя магии.За МАГ МЕРИ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0887****42 :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 яну 2009 23:59

lauta hools написа:Нали ти казах,правя магии,играя карти Таро,бая на ръце,гледам на кафе,на фасул,на ръка,правя магии.За МАГ МЕРИ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0887****42 :lol: :lol: :lol: :lol:

Дай и Работно време ве чук ! :D А хвърляш ли боб и на Козя пръдня,добри ми ултрасе,гледаш ли ? :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:11

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Нали ти казах,правя магии,играя карти Таро,бая на ръце,гледам на кафе,на фасул,на ръка,правя магии.За МАГ МЕРИ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0887****42 :lol: :lol: :lol: :lol:

Дай и Работно време ве чук ! :D А хвърляш ли боб и на Козя пръдня,добри ми ултрасе,гледаш ли ? :D

На всичко глдедам,квото се сетиш!Развалям и магии,и не само магии де :D :oops: Работно време,Ж.К.Тракия,бл....ааа не няма да казва,че току виж някой ме посетил неочаквано :D :D :D :D :D :D
Аааааа работно времеееее...сега загрях... :D :D :D амиииии не знам значи всяка седмица от 12 до 12,разбирайте го както го искате! :D :D :D :D :D Очаквайте скоро и моята книга "Каква магия да използваш за премахване от уплах от форумни хулигани" :D :D :D :D :D :D :D Ох чакай,че кво ми дойде на главата не е истина... :D :D
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:33

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:

На всичко глдедам,квото се сетиш!Развалям и магии,и не само магии де :D :oops: Работно време,Ж.К.Тракия,бл....ааа не няма да казва,че току виж някой ме посетил неочаквано :D :D :D :D :D :D
Аааааа работно времеееее...сега загрях... :D :D :D амиииии не знам значи всяка седмица от 12 до 12,разбирайте го както го искате! :D :D :D :D :D Очаквайте скоро и моята книга "Каква магия да използваш за премахване от уплах от форумни хулигани" :D :D :D :D :D :D :D Ох чакай,че кво ми дойде на главата не е истина... :D :D

Видение ? :D
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”