Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот pomiqrat » 27 окт 2025 18:47

an4o_321 написа:Това, че Пеп не струва като мениджър, ако не изхарчи 5 чувала с пари е ясно на всички, а Аморим се справя добре, но няма нищо "куцо" в играчите му - изпъди доста добри такива и похарчи много за да си ги доведе... Но мениджър на сезона е Андони Ираола!

Челси и Юнатед са изхарчили повече от него за времето, в което е във ВЛ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 окт 2025 22:13

an4o_321 написа:
Thsmith написа:
an4o_321 написа:Това, че Пеп не струва като мениджър, ако не изхарчи 5 чувала с пари е ясно на всички, а Аморим се справя добре, но няма нищо "куцо" в играчите му - изпъди доста добри такива и похарчи много за да си ги доведе... Но мениджър на сезона е Андони Ираола!

Ютд са 5-6, това че е взел 2-3 мача как точно го прави да се справя добре. Щяха с камъни да го бият до преди 20 дена :lol:
Ако завърши 2-3 ти да кажеш, че се е справил добре, но сега.... :lol:
Нещо си объркАл рейса пич... Защо не си зададеш въпроса към който трябва, а именно "потребителя" дето го обяви за мениджър на сезона? От моя гледна точка се справят добре, просто защото като отворя класирането, виждам че са шести.

Pichichi написа:Ще ме извинява потребителя който ме е репликирал но селекцията на Ман. Ю е трагична.
Това че имат 3/4 наистина класни играчи няма как да компенсира това че на другата половина постове от 11-ката нямат читав играч! Те дори и вратар нямат! Селекцията им е резултат от години (поне 4/5) изхвърляне на пари на вятъра за играчи които не им пасват или нямат класа(и то винаги надплатени).
Извинявай "потребителю" на който му е трудно да цитира. Не съм те разбрал. Просто мислех, че ще обсъждаме лятната селекция, а не тази от 5 години назад, за която Аморим не е отговорен!

Твоя пост видях, него цитирах. За мен е непонятно как може това да е "добре". Просто като стандарт, може би за Вила - Ок, ама... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 окт 2025 23:20

По принцип съм съгласен, това ще го сложа в името на спора :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”