Рубен Аморим засега е мениджър на сезона ... Уоу :-)
С тази куца селекция от играчи има същите точки като свръх извъмнземния мега треньор Пеп с 600 млн. селекция в последните 2 джама и е пред Челси които купиха над два отбора.
Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Това, че Пеп не струва като мениджър, ако не изхарчи 5 чувала с пари е ясно на всички, а Аморим се справя добре, но няма нищо "куцо" в играчите му - изпъди доста добри такива и похарчи много за да си ги доведе... Но мениджър на сезона е Андони Ираола!
Страшен топ 4 се оформи - Борнемут, Тот и Съндърланд :oops:
Ние затова не се бутаме да сме шампиони - после само ще ни обвиняват че сме слаби :mrgreen:
an4o_321 написа:Ливърпул - този сезон отново, но това не знам дали се брой за победа над някой от "големите" Не е имало по-слаб шампион от Лестър насам
Ние затова не се бутаме да сме шампиони - после само ще ни обвиняват че сме слаби :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
CSKA69 написа:Зависи какво се разбира под издънка за Слот - със състава, който има той е ДЛЪЖЕН да е бори за абсолютно всички трофеи, колко ще спечели е трудно да се предвиди.. Ако остане без трофей в края на сезона със сигурност ще бъде подложен на огромно напрежение, но не смятам, че ще бъде уволнен от Ливърпул.. Все пак той спечели едва втората ни титла във Висшата лига и това му дава кредит на доверие да се опита в един трети сезон да поправи нещата :idea: Според мен, обаче, ако не успее да класира Ливърпул в топ 5, тоест да пропуснем Шампионската лига през следващия сезон, тогава вече може и да приключи като мениджър на отбора ;)
Това представяне не мисля, че отговаря на представите за "борба за абсолютно всички трофеи". Сравнително рано е още - 1/4 от сезона се падат 9.5 мача, но топ 4 е мираж за сега.