За кого ще викаме ние на финалите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Forza Botev
- Контакти:
Re: За кого ще викаме ние на финалите?
Германия се напълни с мн "типични германци" и затова съм за Хърватия!

Viktor4o_Rs написа:Bultra_Patriot написа:Ебати, само аз ли се кефя на Холандия. Винаги лалетата са ми били симпатични. Чак да викам за тях е силно казано, но ги предпочитам.
Въпреки, че съм фен на Германия, винаги съм харесвал Холандия
И аз съм така, ако не е Германия, нека е холандия

Thomas Müller написа:Viktor4o_Rs написа:Май ще се окаже, че феновете на Бундестима сме най-много тукНека си пожелаем великолепна игра и евротитла за германците догодина
Очаквам пак някой хора да се появят и да ни обвинят в родоотстъпничевство и че се кланяме на чужди отбори,а те самите в много теми да са чупили клавиатури от спорове за това дали барса са симуланти и колко велики са ман.юн!!!
През х** ми е кой в какво ще ме обвини, Deutschland uber alles

За отборите в които няма черни!
А останаха ли такива???

А останаха ли такива???
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
Blagoy написа:Entombed, ти не си наред. Че ние тогава дори имахме силен отбор. Сега да кажем, че оправданието ви е, че сме трагични, но тогава... Остава да кажеш, че и в САЩ на 1/4-финала си бил за Германия срещу България и мога да ти препоръчам да си взимаш еднопосочен билет за Берлин...
За да не е съвсем оффтопик, да напиша и аз по темата малко. За никой няма да викам щом България не участва. Един колега по-нагоре беше написал, че не ни е там мястото и е прав за съжаление. Няма да викам за никой, просто ще гледам мачовете и ще се наслаждавам на футбола, а дано най-заслужилият спечели.
Както писах и преди, на национално ниво гледам само мачовете на Германия. 95-та специално се върнах от Дюселдорф за мача България-Германия и не си тръгнах много доволен. 94-та на СП ме беше яд, че Германия не дублира титлата.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
						Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
kilobane написа:За отборите в които няма черни!
А останаха ли такива???
Ревеш за бан, егати расиста смотан! Та тъпата тема, Холандия и донякъде слабата в момента Англия.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center] [/center]
[/center]
[center] [/center]
[/center]
						[center]
 [/center]
[/center][center]
 [/center]
[/center]Re: За кого ще викаме ние на финалите?
deladog написа:1. За Русия
2. За Украйна
3. За трети отбор (аз лично не виждам такъв, но за коректност съм длъжен да добавя и тази възможност)
П.п. Призовавам колегите да се придържат коректно към въпроса - за други варианти освен Русия и Украйна отговорът е точка 3.
И ще помоля Славия Форевър да направи една интерактивна таблица за гласуване, ако е възможно.
Много тъпо.Ще викам за тока 3.
Bat_Asyo написа:deladog написа:1. За Русия
2. За Украйна
3. За трети отбор (аз лично не виждам такъв, но за коректност съм длъжен да добавя и тази възможност)
П.п. Призовавам колегите да се придържат коректно към въпроса - за други варианти освен Русия и Украйна отговорът е точка 3.
И ще помоля Славия Форевър да направи една интерактивна таблица за гласуване, ако е възможно.
Много тъпо.Ще викам за тока 3.
Точка 3.
кви помияри има само.... баси!
"Германия над всичко",другия от на майка си... се върнал да гледа и останал разочарован че родната му страна победила....
Сигурно и Das Deutschlandlied припявате да ва .... в капутите

"Германия над всичко",другия от на майка си... се върнал да гледа и останал разочарован че родната му страна победила....
Сигурно и Das Deutschlandlied припявате да ва .... в капутите

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Аз никога не бих викал за Германия срещу България, това да е ясно   Срещу всяка друга държава по света обаче - да
  Срещу всяка друга държава по света обаче - да