Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 22:29

Alexx написа:
BadBoy написа:
Alexx написа:Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

КЕШ/ШЛ какво общо имат с футболът на национално ниво, че не мога да се сетя?

Нали Виктор твърди, че англичаните са слаби ... Как се постигат силни резултати в ШЛ и другите турнири със слаби играчи не знам ...

Viktor4o_Rs

На всички ни е ясно, че Англия нямат успехи след 66 година, но това не означава, че не са извадили силни играчи нали ? По твоята логика Холандия са бати некадърнците ? А испанците до преди 2008 трябва да са не знам какви по вашата логика ? Просто нещата стоят така, че има хора които анатемосват английски футбол и всичко свързано с него ... Защо не коментирате Холандия какви са ? А Испания преди 2008 ?

Колко пъти трябва да напиша, че чужденците правят класата на английските отбори ? Махни чуждестранните играчи от Челси, Арсенал и Манчестър Сити и да видим дали ще са голяма сила. Холандия няма как да са некадърници, защото почти на всяко първенство стигат до последната фаза, въпреки че все още нямат световна титла. Испанците до 2008 г. бяха същите като Англия, но оттогава се доказаха и сега с право са световен и европейски шампион. Така че сравненията ти не струват ;)
Аз нищо не анатемосвам, а говоря с факти - а те са, че английският национален отбор е средняк, това е.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 22:36

Колко пъти трябва да напиша, че чужденците правят класата на английските отбори ? Махни чуждестранните играчи от Челси, Арсенал и Манчестър Сити и да видим дали ще са голяма сила.

Много малък аспект от историята гледаш . ;) През периода 77 до 84 има за 8 години 7 носителя на КЕШ от Англия, а от 76 до 85 има само един финал който няма английски отбор, да не говорим че през този период три английски клуба печелят Купа на УЕФА и един КНК. И знаеш ли ? Всички са бяха само с местни играчи(без Тотнъм, които имаха 2ма аржентинци). Само в два случая в английския футбол титла в ЕКТ е печелена от чужденци това е КНК на Челси през 98, Ливърпул през 2005, но тогава именно англичанина Джерард бе движеща сила на Ливърпул.

Холандия няма как да са некадърници, защото почти на всяко първенство стигат до последната фаза, въпреки че все още нямат световна титла.

Да де ама нямат титла ? Нали ? За мен холандците са най-голямата нация в света въпреки, че нямат тила ... Не всичко е титли . За мен Холандия е страната създала най много велики играчи и за това ги уважавам

Испанците до 2008 г. бяха същите като Англия, но оттогава се доказаха и сега с право са световен и европейски шампион.

Еми то ако Англия пък вземе да стане ЕШ и СШ в следващите години какво тогава по-големи ли ще станат ?

Аз нищо не анатемосвам, а говоря с факти - а те са, че английският национален отбор е средняк, това е.

Ти казваш, че англичаните не струват като играчи, а не нац. им отбор. Има разлика.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 22:39

Е как да наречем футболисти или отбор,на който му трябва 1 точка да се класира на Европейско,играе на собствен терен и то срещу отбор,дошъл да разгледа Лондон? И след всичко това 2:3

Бих го нарекъл,неправилен подход към мача,бих го нарекъл липса на концентрация,бих го нарекъл и просто късмет,но в никакъв случай не бих го нарекъл некадърност,защото ако се съмняваш в качествата на играчите на Англия-или трябва да си луд или просто не разбираш нищо от футбол! По-скоро съм съгласен донякъде с Франки,че англичаните трябва да наблегнат върху колектива,върху неговото сплотяване,но за реализирането на тази цел,треньора е този,който трябва да "покаже" верния път.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 окт 2011 22:43

Да попитам къде беше Англия на Европейското първенство през 2008г :lol: ???

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 окт 2011 22:44

Тия туристи биха и Германия и я оставиха на второ място в групата на ЕВРО 2008....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2011 22:45

Alexx написа:
BadBoy написа:
Alexx написа:Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

КЕШ/ШЛ какво общо имат с футболът на национално ниво, че не мога да се сетя?

Нали Виктор твърди, че англичаните са слаби ... Как се постигат силни резултати в ШЛ и другите турнири със слаби играчи не знам ...

Извинявай, не знаех, че клубните английски отбори са съставени само от англичани, та кой какво твърди не ме вълнува посочи ми общото между клубният и национален футбол?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 22:46

BadBoy

А къде си видял да правя паралел между клубен и нац. футбол ? :?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 22:47

Колко пъти трябва да напиша, че чужденците правят класата на английските отбори ?

И така да е,това какво общо има с Английския национален отбор?!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 22:52

drakon написа:Да попитам къде беше Англия на Европейското първенство през 2008г :lol: ???

Англия си беше,там където винаги си е била,а именно-на остров Великобритания ;) :) ...и едва ли Европейското първенство през 2008 е променило този факт!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 22:53

smoothc написа:
Колко пъти трябва да напиша, че чужденците правят класата на английските отбори ?

И така да е,това какво общо има с Английския национален отбор?!

Ами питай Alexx, той повдигна темата за това какви успехи имат клубните английски отбори. Не разбирам защо отричате очвидната истина, че английският национален отбор е посредствен открай време и е може би най-надценяваният тим :roll:
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”