Alexx написа:BadBoy написа:Alexx написа:Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...
КЕШ/ШЛ какво общо имат с футболът на национално ниво, че не мога да се сетя?
Нали Виктор твърди, че англичаните са слаби ... Как се постигат силни резултати в ШЛ и другите турнири със слаби играчи не знам ...
Viktor4o_Rs
На всички ни е ясно, че Англия нямат успехи след 66 година, но това не означава, че не са извадили силни играчи нали ? По твоята логика Холандия са бати некадърнците ? А испанците до преди 2008 трябва да са не знам какви по вашата логика ? Просто нещата стоят така, че има хора които анатемосват английски футбол и всичко свързано с него ... Защо не коментирате Холандия какви са ? А Испания преди 2008 ?
Колко пъти трябва да напиша, че чужденците правят класата на английските отбори ? Махни чуждестранните играчи от Челси, Арсенал и Манчестър Сити и да видим дали ще са голяма сила. Холандия няма как да са некадърници, защото почти на всяко първенство стигат до последната фаза, въпреки че все още нямат световна титла. Испанците до 2008 г. бяха същите като Англия, но оттогава се доказаха и сега с право са световен и европейски шампион. Така че сравненията ти не струват

Аз нищо не анатемосвам, а говоря с факти - а те са, че английският национален отбор е средняк, това е.