Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!
До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
Щом така мислиш си изцяло твой проблем

smoothc написа:fr3ak_boy написа:До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
Щом така мислиш си изцяло твой проблемАз ,обаче не съм на това мнение,но жалко ,че,нито твоята ,нито моята теза на този етап може да се потвърди
неговата е доказана от всякъде

Порто на 90% съм сигурен, че ще излязат от групата си, но Борусия... не се знае! Та немците ще бъдат в 4-та урна на жребият за групите!!! Това означава, че ще имат 2 много силни отбора в групата си и при неприятен жребий като нищо немският шампион няма да успее да продължи в директната фаза на турнира!
А колкото до това докъде биха стигнали въпросните два отбора в турнира...
Аз лично не очаквам Порто да повтори случката от 2003-а и 2004-а година! Да, Порто отново са много силни, но в момента има няколко отбора, които са чудовищно силни! И срещу тях португалският шампион просто няма да има шанс! Докато Борусия... независимо с кого са били в една група просто не вярвам, те да спечелят групата си, респективно още на 1/8 финалите ще имат доста сериозен съперник и най-вероятно ще отпаднат в тази фаза на турнира.
А колкото до това докъде биха стигнали въпросните два отбора в турнира...
Аз лично не очаквам Порто да повтори случката от 2003-а и 2004-а година! Да, Порто отново са много силни, но в момента има няколко отбора, които са чудовищно силни! И срещу тях португалският шампион просто няма да има шанс! Докато Борусия... независимо с кого са били в една група просто не вярвам, те да спечелят групата си, респективно още на 1/8 финалите ще имат доста сериозен съперник и най-вероятно ще отпаднат в тази фаза на турнира.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
magga написа:smoothc написа:fr3ak_boy написа:До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
Щом така мислиш си изцяло твой проблемАз ,обаче не съм на това мнение,но жалко ,че,нито твоята ,нито моята теза на този етап може да се потвърди
неговата е доказана от всякъдеа ти се осъзнай и гледай малко футбол да видиш Порто какъв отбор са,а не да си забиеш главата в тая тъпа Англия и да си мислиш,че откровено слабия отбор на Юнайтед са толкова по-добри от Порто
ама нали си разбирач,като ти видях всичките коментари и направо те съжалих ....
И какъв отбор са Порто?! Да, доста са силни, над средното ниво са, но ако още в 1/8 финалите на ШЛ им се падне да играят срещу Барса, Реал или Челси и какво правят португалците?! Просто не виждам как ще отсранят някой от тези 3 отбора...
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Порто имат шанс, но това зависи от евентуалното запазване на ключови играчи в състава (Хълк, Фалкао и др.). Могат да достигнат до четвърт- или полуфинал. (Даже и до финал могат да стигнат, ако не срещнат Барса или Реал преди това.) За Борусия обаче много силно се съмнявам. Та те отпаднаха още в груповата фаза на Лига Европа през изминалия сезон! Как точно се очаква да бъдат фактор в ШЛ??? Трябва да направят много силна селекция, за да изиграят важна роля в ШЛ. Засега май няма такива изгледи, но дори да вземат нови класни играчи, не може да се очаква, че още в първия сезон с тези играчи сработката ще бъде такава, че отборът да постига големи успехи в Европа. Аз поне си мисля, че дори в Бундеслигата през следващия сезон Борусия ще бъде под нивото си от изминалия, но да видим.
Последна промяна от Udoji90 на 03 юни 2011 11:00, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
smoothc написа:fr3ak_boy написа:До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
И аз споделям мнението, че в момента Порто ще победи МЮ, но Порто не могат да играят до финала на ШЛ, че и на него само срещу МЮ!!! Ами останалите отбори в турнира?! Един примерно 1/4 финал Барса - Порто или Реал - Порто и португалският шампион е до там...
megan fox написа:smoothc написа:fr3ak_boy написа:До автора на темата: Искаш ли да се хванем на бас, че ако сега играят МЮ и Порто, Порто ще ни бият като маче у дирек?
И аз споделям мнението, че в момента Порто ще победи МЮ, но Порто не могат да играят до финала на ШЛ, че и на него само срещу МЮ!!! Ами останалите отбори в турнира?! Един примерно 1/4 финал Барса - Порто или Реал - Порто и португалският шампион е до там...
Браво бе, Барса и Реал са непобедими!

Фен съм на Ман Юнайтед, но и това не пречи да кажа, че Порто практикуват по-качествен футбол. Англичаните биха могли да ги бият с опит и нищо повече.
Надявам се Порто да запази отбора и треньора си и ще се види какъв фурор ще направят!
Разбира се, че Барса и Реал не са непобедими, но в момента просто са с минимум 1 класа над всички останали. Барса е с феноменални играчи и колектив, а Реал си имат Жозе... Порто са някаква странна сплав м/у тези две неща! Имат отличен колектив и отличен треньор, който е считан за наследник на Жозе, но това не стига! Ок в Португалия драконите може и да победят, а в Испания?!
А и сега почват трансферите! Арабите от Сити пак ще хвърлят пачки като луди, Абрамович и той развърза кесията и иска да подмлади и обнови отбора си преди правилото за финансов феърплей, оня шейха дето купи Майорка и той ще пазари като луд, Реал и Барса ако пожелаят някого просто ще го вземат, ако наистина имат нужда от него..., така че не се знае какво ще остане от състава на Порто след края на трансферният прозорец!
А и сега почват трансферите! Арабите от Сити пак ще хвърлят пачки като луди, Абрамович и той развърза кесията и иска да подмлади и обнови отбора си преди правилото за финансов феърплей, оня шейха дето купи Майорка и той ще пазари като луд, Реал и Барса ако пожелаят някого просто ще го вземат, ако наистина имат нужда от него..., така че не се знае какво ще остане от състава на Порто след края на трансферният прозорец!

Към този момент, ако приемем, че Порто няма да си разпродаде състава и да се раздели с треньора, спокойно може да достигне нагоре в турнира. И аз съм на същото мнение като Меган Фокс, че само Барса, Реал и Челси могат да отстранят португалците. В темата за следващия сезон в ШЛ направих един доста пълен анализ на Ман Ю и не смятам да се повтарям. Само ще кажа, че Манчестър, заедно с Интер, ще са разочарованията на следващия сезон.
Борусия е в четвърта урна и при тях всичко опира до шанс. Много малко са вариантите, в които да спечелят групата си. При един вариант Интер, Марсилия, Аякс и Борусия, германците може и да имат някакъв шанс да са първи, но почти не мога да се сетя някакъв друг начин. Ако пък завършат втори - чакат ги много неприятни съперници и почти сигурно отпадане.
Борусия е в четвърта урна и при тях всичко опира до шанс. Много малко са вариантите, в които да спечелят групата си. При един вариант Интер, Марсилия, Аякс и Борусия, германците може и да имат някакъв шанс да са първи, но почти не мога да се сетя някакъв друг начин. Ако пък завършат втори - чакат ги много неприятни съперници и почти сигурно отпадане.