Rivaldo10 написа:shotgun blues много глупости изписа! Дузпа за Барса срещу Арсенал на финала? Иначе си прав, гола беше неспрадливо отменен, но червеният картон си е 100%. При гола на Арсенал няма фаул, а симулация, за това си мълчиш!
Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
LeicesterFC написа:В Англия се гледа винаги повече успеха в страната отколкото в Европа ако тръгнем по тая равнина Лив и Юнайтед трябваше да имат по 2 титли още заради трагедийте им.
Тва 7-3 е преакалено елементарно за сложно нещо като футбола.
Червен на Лемън нямаше, Барселона е време да започне да се съобразява с твърдата игра а не да симулира и Уефа да я поущрява в това, освен това гола им беше от засада. Да не говорим че Арсенал бяха по-добрия отбор от двата през 90% от мача.
До преди 10-15 години да. Ако сега попитат САФ какво предпочита да спечели тази година, бас хващам, че ще предпочете ШЛ. Колкото и да му е тръпка 19-тата титла.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

LeicesterFC написа:Червен на Лемън нямаше, Барселона е време да започне да се съобразява с твърдата игра а не да симулира и Уефа да я поущрява в това, освен това гола им беше от засада. Да не говорим че Арсенал бяха по-добрия отбор от двата през 90% от мача.
Ето`o преминава покрай Лемън и излиза на празна врата, какъв картон трябва да се даде, тъмно син?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
LeicesterFC
- Контакти:
rhaegar написа:LeicesterFC написа:В Англия се гледа винаги повече успеха в страната отколкото в Европа ако тръгнем по тая равнина Лив и Юнайтед трябваше да имат по 2 титли още заради трагедийте им.
Червен на Лемън нямаше, Барселона е време да започне да се съобразява с твърдата игра а не да симулира и Уефа да я поущрява в това, освен това гола им беше от засада. Да не говорим че Арсенал бяха по-добрия отбор от двата през 90% от мача.
До преди 10-15 години да. Ако сега попитат САФ какво предпочита да спечели тази година, бас хващам, че ще предпочете ШЛ. Колкото и да му е тръпка 19-тата титла.
Не е така, просто САФ иска по-голям престиж за отбора си в Европа.
Това не е причина да жертва 19-тата, двата трофея не се самоизключват, въпреки разбирането на фенове на Милан че е точно така.
LeicesterFC написа:rhaegar написа:LeicesterFC написа:В Англия се гледа винаги повече успеха в страната отколкото в Европа ако тръгнем по тая равнина Лив и Юнайтед трябваше да имат по 2 титли още заради трагедийте им.
Не е така, просто САФ иска по-голям престиж за отбора си в Европа.
Това не е причина да жертва 19-тата, двата трофея не се самоизключват, въпреки разбирането на фенове на Милан че е точно така.
Говоря като пример-ако трябва да избира една от двете. А аз предпочитам Милан да спечели 2-3 титли в Италия следващите 5 години, вместо една ШЛ.

-
LeicesterFC
- Контакти:
Не, тази година няма никой да я жертва, защото в Англия няма гаранция че ще е другата година 19-тата.
Ако въпроса е зададен, тая година 4-та КЕШ а догодина 19-та ВЛ, тогава отговора ще е първото.
Но тъй като тва е в границите на фантастиката да правиш такива планове се играе за всичко.
За феновете на Юнайтед 19-тата е много важна титла и нямат никакво намерения да чакат, трудно ми се вижда тоя Челси да ги спре на непобеден ОТ тоя сезон.
Ако въпроса е зададен, тая година 4-та КЕШ а догодина 19-та ВЛ, тогава отговора ще е първото.
Но тъй като тва е в границите на фантастиката да правиш такива планове се играе за всичко.
За феновете на Юнайтед 19-тата е много важна титла и нямат никакво намерения да чакат, трудно ми се вижда тоя Челси да ги спре на непобеден ОТ тоя сезон.
Не! Грандовете на Европа са Барселона и Реал Мадрид. Това са най-добрите отбори в света в момента, притежаващи най-добрите футболисти и играещи най-силния футбол. Надявам се, че това ще се докаже и на Уембли 
- Frankie Lampard
- Контакти:
daredevil, пак ли с нов акаунт, бе момко ?

LeicesterFC написа:Не, тази година няма никой да я жертва, защото в Англия няма гаранция че ще е другата година 19-тата.
А ако не я жертва. каква му е гаранцията, че догодина ще спечели ШЛ? Аз имам предвид ако трябва задължително да избира едното или другото.

-
sitnev1912
- Контакти:
L_Messi написа:Не! Грандовете на Европа са Барселона и Реал Мадрид. Това са най-добрите отбори в света в момента, притежаващи най-добрите футболисти и играещи най-силния футбол. Надявам се, че това ще се докаже и на Уембли
Барселона????? Отвратен съм от тях.Никой от"футбилистите" на този"гранд"които играят в момента не може да заслужи такова отношение ,каквото получи Роналдиньо на Сантяго Бернабеу.Колкото до"Уембли",ще получиш доказателство,когато чуеш освиркванията на публиката.GGMU
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!