Открито писмо до Уейн Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Открито писмо до Уейн Рууни

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 14:00

zaqwsxd написа:АБЕ ИДИОТИ НЕ МИ КАЗВАЙТЕ КОГА Е РОДЕН РУУНИ ! ВИЕ СЛЕДИТЕ ЛИ ТЕМАТА НА РАЗГОВОРА ? ГОВОРЯ ЗА АНЕЛКА И БЕРБАТОВ !

"Открито писмо до Уейн Рууни" е темата бе пич 'къв Анелка?А да не знаеш малко за футболистите който хвалиш/критикуваш е смешно!
ИзображениеИзображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:03

Ти само заглавието на темата ли четеш като коментираш ? Мога да ти кажа , че съм прочел всеки 1 коментар от тази тема и по едно време се ядосах и извадих сравнителна статистика между Анелка и Бербатов !
Иначе мисля , че знам много повече за футбола отколкото ти ! Ама това си е моето мнение.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 14:07

Между впрочем,билета,с който Берби ще гледа мача не е ли от "омразното му БФС,начело с омразния му Боби Перуката"(според някои)?

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 14:08

zaqwsxd написа:Ти само заглавието на темата ли четеш като коментираш ? Мога да ти кажа , че съм прочел всеки 1 коментар от тази тема и по едно време се ядосах и извадих сравнителна статистика между Анелка и Бербатов !
Иначе мисля , че знам много повече за футбола отколкото ти ! Ама това си е моето мнение.

И тъй като определено знаеш повече от мен а аз не се интересувам много от футбол мамин сладък такъв... си мислиш че Руни е 29 годишен и едната статистика дето си извадил от пристъп на яд можеби си объркал... или от прекомерно знание?
По същата логика изкарай и статистиката на Руни от месец март до сега и парите за който е купен!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 02 сеп 2010 14:09

Бербо, Бербо , едно е да играеш за Сър Алекс , друго е за родината си - тва не разбра Бербо ! Ти никога няма да бъдеш велик български футболист , защото първо не играеш за България, и второ си сръдльо , футболът е игра мъжка за хора с характер , а ти си добър футболист , ама си страхливец , ей за тва няма да станеш част от големите български футболисти , щото те е страх да те критикуват ! И Стоичков го псуваха и критикуваха като играеше , ама той им теглеше по една, и ПАК излизаше и вкарваше за БЪЛГАРИЯ ! Със здраве Бербо и ти НИКОГА няма да бъдеш част от великите български футболисти , щото си сръдльо !
Последна промяна от controller на 02 сеп 2010 14:10, променено общо 1 път.
Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:10

КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ , ЧЕ РУУНИ Е 29 ГОДИШЕН ? ПОКАЖИ МИ ГО И ТОГАВА ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ !

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 02 сеп 2010 14:10

blue avalanche написа:Само не разбирам:кой отбор,точно,ще гледа Бербатов от трибуните?Този,от който се отказа или английския?А,може би,ще гледа съдията?Какъв е Бербатов?Нито "българин" с българите(той си избра така-отказа се от националния,закара приятелката си да родяла в Англия,щото нашите деца,като се раждат тук сигурно са "втора ръка"),нито "англичанин" с англичаните(щото и те не го харесват,дали,пък,затова не затътри бременната в Англия-за да бъде детето му "англичанче").И изобщо...

Олелеле.... чак толкова тъп човек не бях срещал... МАЛОУМНИК! в Англия ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО е МНОГО по-добро от нашето. Ако имах парите на Бербатов щях даже и за настинка да ходя до Англия на преглед! И намерете си друг който да мразите, не ви ли омръзна да плюете Митко? А до "разбирача" дето пусна темата... колко мача има Бербо, колко гола и колко асистенции... и колко има "великия" Анелка... дето не може да се задържи в един отбор повече 1-2 год. щот прави няква простотия и го гонят...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:13

Е нали съм "разбирач" показах ти головете , за мачовете Бербатов сам си е виновен , че не е титуляр! Ако беше достатъчно класен Фърги щеше да го пуска титуляр всеки мач , а като дойде мач срещу Арсенал , Пуул и Челси , и Бербо топли нечие място на пейката!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 02 сеп 2010 14:14

zaqwsxd написа:Е нали съм "разбирач" показах ти головете , за мачовете Бербатов сам си е виновен , че не е титуляр! Ако беше достатъчно класен Фърги щеше да го пуска титуляр всеки мач , а като дойде мач срещу Арсенал , Пуул и Челси , и Бербо топли нечие място на пейката!

Асистенциите изкарай алооооо и ако не беше достатъчно класен нямаше да е рекордната покупка на Ман Ю ... ама ти разбираш повече от САФ, за това само плюеш... щот не можеш друго
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 14:17

Дядката е изкуфял бе ! Ама му дойде акъла , разбра каква невероятна грешка е допуснал .Часовникът за Бербатов тиктака ! Ако сгафи и тоя сезон , айде чао Юнайтед , здравей Бешикташ !

Върни се в “Футбол - Свят”