Мачовете от ШЛ довечера-мнения,коментари,прогнози!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Мачовете от ШЛ довечера-мнения,коментари,прогнози!
niki87 написа:Oксер елиминира мултимилионната селекция на Зенит
Зенит можеше да реши мача с дузпа, но съдията не я отсъди

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Снощи Дефоу от Тотнъм се показа като добър волейболист. След този гол затворих телевизора защото ми се спеше, а и всичко беше ясно. Тотнъм така или иначе са са по класния отбор и щяха да се класират. Нямаха нужда от такова явно съдийско рамо. Чудя се сега защо са тези допълнителни съдии. Ако главният и страничните не са видели играта с ръка, то онзи зад вратата със сигурност я е видял. Можеше да сигнализира. А и Тотнъм щяха да ми станат симпатични, ако играчът им си беше признал за гола. Сега съм негативно настроен към тях.Иънг Бойс са много симпатичен отбор и направиха чудо в първата среща, но силите им са до тук поне за ШЛ. За нашите отбори ще бъде добре да се стремят към нивото на тези в Швейцария.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
- Контакти:
AnalBreaker написа:soilwork написа:По добре заложи някой лев-като си толкоз сигуренAnalBreaker написа:Залагам си телевизора, че Зенит ще победят Оксер! Само единицата на Сампдория вчера беше от сигурна от тая двойка!
Смяташ ли, че не съм го сторил? Ся и ако излезе...
Срам и Позор! Руските капути си напраиха ташак с мене и още хиляди
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]