Viktor4o_Rs написа:Много фенове на немския танк , приятно изненадан съм
Немският танк кой най-често го пердаши на световно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Много фенове на немския танк , приятно изненадан съм
acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Много фенове на немския танк , приятно изненадан съм
Немският танк кой най-често го пердаши на световно![]()
storm написа:Първо искам да кажа на феновете на Бундестима , че да ме извиняват ама немогат да казват ,че са по успешни от Италия.Титлата в Света има много по голямо влияние от колкото титлата в Европа.И само факта ,че сме ги били и на финал и на полуфинал (и то на тяхна сцена) е красноречиво.
Докато по темата :
СВЕТОВНИТЕ ПЪРВЕНИЦИ ИТАЛИЯ !
Viktor4o_Rs написа:storm написа:Първо искам да кажа на феновете на Бундестима , че да ме извиняват ама немогат да казват ,че са по успешни от Италия.Титлата в Света има много по голямо влияние от колкото титлата в Европа.И само факта ,че сме ги били и на финал и на полуфинал (и то на тяхна сцена) е красноречиво.
Докато по темата :
СВЕТОВНИТЕ ПЪРВЕНИЦИ ИТАЛИЯ !
Не съм много съгласен с теб , на световното винаги е пълно с аутсайдери и откровени смешници , за сметка на това много по-добри европейски отбори са отпаднали ... На европейското бройката е наполовина - 16 , и няма пушечно месо , всички отбори са силниСборът на титлите от световно и европейско е в полза на Германия , немците са по-успешни от Италия на ниво национални отбори , всъщност те са най-успешната европейска нация
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта