Прочитайки първо заглавието на статията, очаквах да видя сравнения между двамата футболисти, а не разлики. Да, те са различни характери, ама не чак толкова. И двамата са пичове, и двамата са дали много на България, и двамата са свестни хора. Бербатов е по - тих и затворен, такъв му е характерът просто, не може всички да са еднакви. А който мисли че самочувствието му е в повече - какво ще кажете за Карлос Тевес например?
И това което най - много свързва двамата Димитровци в момента - и двамата се отказаха от националния отбор. И какво се получава - пред единия "шапки долу", а другият е лигльо. Аз не виждам логика. Но никой не търси сметка на Иванков за това че се отказа. Нима вратарският пост е по - маловажен от този на централен нападател? Нима Иванков каза в прав текст мотивите за решението си?
За мен въпросът по - скоро друг - защо истински българи и истински хора като Димитър Бербатов и Димитър Иванков се отказаха. Да, те предадоха България. А преди тях и Стоичков, Мартин, Стилиян. И Джон Атанасов ако щете. Защо не е Иван, ами е Джон? Всичките тези хора са успели, видяли са и две, и двеста по света. И какво мислите е тяхното мнение за сънародниците им? Едва ли ще го кажат в прав текст, защото са възпитани хора(Може би Стоичков прави малко изключение). Аз лично си задавам този въпрос и отговорът не ми харесва.
За Димитър Бербатов и Димитър Иванков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- jembajemba
- Контакти:
Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков
Автора нека да приеме, че има мнения и различни от неговите! Пак казвам браво на Иванков! Но в опита си да напише похвална статия за Иванков е тръгнал да си показва омразата срещу Бербатов! Е, сорри, пич! Има хора и които го обичаме и уважаваме! Сега и ти можеш да ми теглиш една майна! ......... 

jembajemba написа:Прочитайки първо заглавието на статията, очаквах да видя сравнения между двамата футболисти, а не разлики. Да, те са различни характери, ама не чак толкова. И двамата са пичове, и двамата са дали много на България, и двамата са свестни хора. Бербатов е по - тих и затворен, такъв му е характерът просто, не може всички да са еднакви. А който мисли че самочувствието му е в повече - какво ще кажете за Карлос Тевес например?
И това което най - много свързва двамата Димитровци в момента - и двамата се отказаха от националния отбор. И какво се получава - пред единия "шапки долу", а другият е лигльо. Аз не виждам логика. Но никой не търси сметка на Иванков за това че се отказа. Нима вратарският пост е по - маловажен от този на централен нападател? Нима Иванков каза в прав текст мотивите за решението си?
За мен въпросът по - скоро друг - защо истински българи и истински хора като Димитър Бербатов и Димитър Иванков се отказаха. Да, те предадоха България. А преди тях и Стоичков, Мартин, Стилиян. И Джон Атанасов ако щете. Защо не е Иван, ами е Джон? Всичките тези хора са успели, видяли са и две, и двеста по света. И какво мислите е тяхното мнение за сънародниците им? Едва ли ще го кажат в прав текст, защото са възпитани хора(Може би Стоичков прави малко изключение). Аз лично си задавам този въпрос и отговорът не ми харесва.
Иванков е син просто , а тук преобладават сините мнения. Мнението ти ми харесва иначе!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Димитър Иванков скоро ще навърши 35 години , Бербатов е на 29 .
Иванков обяви , че ще се откаже след квалификациите , ако не се класираме . Бербатов го обяви преди 4-5 дена .
Иванков е обикновен вратар , Бербатов е капитан , най-голяма звезда и най-скъпият български футболист в момента .
Има огромна разлика между двете отказвания .
Не приемам , че критик на Бербо = комплексар, тъпак ,завистник . И най-важното , ако беше казал - отказвам се заради Лъчо Танев , Наско Сираков , Мъри , Боби и т.н. , щях да го защитавам до дупка . Но това , че говори с недомлъвки , усуквания и уклочивост , заедно с гръмовният епилог Да ВИ оправя футбола , не го считам за достойна и мъжка постъпка , това е . Никой не е по-голям от националния отбор , бойкотирали са го и Стоичков, и Любо , и Сираков , и Стилян , в крайна сметка са се връщали , така че стига смешен плач и да се псуваме , да му пожелаем успех в Юнайтед и това е
Иванков обяви , че ще се откаже след квалификациите , ако не се класираме . Бербатов го обяви преди 4-5 дена .
Иванков е обикновен вратар , Бербатов е капитан , най-голяма звезда и най-скъпият български футболист в момента .
Има огромна разлика между двете отказвания .
Не приемам , че критик на Бербо = комплексар, тъпак ,завистник . И най-важното , ако беше казал - отказвам се заради Лъчо Танев , Наско Сираков , Мъри , Боби и т.н. , щях да го защитавам до дупка . Но това , че говори с недомлъвки , усуквания и уклочивост , заедно с гръмовният епилог Да ВИ оправя футбола , не го считам за достойна и мъжка постъпка , това е . Никой не е по-голям от националния отбор , бойкотирали са го и Стоичков, и Любо , и Сираков , и Стилян , в крайна сметка са се връщали , така че стига смешен плач и да се псуваме , да му пожелаем успех в Юнайтед и това е

kartago написа:Автора нека да приеме, че има мнения и различни от неговите! Пак казвам браво на Иванков! Но в опита си да напише похвална статия за Иванков е тръгнал да си показва омразата срещу Бербатов! Е, сорри, пич! Има хора и които го обичаме и уважаваме! Сега и ти можеш да ми теглиш една майна! .........
Всеки има право на мнение. Само че между двамата има една малка разлика. Тя е че Бербо щял "да дойде да Ви оправи футбола". Колко пъти по време на мач на националния отбор си виждал Бербо да пее химна искрено, а не само да си отваря устата, все едно дъвче дъвка? Кой е национала, който пее най-истински химна на своята родина- Иванков! Кой е играча, който си сложи българското знаме в Турция след спечелената титла-Иванков! Никой не отрича чисто футболните качества на футболиста Бербатов. Напротив- той има добри качества. Не е за Юнайтед, но е добър играч. Тук говорим за чисто човешки качества и за обичта му към родината

Еквивалент на тази тема ще е една друга ... Разсъждение върху факта , че общия трансфер на Хичо и Сърмов в Касъмпаша е на стойност една седмична заплата на Димитър Бербатов в Манчестър Юн. ... Но ще се въздържа и няма да давам поводи за нецензурни поустове от страна на фенове на ПФК Левски ...

moonlight написа:kartago написа:Автора нека да приеме, че има мнения и различни от неговите! Пак казвам браво на Иванков! Но в опита си да напише похвална статия за Иванков е тръгнал да си показва омразата срещу Бербатов! Е, сорри, пич! Има хора и които го обичаме и уважаваме! Сега и ти можеш да ми теглиш една майна! .........
Всеки има право на мнение. Само че между двамата има една малка разлика. Тя е че Бербо щял "да дойде да Ви оправи футбола". Колко пъти по време на мач на националния отбор си виждал Бербо да пее химна искрено, а не само да си отваря устата, все едно дъвче дъвка? Кой е национала, който пее най-истински химна на своята родина- Иванков! Кой е играча, който си сложи българското знаме в Турция след спечелената титла-Иванков! Никой не отрича чисто футболните качества на футболиста Бербатов. Напротив- той има добри качества. Не е за Юнайтед, но е добър играч. Тук говорим за чисто човешки качества и за обичта му към родината
Абе, пич, я стига ми се филмира бе! Ти да не би да ставаш когато пускат българския химн винаги, когато започва мач на националния отбор и си седнал на ракията и тъкмо да намалиш чалгата, ако въобще го правиш! Или спираш за една минута на 2-и юни? "Кога си вижидал да пее химна искренно?!" ХАхахааха, ами ако не може да пее? Какви са тия глупости не разбирам?! Иванков сложи българското знаме, видях го, в два поредни поуста написах - Браво на Иванков!..... И чуй по-внимателно репликата на Бербатов за футбола Ни! Стига повтаряте като папагали!.....Интересно кога се появиха българските знамена на Олд Трафорд?!...
viroglav написа:Еквивалент на тази тема ще е една друга ... Разсъждение върху факта , че общия трансфер на Хичо и Сърмов в Касъмпаша е на стойност една седмична заплата на Димитър Бербатов в Манчестър Юн. ... Но ще се въздържа и няма да давам поводи за нецензурни поустове от страна на фенове на ПФК Левски ...![]()
![]()
Ти не можеш ли поне в една тема да пропуснеш името ПФК Левски? Говорим за играчи на националния отбор, май.

И двамата се отказаха да, така е. Вероятно мотивите са едни и същи, но начина по който го нпарави единия и другия е важен и точно за това в момента Иванков не е хулен за същото.
Иванков каза още ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА, че тези квалификации са последни за него и ние всички знаехме решението му, няма пресконференции, няма разни PR триков
Бербатов изчака да види на къде ще задуха вятъра и като видя, че промяна НЯМА измисли хиляди причини и да го няма. Да се бе отказал вендага след последната контрола бих го разбрал, но по този начин съм скептично натроен.
Сега може да прозвучи тъпо, но силно желая да се класираме за европейското за да видим всички действията на Бербатов...
Иванков каза още ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА, че тези квалификации са последни за него и ние всички знаехме решението му, няма пресконференции, няма разни PR триков
Бербатов изчака да види на къде ще задуха вятъра и като видя, че промяна НЯМА измисли хиляди причини и да го няма. Да се бе отказал вендага след последната контрола бих го разбрал, но по този начин съм скептично натроен.
Сега може да прозвучи тъпо, но силно желая да се класираме за европейското за да видим всички действията на Бербатов...

Аман от простотии... не стига дето 2 от може би 3-мата български футболисти, които най-много са ме радвали през последните години няма да ги гледам вече в национала, еми и някой пак му е крив света и си пише простотии...
[center]
[/center]