Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Мнениеот niki87 » 19 фев 2010 00:33

Xanko написа:В Италия съм фен на Фиорентина и след радостта вчера от късмета на МЮ сега съм разочарован, но съм съгласен Германците да ни бяха били с късмет но до червения картон мача си беше равностоен а той си е спорен да не говорим за това което направи Клозе без всякъкъв умисъл и възможност да играе за топката с бутоните напред било му първи фаул и какво от това прави нарушение за директен червен картон и го гонят, за засадата просто не ми се говори гавра а страничният влезе няколко пъти в кадър личеше си че е гузен.
Ето затова няма да забравя и винаги ще се кефя като се сетя как другият ми любим чуждестранен отбор накара швабите да изядат тревата на Камп Ноу от злоба и мъка защото едно е късмета друго е да те подпират съдиите а някои от съфорумците фенове на Байрен наричат МЮ съдийски отбор е то се виде кой е съдийски отбор.
Форца Виола и дано на реванша направим нещо защото след наказанието ходенето в долните серии за нас феновете на Фирентина тези мачове са празник а някакъв идиот вчера го развали, И ДА ДОБАВЯ ПЛАТИНИ ВЧЕРА БЕШЕ НА ТОЗИ МАЧ ДО СЕГА РЕАКЦИЯ ОТ НЕГО НЯМА ЗАЩО ЛИ.

Като си толкова отворен,я ми кажи за друг мач от ШЛ в който Байерн е бил подпрян.Щото аз гледам Байерн от 1995г. и това е пЪрвия случай в който сЪдията ни подари победата в лигата,ако може да се каже,че е подарЪк при положение,че грозния дефанзивен отбор на Фиорентина не заслужаваше и гола си.Е не може цял мач да фаулираш да си седиш в наказателното поле и да разчиташ на успех...ТакЪв филм няма!!!(А твоя любим английски тим игра 4 пЪти срещу Байерн през новия век,оставям ти за домашно резултатите от тези срещи :lol: ) ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Мнениеот _RoKi_ » 19 фев 2010 13:19

Много слабо съдийство демонстрират някои съдии определено....Този Йовребро трябва повече да не лапне свирка :mrgreen: 8-) Не се ли вземат мерки,ще стане като турнира КАН,до такива грешки ще стигнем :|

Върни се в “Футбол - Свят”