rhaegar написа:Тоз още ли играе, ей Богу :lol:
Явно освен че играе още е на ниво. 46 гола в 99 мача за Фенербахче. На 41 гола е от клуб 500
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоз още ли играе, ей Богу :lol:
miro_rz написа:Манчо, Сити и Челси много пасивни, няма ли да одрънкат едно 500 милки за трансфери!?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:miro_rz написа:Манчо, Сити и Челси много пасивни, няма ли да одрънкат едно 500 милки за трансфери!?
Кое им е пасивното на Сити, взеха едни 3-4 нови вече и похарчиха стабилно над 100 млн. Далеч са от 500 де, тук си прав. :lol:
bubka написа:Някъде мернах, че Милан искали Араухо от Барселона в замяна за Леао. Звучи ми малко като кон за кокошка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
rhaegar написа:bubka написа:Някъде мернах, че Милан искали Араухо от Барселона в замяна за Леао. Звучи ми малко като кон за кокошка.
Кат цяло безсмислена и за двата отбора сделка, нищо чудно да се случи :lol:
miro_rz написа:rhaegar написа:bubka написа:Някъде мернах, че Милан искали Араухо от Барселона в замяна за Леао. Звучи ми малко като кон за кокошка.
Кат цяло безсмислена и за двата отбора сделка, нищо чудно да се случи :lol:
Що не си приберете Чалханоглу?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта