Инфантино: Видеоповторенията са нова страница в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Инфантино: Видеоповторенията са нова страница в историят

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 19:21

iliev72 написа:
Thsmith написа:На мен ще отговориш ли или предпочиташ да се караш с кошчей : )

За да се прави един такъв експеримент решението е взето и сега просто търсят най-добрият вариант за въвеждането.
Дали ти харесва или не няма никакво значение.И никой няма да даде повече от 1 мин да гледат едно повторение и решение ще го вземе главният съдия.Освен тези двамата които ще се седят на масата и ще гледат и ако те не се разберат тогава ще го гледат и главният съдия и решение ще бъде взето в рамките на макс. 1 мин.Все забравяте , че глваният съдия е този който взима окончателните решения , а другите само му помогат без значение дали ще бъдат край игрището или пред мониторите.

От колко камери ще има повторения на ситуацията? То само докато отиде до съдийската маса (така да се каже) ще мине повече от минута, още минута за повторенията..и накрая какво-ще се удължава ли времето с пропуснатите минути. Сега се дават по 30 сек за смяна удължено време и накрая да не се окаже, че при 5 спирания за единия треньор и 5 за другия, мачът вместо 90 се играе 120 минути, заедно с другите продължения-за смени и за прекъсване на играта при по-тежки нарушения?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 сеп 2016 19:31

iliev72 написа:Освен отбора който е атакувал да изпълни непряк свободен удар какво друго може да направи :)

Да де, ама междувременно съдията (или поне страничния) ще бъде линчуван. Последни минути на мача Левски - Лудогорец, мача върви равен, на Левски им трябва гол да станат примерно шампиони, Ники Митов Жадното отдавна вече е изгонен на трибуната и от там се поти и вика яко, пубкиката реве. Голова атака, нападателя на Левски излиза сам срещу вратаря и съдията свири засада. Връщат повторението, няма засада и дават непряк за Левски на 30 метра от вратата без каквато и да е опастност за вратата.
Вервай ми, че съдиите живи нема да си тръгнат от стадиона.
Та материята е много сложна за прилагане докато се изчистят всички евентуални ситуации.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2016 19:36

iliev72 написа:
Thsmith написа:Остави това кога е обличал екип, а коментирай онова което съм написал на първата страница.

Писна ми да обсъждам правила и т.н. с хора които за последните 30г са виждали топка,игрище и т.н. само по тв.Обличали са спортен екип в час по физическо в 11 клас.И такъв на мен ще ми казва кое било добре за играта след като 3 седмично спортувам...

Ти спортуваш, ама баскетбол - на "Раковски". ;) Тук иде реч за футбол, все пак. 8-) Иначе твоят "любимец" Боби Михайлов, докторът хонорис кауза на ПУ, и прочее бивши футболни величия са спортували много повече от нас, но това не ги прави капацитети във всичко, що се касае до футбола, в частност - до неговата администрация. ;)
И един "маловажен" въпрос: Въвеждането на видеоповторенията ще наложи (рано или късно) промяна на футболните правила. Тогава къде по дяволите ще играят българските отбори, след като говорим за микрочипове (технологията за голлинията), видеотехнологии, много (ама наистина много) ТВ камери и т.н., а някои (повечето) наши стадиони все още нямат осветление, други - читави трибуни, трети (сещаш се поне един ;) ) - нормални (не химически) тоалетни и прочее, и прочее!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 сеп 2016 19:45

Нямало да има какво да се коментира, че кой ви кара да гледате по един двубой седмично? Аз кат гледам десетина за един уикенд и не ми се занимава и с коментари. То футболчето не е за коментатори направено, ами за фенове- да го изгледаш, да те болне или да се порадваш и да легнеш да спиш радостен или тъжен. :) Другото е излишно за коментиране, защото е тото и другият кръг пак ще е тото. Щом ми влизат толкова много точни, значи няма как да е друго. Ей го днес чета как Арсенал подписва нов договор с буки от Азия, преди месец от Африка. Затова ми се струва и излишно за коментиране вече и какво да коментирам едно и също си е всеки път. Фифти пърсент. Победителят си е победител, загубилият си е загубил, равенството си е равенство и отборите си взимат по точица. Трябва да съм хептем станал малоумен да гледам мач и за всеки изгледан да пишем и коментар. :lol:

Колкото до видеоповторенията ще изчакам да видя по колко време ще се бавят по време на мач, за да преценя полезни ли са или не. Ако затворя очи по време на некой мач, може и да са ми полезни, пък и трябва да се закусва, обядва и вечеря, физиология също имаш. От такава гледна точка ще са полезни- отиваш, пикаш и се връщаш и мачо си продължава от тама. Не да те боли мехуро от стис. Имам го този навик да правим стис и после кат свърши мачо физиология. :)

[offtopic]Разликата между истинският футболен фен и псевдофенът е, че първият ще стис и като свърши мача, а вторият по време на мача ще си иде. :lol: :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 03 сеп 2016 19:52, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 сеп 2016 19:49

Противниците на видео повторенията вероятно звучат като хората от преди сто години които са били против футболистите да имат номера на гърба

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 сеп 2016 20:16

dreben23 написа:Колкото до видеоповторенията ще изчакам да видя по колко време ще се бавят по време на мач, за да преценя полезни ли са или не.

Ами следващата стъпка може да е въвеждането на чисто време.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2016 20:18

Alexx написа:Противниците на видео повторенията вероятно звучат като хората от преди сто години които са били против футболистите да имат номера на гърба

Пиленце златно, ще повторя специално за теб: Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. Стадион "Георги Аспарухов" няма козирка на "А" сектор, Армията няма нормални кенефи, стадионите в "Овча купел" и "Свобода" нямат осветление, дербито на Пловдив се играе в Бургас ... да продължавам ли!?... :roll: Ти ми говориш за десетки ТВ камери (които няма къде да бъдат поставени), за микрочипове в топката (евентуално за камери в гредите на вратите) и още много, ама много скъпа техника, които дори богатите футболни клубове не могат да си позволят. Защо не се гръмнеш бе, мамин сладък!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2016 20:19

Сержанта , затова което питаш не ме интерсува.Нали вече си имате богат чичко-паричко и това не би трябвало да ви притеснява.Какво ви пука за другите отбори ;) Те да си търсят "фин" г-н като СР.Имай кой да ги мисли правилата.Мен ме интерсува като играе любимият ми отбор той да не бъде ощетяван от чернодрешковците.
Последна промяна от iliev72 на 03 сеп 2016 20:26, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 сеп 2016 20:23

Капитане, видео повторенията трябва да се въведат в Ект, Еп и Сп. След което вероятно големите първенства ще си ги въведат сами. Никой не ти говори за България а за международните турнири и големите първенства

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2016 20:24

iliev72 написа:Сержанта , затова което питаш не ме интерсува.Нали вече си имате богат чичко-паричко и това не би трябвало да ви притеснява.Какво ви пука за другите отбори ;) Те да си търсят "фин" г-н като СР.Имай кой да ги мисли правилата мен ме интерсува като играе любимият ми отбор той да не бъде ощетяван от чернодрешковците.

Благодаря, че по стара армейска традиция, идваща още от времето на бай Добри Джуров и моя добър познат Никола Радлев, ме повишихте в чин, г-н Илиев. :) Иначе би било добре, когато любимият Ви отбор играе, Борисовата градина да не се умирисва на лайна. :lol: Сложете поне едни нормални кенефи на Армията, старшинка, после ми говорете за техника, която дори богатите клубове по света не могат (или не искат) да си позволят... 8-)

Върни се в “Футбол - Свят”