Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:MoNteSo написа:Това беше най-гнусно наредения мач в западна европа, който съм гледал. Ако има някой да направи разследване какви са били залозите за 3:2 ще избухне еба ти скандала.. Евертън владеят топката почти 70%, но не желае да атакува след първия, и след втория гол, а Сити има в пъти повече нарушения от тях. Екстра!
Моля те, не търси конспирации![]()
terata написа:Нема такива екземпляри, като феновете на Ливърпул.Сърдят се на Евертън, че видиш ли не успели да бият Ман Сити, ама не се чудят що "великия" им отбор не можа да бие резервите на Челси. А да, те и на Мауриньо се сърдеха, що му лежели футболистите. Абе всички са срещу Ливърпул. Нема а се плашите, 24 години сте чакали, сега некоя и друга година в повече нема да ви навреди толкоз. Свикнали сте.
terata написа:Нема такива екземпляри, като феновете на Ливърпул.Сърдят се на Евертън, че видиш ли не успели да бият Ман Сити, ама не се чудят що "великия" им отбор не можа да бие резервите на Челси. А да, те и на Мауриньо се сърдеха, що му лежели футболистите. Абе всички са срещу Ливърпул. Нема а се плашите, 24 години сте чакали, сега некоя и друга година в повече нема да ви навреди толкоз. Свикнали сте.
m.unaited forever написа:ливърпул шампион ?
Santiago Munezz написа:m.unaited forever написа:ливърпул шампион ?
Когааааа??
MoNteSo написа:ralka_levskarka написа:MoNteSo написа:Това беше най-гнусно наредения мач в западна европа, който съм гледал. Ако има някой да направи разследване какви са били залозите за 3:2 ще избухне еба ти скандала.. Евертън владеят топката почти 70%, но не желае да атакува след първия, и след втория гол, а Сити има в пъти повече нарушения от тях. Екстра!
Моля те, не търси конспирации![]()
Въобще не ме ебат ваще спорове, аз никога няма да кажа НИЕ за отбор от страна на хиляди километри от тук, ама тоя мач смърди от далече. Евертън нямат мотивация, защото са изпуснали шанса си за ШЛ, ама държат топката през две трети от мача. Кажи честно !?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта