24/7 бла бла бла. На стадиона само бизнесмени ще има, разбираш ли....брех. Много бизнесмени, много нещо. Големи глупости се пишат. Това футболен стадион ли е или бизнес център ? Който не може и за 5 минути да излезе от интернет, какво ще прави на стадиона ? Да си седи вкъщи или където си иска да се рови в интернет, на стадиона се гледа футбол.
Изключение са журналистите.
Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Eminem написа:24/7 бла бла бла. На стадиона само бизнесмени ще има, разбираш ли....брех. Много бизнесмени, много нещо. Големи глупости се пишат. Това футболен стадион ли е или бизнес център ? Който не може и за 5 минути да излезе от интернет, какво ще прави на стадиона ? Да си седи вкъщи или където си иска да се рови в интернет, на стадиона се гледа футбол.
Изключение са журналистите.
Само бизнесмени ли ползват интернет?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
doktora25 написа:Примерът ти е уместен, за което те поздравявам. Предполагам, че няма да ти е много лесно да дадеш още много подобни примери за стадиона, както и за театъра, но да кажем че и не е необходимо. Аз бих могъл да задълбая в много направления, като например: кои дейности са и кои трябва да са нормални за нашето съвремие, да продължа да говоря за въпросната зависимост, да съпоставя преди или сега са се пълнели повече стадионите, но се опасявам, че повечето неща вече съм ги казал, ще се отклоним доста от темата и ще се завъртим в кръг.
В нашето съвремие ползването на интернет е една от най-нормалните дейности, толкова нормална, колкото и храненето да речем. Ти го наричаш зависимост, но тя се поражда от подобряването на живота и създаването на удобства, от които почти никой не иска да се откаже. Също толкова зависимост, колкото използването на електричество или пък на превозни средства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:В нашето съвремие ползването на интернет е една от най-нормалните дейности, толкова нормална, колкото и храненето да речем. Ти го наричаш зависимост, но тя се поражда от подобряването на живота и създаването на удобства, от които почти никой не иска да се откаже. Също толкова зависимост, колкото използването на електричество или пък на превозни средства.
Нормална е ако се ползва нормално
Да си призная в големият град не бих ползвал нищо повече от 2 местен електромобил , но засега съм на велосипед
Tommi написа:Само бизнесмени ли ползват интернет?А ровенето в интернет не пречи на гледането на футбол и обратно.
Много ми е интересно какво толкова ще ровиш в интернет по време на мач и си на стадиона ?!
Няма нищо по-жалко от левскар-бизнесмен който се опитва да докаже как не може без интернет
Левскар и безнесмен не бива да се ползват в едно изречение за което искрено извинявам на истинските бизнесмени !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:Левскар и безнесмен не бива да се ползват в едно изречение за което искрено извинявам на истинските бизнесмени !
А аз - на истинските левскари.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
iliyan написа:Нормална е ако се ползва нормалноОтносно автомобилите ще ти кажа това което каза Адам Опел за тях - От тази смърдяща кутия няма да излезе нищо повече от играчка за милионери, които не знаят как да похарчат парите си
![]()
Да си призная в големият град не бих ползвал нищо повече от 2 местен електромобил , но засега съм на велосипед![]()
Ползва се колкото е необходимо. Относно автомобилите, написал съм превозни средства, а не автомобили.
iliyan написа:Много ми е интересно какво толкова ще ровиш в интернет по време на мач и си на стадиона ?!
Няма нищо по-жалко от левскар-бизнесмен който се опитва да докаже как не може без интернет![]()
![]()
![]()
Левскар и безнесмен не бива да се ползват в едно изречение за което искрено извинявам на истинските бизнесмени !
Аз да не говоря за себе си бе.
Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!
Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!
Това се опитвам да убедя Томи , но той явно не иска да го разбере ! Стадиона е за гледане на мач , а не за тагване, чат и т.н. ! Какво да се прави - момчето е левскар и не разбира от дума
Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!
И те на теб ти пречат с ?
lorda1234 написа:Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!
И те на теб ти пречат с ?
Не говорим за пречене , а че нямат място на стадиона ! Там е за хора които истински се вълнуват какво става на терена , а не такива които се вълнуват от лицевата книга , дрисък(twitter) други такива глупости !