Santiago Munezz написа:kingofpop написа:естествено, че съм сериозен....Да се скараш с Манджукич и да го замениш с Левандовски за мен си е г оляма грешка, сега хърватина иска да напусне, а е класи над поляка, ако приемем, че вкарват еднакво, то пресата и черната работа, която Марио върши когато съперника изнася топката е безценна...Левата не прави нищо подобно, а и се говори, че Кроос и МЮЛЕР не са доволни от работата в клуба и обстановката(ротациите или нещо такова) наистина ли мислиш, че ще остане нещо от тоя отбор до началото на другия сезон
Пеп иска да наложи своя стил в Байерн,към момента в Бундеслигата отново са без никаква конкуренция и няма как да гадая дали ще остане нещо от тоя отбор или не.Нека да видим в ШЛ как ще се представят на елиминациите.За Левата не пресира колкото Марио,но е по комбинативен от него и явно повече се вписва в неговата концепция.Факт е обаче,че към момента мачкат убедително и няма как никой да каже,какво ще се случи до началото на следващия сезон а и тук летвата е много вдигната и дори да спечелят само титлата пак ще е се отчете като провал.Той и в Барса като дойде разкара Ето'о след първия сезон,което обаче не го спря да постига нови и нови успехи!
А Моуриньо с какво съсипва Челси?Миналата година по-това време бяхме без абсолютно никакви шансове за титлата,отзад бяхме като разграден двор,нещо като Юнайтед в момента.Не е лесно още първия сезон при такова "наследство" да почнеш да биеш наред!
И въобще няма как да сравняваш двамата с Дейвид Мойс
естествено че е така и всичко, което си каза, е вярно, но аз просто така мисля, че ще се развият нещата...ще поживеем и ще видим