damyanov1963 написа:Абе вие докога ще си чешете г*зовете само на х*я на Левски?! Левски бил най-големия срам за България?! Какво правеха другите отборчета когато Левски биеше и вдигаше коефициента на страната ни?! Нали и ГРАНДОВЕТЕ Литекс и "ЦСКА" се класираха за едно с него в групите на ЛЕ и докъде стигнаха?! Левски ли е падал в Европа с резултати 1:7 като гост и 1:6 и 0:5, като домакин?! Левски ли падна от Мура, Зимбру, Торпедо, Тулуза, МТК, Тел Авив...?! Айде някой друг да се класира за ШЛ и да играе с такива отбори каквито игра Левски, па тогава да коментира кой е най-големия срам за България, щото така ми приличате на тия кучета помияри дето се скрият в някоя дупка и от там лаят и ръмжат, като мине някой, ама не смеят да излезнат, или ако излезнат веднага бързат да се приберат, ако тръгне към тях!
Гледам си доста компетентен по всички футболни теми. Опитваш се да манипулираш, но не винаги ти се получава. Ще ми припомниш ли на кои дати точно ЦСКА падна от Мура и Тулуза?? Или викаш при два Х-а и повече голове на чужд терен, се води загуба?? Ти явно имаш свои правила, що не ги представиш на УЕФА, може и да им харесат?! Отпадането от МТК е с 2 разменени победи и отново повече голове на чужд терен. През 2003/04 година, ЦСКА отпада от Блекбърн отново след два Х-а! Защо не споменеш, че през 2005/06 година ЦСКА побеждава и като домакин и като гост Байер Леверкузен, а след това се натриса на Актуалния европейски шампион Ливърпул, когото случайно побеждава, като гост с 0:1 и отпада с общ резултат 2:3. Мисля, че това се казва достойно представяне, а не да ми лаеш, че 1:17 било върха на сладоледа! Ще ти припомня и, че само година по-рано Левски също игра с Ливърпул, но в един малко по-слаб турнир, този на УЕФА. Там Левски отпадат "достойно" с 2 загуби и 2:6 голова разлика. Е, не е , като 1:17, нали Разбирачо? Та ще го кажа отново, както в една друга тема: Помниш много избирателно, но дълбоко в себе си знаеш истината, която те е наранила завинаги!