Европол разкри 380 уговорени мача в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Европол разкри 380 уговорени мача в Европа

Мнениеот DmG » 04 фев 2013 21:19

Вероятноста да има уреден мач във английското първенство не е малка , но все пак ми е трудно да повярвам , че за 80 000 някой играч ще си даде дупето , все пак от 600 играча във ВЛ 600 са милионери .

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 фев 2013 22:06

За милионерите във ВЛ си прав.
Ама някакъв милионер, капитан и легенда не разхождаше ли за 10 хилки под маста, някакви граждани из базата на отбора на който е всичко това? Пари явно винаги трябват, уважавайте ги. Пък може той да е на минимална заплата ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 04 фев 2013 22:49

ето как се прави-
Дисциплинарната комисия към Датската футболна асоциация наказа бранителя на втородивизионния Вестселанд Кристофер Вихман с лишаване от състезателни права за шест месеца, тъй като играчът заложил на мач на отбора си.

Според обвинението, Вихман е заложил на мач на Вестселанд от турнира за националната купа през 2011 година, в който той е влязъл като резерва през второто полувреме.

Така защитникът е нарушил правилото, което забранява подобни залагания, което е въведено с цел предпазване от уговаряне на мачове.

Вихман отрече обвиненията и заяви, че ще обжалва. От Датската футболна асоциация пък обмислят да се обърнат към прокуратурата по случая.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 фев 2013 22:53

Надявам се Европол да изнесат някои данни кой мач "Не е уреден"! Повече ще ме изненадат. :) Да почнат със задна дата от миналия уикенд, по-миналия също и т.н. :)

По-смешни резултати никога не е имало, всичките мачове са уреждани ежедневно и ежеминутно и докато има онлайн залагане и балъци като нас да си залагат спестяванията, не мисля, че ще се променят нещата кой знае колко, а почти съм убеден, че на хората вече не им пука дали имат и доказателства или не и коя организация разследва ...

А схемата дори не можем да си я представим, затова болшинството не вярва- аз обаче не съм толкова тъп, че да не видя какъв футбол се предлага ежедневно и защо. До гуша ми е дошло от мачове и пак ги гледам...да видя нещо истинско ама няма: Как ще коментирате факта, че в мачовете има само между 3 и 5 голови положения за цял мач, класа нали? :lol: Според мен единственият отбор, който няма да уреди мач в наши дни е Манчестър Юн може и заради ината на сър Алекс да е. Останалите да ме извиняват, ама... :mrgreen: В нета пък си правят милиони за нула време и абсолютно никой не може да им попречи. ;)

И филми ви даваха хората, и арести и кво ли не- и пак не вярвате! :cry: :cry: Има само едно решение как може да се пооправят нещата в малка степен- спираме да залагаме. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 фев 2013 22:56

Само как се правят някои хора на наивни. Браво! "Тотнъм" - "Манчестър Юнайтед" 3:5 си беше класика за уговорен мач. И още много има, но в Англия са тоталитаристи и за нищо на света няма да си признаят корупцията. Там вече, съвсем съзнателно камерите дават в друга посока, ако има някакви ексцесии по трибуните, защото се губил чара на първенството. То пък и едно първенство...
Решено след деветия кръг.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 04 фев 2013 23:18

Уговорени мачове има и то на 100%,това е обществена тайна;много лесна печалба,а и винаги оправданието е ,че видиш ли футболът винаги е непредвидима игра.(първо се сещам за мач на Витес с наш отбор 4:4 при съмнителни обстоятелства)Те рано или късно ще ги разкрият,обаче няма да има прошка предимно за "кокошките".А колкото до капитана-легенда и туровете под моста - Тери е такъв комарджия и с две ипотеки на къщата(по официална информация),че парата винаги я е взел :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 фев 2013 23:29

Много ги надушвате тука уговорените мачове. И всичките сте направили хиляди, ако не милиони от залози, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 05 фев 2013 02:27

Няма да се учудя на информация за уреден мач в нито един шампионат, в нито 1 турнир, няма да не учуди участието на който и да е отбор. Не можело във Висшата лига? Защо? Някога Юве и компания бяха ЕВРОПЕЙСКИ грандове (не че сега не са в някаква степен), но какво стана? Застраховани няма.

Не казвам, че 100% има участие на отбори от ВЛ в Англия, защото просто не знам. Но не бих могъл да кажа и че е невъзможно, защото никъде не е невъзможно.

Просто в черното тото биха могли да играят суми, много по-големи от посочените в статията. Не беше толкова отдавна, когато обявиха, че черното тото развърта милиарди (не помня точните цифри но бяха зверски) на година, споменатите суми най-вероятно са и само установените, а не реалните.

Проблема е, че за да се уреди нещо в един мач понякога стига само да купят съдията, друг път може да стане само с 1-2 футболиста, а ако нещата са на отборно равнище е възможно да участва само единия отбор в уговорката. Прекалено много варианти. Все може да се намери някой окъсал за пари, който да рискува.

Другия проблем е, че спокойно може да се подбере резултат, който не е такава сензация. По-нагоре някой от съфорумците е дал добър пример, един така или иначе обречен отбор вместо да се хвърли за минимална загуба просто да се остави да бъде размазан. Никой няма да се изненада ако Ман Юн бие 4:0 Виктория Пилзен, нали така? И едва ли много хора ще обърнат внимание, че чехите не са опитали поне малко да си извоюват да е 1,2:0, колкото може по-малко.

Докато има залози, ще има МНОГО уредени мачове, на едно или друго ниво.
Когато няма залози само определени мачове си струва да се уговорят и там е борба на точки и позиция в даден турнир.
Когато има залози, ВСЕКИ мач е потенциален източник на печалба, тоест си струва да бъде уговорен.

И подозирам, че колкото и да ровят, никога няма да докажат уреждането на повече от 5-10% от наистина уредените мачове, никога няма да имат и сериозни подозрения за повече от 1/3 или половината.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 фев 2013 03:20

Мачът от Шампионската лига Ливърпул – Дебрецен е бил от уредените 380, разследвани от Европол.

Датският вестник EkstraBladet излезе с това твърдение за срещата, играна в Англия през 2009-та. Информацията допълва, че никой от Ливърпул не е бил намесен по никакъв начин в уговорката, а вратарят на Дебрецен Вукашин Полексич е бил „подкупен да подсигури, че мачът ще завърши с поне три гола“.

Срещата бе първи мач от групите, и се игра на „Анфийлд“ на 16 септември, завършвайки 1:0.

Интересното е, че Полексич бе изхвърлен за две години от футбола през 2010-та, когато УЕФА го наказа във връзка с опит за уреждане на мач от Шампионската лига именно от 2009-та. Тогава централата обаче не разкри за кой мач е ставало дума, и най-вероятно за точно този с Ливърпул са имали информация и разследващите там.

Официално, Полексич бе наказан, защото не бе съобщил, че той и съотборникът му Норберт Месарош са получили предложение да играят симулативно в домакинския мач срещу Фиорентина през октомври 2009-та.

В Европол продължават да разследват, а непрекъснато изтича информация, като според испанския „Марка“, най-засегнатата страна от разкритията ще бъде Германия.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 05 фев 2013 08:30

Днес в "Меридиан мач" пише,че нашата "харизма",била в списъка с уредените мачове.

Върни се в “Футбол - Свят”