Blue1914 написа:Alexx написа:
Добре yе , не мога да разбера за какво ми е нужно да гледам мач с изпитване на емоции ? Аз просто искам да гледам нещо качествено. Така и е се опитвам да ви схвана логиката ама не мога . Задавам ви просто въпроси ама никой не ми отговаря. Като например трябва ли да гледам български хокей примерно за да се насладя на тази моя любима игра ? Защото по вашата логика за да ми е хубаво когато гледам спорт трябва да гледам нещо българско и на живо !
Народът тотално изтреще!![]()
![]()
![]()
Е ние пък пък не ви разбираме, вас, фригидните "ултраси" на чужди футболни отбори. И понеже и аз обичам примерите- това е все едно да лъскаш бастуна на Анджелина Джоли, да си си напълнил фейсбука с нейни снимки и да си мислиш, че си сексуално активен!И на всичкото отгоре да се подиграваш неразбиращо на нормалните хора...
![]()
луда работа...
В този ред на мисли напълно подкрепям мнението на Red Warrior!
Ти за какво се правиш на тъп ? Гледам футболът за кеф,а не да хабя излишни емоции. Не съм комплексиран човек , който търси във футбола начин за изживяване на емоции които не може да изживее в реалния живот. И пак не получих отговор ! Понеже харесвам и гледам хокей задължително ли трябва да съм ходя да гледам български хокей за да ми е яко от тази игра ?