Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Явно и тази година Борнемут ще оцелеят
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ВЛ бавно се завръща към корените си - Арсенал и Юнайтед :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И всъщност ще се окаже, че шампионската победа на Арсенал е била в първия кръг и тогава точно така изглеждаше - крайно незаслужена, със зверски късмет и намигване от съдията.
Тогава биха с късмета да, но оттогава насам си доминират стабилно в мачовете. Стискам им палци да счупят рекорда на Моу от 25 сухи мрежи. Допуснали са само 2 точни удара последните си 4 мача??? Това със сигурност е някакъв рекорд
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа: Допуснали са само 2 точни удара последните си 4 мача??? Това със сигурност е някакъв рекорд
те ще дойдат на моста и ще видят :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
THE G.A.M.E
Е, то на Мареска явно т'ва му е "номера'... Да бие нЕкой от "големите" и след т'ва да пада от пингвини, като Борнемът, Кристъл Палас, Брайтън и Съндърланд. :? :lol:locke написа:kingofpop написа: Допуснали са само 2 точни удара последните си 4 мача??? Това със сигурност е някакъв рекорд
THE G.A.M.E написа:Е, то на Мареска явно т'ва му е "номера'... Да бие нЕкой от "големите" и след т'ва да пада от пингвини, като Борнемът, Кристъл Палас, Брайтън и Съндърланд. :? :lol:locke написа:kingofpop написа: Допуснали са само 2 точни удара последните си 4 мача??? Това със сигурност е някакъв рекорд
Мареска кой от големите е бил до сега, освен пияния след титлата Ливърпул в края на миналия сезон?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:THE G.A.M.E написа:Е, то на Мареска явно т'ва му е "номера'... Да бие нЕкой от "големите" и след т'ва да пада от пингвини, като Борнемът, Кристъл Палас, Брайтън и Съндърланд. :? :lol:
Мареска кой от големите е бил до сега, освен пияния след титлата Ливърпул в края на миналия сезон?
Ливърпул - този сезон отново, но това не знам дали се брой за победа над някой от "големите" Не е имало по-слаб шампион от Лестър насам
miro_rz написа:Бре, в един кръг Пуул, Челси и Сити.
Мечтаем…
И ние
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта