lauta hools написа:Мне не познаМи чи те на пътгвата снимака вскички са фенове на Локото ПД
![]()
На втората сника,ме няма,ква работа имам аз при Гот Мит Унс???![]()
За много години брат!![]()
И аз ктго тгледам си пиша 6
ХАХАХАХА Значи си поизтрезнял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lauta hools написа:Мне не познаМи чи те на пътгвата снимака вскички са фенове на Локото ПД
![]()
На втората сника,ме няма,ква работа имам аз при Гот Мит Унс???![]()
За много години брат!![]()
И аз ктго тгледам си пиша 6
lauta hools написа:Мне брат далече си,не много ама не съм тозиСамо прочети кво съм ти написал в предния пост,май още мисля с другата глава от вчера
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Мне брат далече си,не много ама не съм тозиСамо прочети кво съм ти написал в предния пост,май още мисля с другата глава от вчера
хахаха що мислиш с "другата глава" - да не си намазалДа не си в ляво,с бръсната глава ? То и аз съм иначе с бръсната глава, т.е. първи номер съм аз де
![]()
![]()
![]()
lauta hools написа:Blue_Lion написа:lauta hools написа:Мне брат далече си,не много ама не съм тозиСамо прочети кво съм ти написал в предния пост,май още мисля с другата глава от вчера
хахаха що мислиш с "другата глава" - да не си намазалДа не си в ляво,с бръсната глава ? То и аз съм иначе с бръсната глава, т.е. първи номер съм аз де
![]()
![]()
![]()
НЕ
lauta hools написа:Ай ще ти дам друга,че там не се вижа добре
Абе тия работи не трябва да стават тука,ама ай карай.Аз съм този с шапакта,дето са се облегнали не мене![]()
http://store.picbg.net/pubpic/8C/08/101145b5e1dc8c08.jpg
СВЪРШИ!
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 8 госта