2:1
Rodrigo 80'
Álvaro Medrán 8'
Jamiu Alimi 31'
Гледах срещата по канала bein Primera.
Тъй като срещата беше с благотворителен характер резултата няма значение.
Гостите въпреки че носят гръмкото име Сборен отбор на играещите в Първенството на Нигерия са играчи които не са попаднали нито в олимпийския отбор нито в нац. отбор. Все пак показаха добра игра типична за орлите: технична, борбеност, силов футбол и неизтощима енергия. Някои от тях все пак са играли в Европа и имат опит.Ако набарат трупата на Петев ще ни скинат гащетките от бой. Направи ми впечатление че в transfermarkt за много от тях са обявени цени до към 100 - 500 000 евро. Така например голмайстора Jamiu Abiodun Alimi който е защитник на 23 год. вече е играл в Европа: Металург Донецк, Таврия Украйна и Олимпиакос (Никозия) и е оценен едва за 300 Tsd. €
Като се сетя какви екземпляри докарват в Bg първенството за много по -големи пари!
Техния гол стана след кошмарна грешка на Ryan който отби топката баш върху връхлитащия Алими.
Защитата ни игра крайно нестабилно а Gayà често се увличаше напред и оставя зоната си свободна.
Parejo отново както през миналата година играе зад центъра на терена и така е по-сигурен, подава по-добри пасове и е подпомаган по-качествено от Enzo Pérez.
Cartabia е подобрил играта си с топка, което е лоша новина за по-бавните и статични защитници в Примера, но изобщо не се връща да помага на защитата. Той подаде за първия гол.
Гола вкара Medrán който явно ще играе зад/до Расо и ще му помага в атаката.
Санти Мина ми изглежда пораснал

или поне е натрупал допълнителна мускулна маса.
Montoya изглежда стабилен, но сякаш не е сработен още с отбора. Изглеждаше ми като новобранец в казармата , леко стреснат.
Добрата новина: Jaume Doménech е излекуван от контузията и пази в последните 5 минути.
Второто полувреме пък пази Diego Alves
Luis Nani ще играе в събота.
Ryan, Santos, Enzo Pérez, Alcácer, Parejo, Gayà, Cartabia, Medrán, Montoya, Mina, Abdennour.
през второто полувреме Alves, Lato, Cancelo, Vezo, Carlos Soler, Bakkali, Orban, Rafa Mir, Rober и Rodrigo Moreno
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.