Pichichi написа:Аз не знам кой да поздравя за победата на манчовците. Дали тях или пуулци.
Бруно, че намери голямата глава на Бидона. Другото е щракане по клавиатурата :lol: :mrgreen:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Аз не знам кой да поздравя за победата на манчовците. Дали тях или пуулци.
Pichichi написа:Дарвин в момента с част от минутите на Виртц и Исак щеше да има поне 2/3 гола!
Аз не знам кой да поздравя за победата на манчовците. Дали тях или пуулци.
bubka написа:1914.1902 написа:* 39 - Ange Postecoglou spent just 39 days in charge of Nottingham Forest, the shortest managerial reign of any permanent Premier League manager to leave a club during the season.
Уволнили ли са го :shock: :shock: :shock: ? Правилно решение, щеше да ги вкара в Чемпиъншип, ако беше останал още малко.
yulkata написа:bubka написа:1914.1902 написа:* 39 - Ange Postecoglou spent just 39 days in charge of Nottingham Forest, the shortest managerial reign of any permanent Premier League manager to leave a club during the season.
Уволнили ли са го :shock: :shock: :shock: ? Правилно решение, щеше да ги вкара в Чемпиъншип, ако беше останал още малко.
Това явно е някакъв балкански нрав,типично по нашенски,даже и отгоре :) Дотук добре,както казваме ние,а сега накъде.....Голям майтап,да се посмеем за чужда сметка :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта