miro_rz написа:Обаче Хаверц е класа над Вирц във ВЛ!
1 Хаверц 2 Вернер 3 Ви(р)ц :mrgreen:
За да сме справедливи, вашия Гьокереш с кой да го сравним - Бенднер или някой по добър, примерно Уелбек :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Обаче Хаверц е класа над Вирц във ВЛ!
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
wolf написа:KOPScousers написа:RMCF написа:Баче Слот дали ще изкара до НГ? :lol: Тва да изхарчиш половин милиард евро и след 8 кръга да си зад Борнемут ще е скандално. :lol:
Дано не, аз това подобие на футбол отказвам да го гледам. Баш Борнемут играят най-добрия футбол в Англия вмомента и треньорът им е класи над нашия. И със сходен стил като Клоп, а не с такъв умрял футбол без никаква идея какво и как и то с такива футболисти. Престъпление е това на баче Слот.
Иначе нормално Хаверц да е класи над Вирц във ВЛ, пича все пак има към 200 мача повече. Тва е все едно да кажа, че Дивок Ориги е класи над Гьокереш, сещаш се? :lol: :lol: :lol:
Ти видя ли ги двамата шматароци Гьокереш и Исак за Швеция сега в паузата, май 3 мача имаха :lol: :lol: И това са топ нападателите на Европа с обща цена над 200млн
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:wolf написа:KOPScousers написа:RMCF написа:Баче Слот дали ще изкара до НГ? :lol: Тва да изхарчиш половин милиард евро и след 8 кръга да си зад Борнемут ще е скандално. :lol:
Дано не, аз това подобие на футбол отказвам да го гледам. Баш Борнемут играят най-добрия футбол в Англия вмомента и треньорът им е класи над нашия. И със сходен стил като Клоп, а не с такъв умрял футбол без никаква идея какво и как и то с такива футболисти. Престъпление е това на баче Слот.
Иначе нормално Хаверц да е класи над Вирц във ВЛ, пича все пак има към 200 мача повече. Тва е все едно да кажа, че Дивок Ориги е класи над Гьокереш, сещаш се? :lol: :lol: :lol:
Ти видя ли ги двамата шматароци Гьокереш и Исак за Швеция сега в паузата, май 3 мача имаха :lol: :lol: И това са топ нападателите на Европа с обща цена над 200млн
Не знам, ужас. Футболът става все по-отвратителен с всяка следващата година. Направо ужасно. Как да има Вирц участие за гол, след като Кинг Мо вместо да му я чукне да я довкара на празна врата, пича я ритна в аут от малкия пенал... :lol: :lol: :lol: Ужасно просто за гледане, ужасно.
yulkata написа:Няма нищо лошо и Ливърпул да се бори за четворката :) Така става по интересно,а дали Виртц е по-зле или Исак,предстои да разберем.Поне няма спор ,че Исак има много повече мачове във висшата лига :) :)
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта