Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот david_villa » 21 яну 2016 22:15

Изображение
Фен на "Валенсия" чака отборът му да заиграе добре под ръководството на Гари Дебил.

Всеки пък като го осмивам вземат, че вкарат. А дано и сега.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 яну 2016 22:17

Ааааа, 1 минута чакане! 1:1! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 яну 2016 22:26

Изображение

Втора закачка с Невил, изразяваща ситуацията във "Валенсия" този сезон, дано пак да помогне. 72' 1:1.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 яну 2016 22:53

Абсолютно НЕреален резултат. Гостите не създадоха почти нищо, а си тръгват с голов Х. Не, че ние направихме много, но със сигурност направихме доста повече от тях - поне 1-0 си заслужавахме. Накрая съдията може би пожали Данило - втори жълт картон нямаше да е незаслужен. Дано Пако не се е контузил лошо. Можеше да решим всичко днес, а трябва да се играе сериозно и в реванша - определено не си улесняваме живота...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 яну 2016 22:55

Udoji90 написа:Абсолютно НЕреален резултат. Гостите не създадоха почти нищо, а си тръгват с голов Х. Не, че ние направихме много, но със сигурност направихме доста повече от тях - поне 1-0 си заслужавахме. Накрая съдията може би пожали Данило - втори жълт картон нямаше да е незаслужен. Дано Пако не се е контузил лошо. Можеше да решим всичко днес, а трябва да се играе сериозно и в реванша - определено не си улесняваме живота...

Този път нямахме късмет - нещо, което ни покри в няколко мача. Да играят, те и без това в първенството рядко го правят.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 21 яну 2016 23:02

Няма такъв галактически невървеж:
- вкарахме си нелеп автогол,
- онези не си вкараха,
- в 90-та минута Негреда заора сам срещу вратаря
- Расо май се контузи,

Този ни гол беше юбилеен във вратата на UDLP - 111-и

На острова им ги бием .
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 яну 2016 23:31

Реален си е той, даже заслужаваха и победата. Ние не сторихме почти нищо според мен. Имахме някакви откъслечни проблясъци, колкото да направим два паса, но иначе нищо за отбелязване. Даже ми се стори нереално, че измъкнахме точката с тази игра. Имаха доста удари по посока на нашата врата и 2-3 и в очертанията, знаеха как да вземат своето през цялото време. Пореден тъжен мач за Валенсия или го уволняваме и този и правим за пет дни селекция, или ще стигнем до чертата с изпадащите според предварителната ми прогноза. :x Работите са повече от трагични, то дори публика нямаше- по-голямата част от стадиона ми се видя празна, знаеха какво да очакват може би. Ако отпаднем, ще е много лошо, но сингапурското тото няма край просто. :mrgreen: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 яну 2016 00:04

Не смятам, че чак са заслужавали победата, при положение че първия си удар го отправиха през второто полувреме. Аз помня само 1-2 по-сносни техни удари от далечно разстояние и това е. Иначе редовно губеха топката в своята половина, а вратарят им непрекъснато правеше всичко възможно да сбърка... Чисто положение нямаха, а ние имахме поне 2 извън гола. Как да е, играхме слабо, ама въобще не беше като в мача с Райо - днес съперникът ни беше изключително зле и по много случаен начин стигна до този резултат. А че Гари Невил е менте, е очевидно - то си е талант да направиш така, че тези играчи да играят толкова зле, при положение че знаем как играха миналия сезон.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 яну 2016 00:38

Не знам, аз нямам чак толкова против Гари. Но промените трябва да започнат от там първо, няма време. Ние играехме миналия сезон изключително добре, но виж и при Нуно през този какво беше. Трудно е да се каже чия вина е по-голяма в момента- аз ще се спра на Жорже Мендеш като жертвен агнец, ето тоя убавец :mrgreen: е истинският виновник за проблемите ни, нашите, че и на Челси сякаш, те и те пиотънаха само феновете им не го забелязват. [offtopic]Изображение[/offtopic] Нямам против и да оставят англичанина на работа, ама е твърде рисковано ако наистина излезе менте както казваш - за отбора, за престижа на тоя отбор граден дълги години, че даже и кариерите на футболистите ще са под въпрос. Обаче повечето не стават за нищо и тва ме тормози най-много. Не си обективен за тоя мач нещо, сигурно заради болката и тогава търсим няква сламка да се хванем за нещо хубаво. Познато чувство. Е, имаше ама той си вкара автогол и приключихме и с тая сламка, през второто и на него му се отрази и нищо, беше заменен. Чак след като го заменихме Заибо ли как се казва, тук-таме малко живец идваше и айде пак грешка с някое подаване в тъч. Истината е, че не сме конкурентни и на Лас Палмас, а това вече е ужасно като мисъл и доста болезнено. Като единствен напредък мога да отчета, че има някакви постъпки и указания да не трошим на съперниците краката поне, друго не ми направи впечатление в този мач. :mrgreen: :cry: С Райо не знам как сме играли, но и онзи Х си е излязъл. Кат гледам резултата как се е развил, може би е било по същия начин. Но вижте кви слабаци не можем да бием вече, ужас просто. :|
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 яну 2016 10:53

Заибо си вкара автогол, но игра добре и публиката го оцени - бурно го аплодираха при смяната, което говори достатъчно. Това беше най-хубавият момент лично за мен. :) Срещу Райо бяхме тотално надиграни през цялото първо полувреме и през голяма част от второто. Не повече от 15 мин. имаше, в които да сме били по-добрият отбор тогава, а гостите имаха много повече положения. Вчера не беше така.

Върни се в “Футбол - Свят”