500 млн за ФА Къп и 4то място.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: 500 млн за ФА Къп и 4то място.

Мнениеот AnalBreaker » 15 май 2011 10:35

Кой е с комплексите не знам, но ми е чудно как така винаги вие говорите само против фенове на Юнайтед.

Нито ме познаваш мен нито си ме мяркал през живота си, но ми правиж оценки. Това не говори добре за теб.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 май 2011 10:36

Gary Shaw написа:*
Относно ''семантиката'' - наука изучаваща значението на думите, фразите и други лингвистични обекти. :mrgreen:

Незнам какво общо има тази дума с това което ти каза . :roll:
Предполгам искал си да кажеш ''романтика'' ,а не ''семантика'' което пак няма логика понеже е трудно да ги объркаш двете думи

Семантика се използва и като "значение". Явно някой е пропуснал някой друг час по литература ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 май 2011 10:43

Също както и колегата и на мен Сити ми бяха много симпатичен отбор, но след като пристигне един огромен(като финансови възможности) бизнесмен и налее стотиците милиони, някак си ми се променя мнението за отбора. Дразня се на тикива отбори като Сити и Челси. Челси също ги харесвах много. Хаселбанк и Дзола ми бяха едни от любимците. Десай ми беше любимият защитник(като бях по-малък), но всичко се промени след като Роман се настани на Стамфорд Бридж. Друг отбор, който харчи милиони също ми е антипатичен - Реал М.
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 май 2011 13:46

Ман. С. нямат никаква вина за комерсиализацията на футбола и огромните трансферни суми и заплати за играчите, това дори започнаха още когато те бяха във ЧШ примерно . Техните собственици просто разбраха че това е страхотна реклама купиха отбора, имат много пари и се опитват да се месят във всеки по-голям трансфер , и най-важното за тях закараха СП на арабския полуостров . Борбата на тр.пазар си е такава от поне 10/15 г. но тогава участниците в тези трансферни бяха други клубове които сега плюят по Сити .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 май 2011 14:38

Антипатични са ви, защото заплашват господството ви. Манчестър Юнайтед има по-голям бюджет от Челси, защо не са ти антипатични. Аз не знам отбор с 3 пъти по-малък бюджет да бъде конкурентноспособен ... Това с наливането на много пари са абсолютни глупости.

Изображение

370 милиона бюджет, а на Челси е около 270. Да разбирам ли, че мразиш Юнайтед хахахахахахаха ...

Да ти кажа, че и на мене са ми антипатични Юнайтед - все някой друг им е в устата и когато паднат винаги съдията им е виновен, а 90 % от важните мачове се свири тенденциозно за тях. Вчера беше пример, мачовете от ШЛ също.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 май 2011 14:57

Frankie Lampard написа:Антипатични са ви, защото заплашват господството ви. Манчестър Юнайтед има по-голям бюджет от Челси, защо не са ти антипатични. Аз не знам отбор с 3 пъти по-малък бюджет да бъде конкурентноспособен ... Това с наливането на много пари са абсолютни глупости.

Изображение

370 милиона бюджет, а на Челси е около 270. Да разбирам ли, че мразиш Юнайтед хахахахахахаха ...

Да ти кажа, че и на мене са ми антипатични Юнайтед - все някой друг им е в устата и когато паднат винаги съдията им е виновен, а 90 % от важните мачове се свири тенденциозно за тях. Вчера беше пример, мачовете от ШЛ също.

Господинчо , правиш ли разлика между бюджет и наливането на пари от собственик ? Въобще не ме притесняват Сити , защото там няма кой правилно да управлява тези пари .
Второ 100 % от важните мачове , мит е онзи мач във който не са ни подкрепили !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 май 2011 20:47

Вече ми писна да споря за това съдиийство. Оставям те да си сипеш мъката на воля
Един ИСТИНСКИ българин !

Върни се в “Футбол - Свят”