Пълен крах за английските отобри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Пълен крах за английските отобри

Мнениеот Nightfate » 11 мар 2011 19:54

Ballancee написа:Автора е далеч от значението на думата''крах'' дори пред него слага и ''пълен''. Другарю една загуба още повече в първият мач за теб значи ''крах'' така ли ? Нека ти разясна какво е крах и кога ще може да се каже ,че е настъпил ''крах''. Когато всички отбори от дадена страна отпаднат в купом от даден турнир ,а не заради загуба в първият от два мача . Испанска пръчка си и целиш единствено да правиш провокации но не ти се получават пълноценно. Английският футбол отново ще бъде над всички стига разбирасе Уефа да не реши ''отново'' да пореже и упорачи Английската делегация главно във ''Шампионската Лига''. Последните години станахме свидетели не на един или два примера в защита на тази теза.Така ,че жив и здрав и помни къде е меката на футбола !

+1 .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 мар 2011 20:23

Темата се отнася за играта на английските отбори ТАЗИ СЕДМИЦА....не четете ли..не е нужно да казвате колко представители има, след като споменавам само двубоите от тази седмица, а не изцяло. Никой не може да отрече, че Арсенал, Ливърпул и Сити бяха буквално премазани от съперниците си и с изключение на "любимеца ми" Бендтнер нито 1 от тях не създаде голово положение...това не знам как се нарича :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 11 мар 2011 20:43

kingofpop написа:Темата се отнася за играта на английските отбори ТАЗИ СЕДМИЦА....не четете ли..не е нужно да казвате колко представители има, след като споменавам само двубоите от тази седмица, а не изцяло. Никой не може да отрече, че Арсенал, Ливърпул и Сити бяха буквално премазани от съперниците си и с изключение на "любимеца ми" Бендтнер нито 1 от тях не създаде голово положение...това не знам как се нарича :lol:

Хубаво играли са слабо , лош ден , липса на самочувствие и концентрация. Какъв ''крах'' ?!
Следващата седмица като Сити и Ливърпул спечелят свойте мачове понеже ти визираш английските представители в Лига Европа. Та ,ако Ливърпул и Сити се класират в следващият етап ''краха'' ще изчезне в рамките на една седмица ?
Самото заглавие е някак си глупаво и елементарно и лесно се открива частицата с която искаш да провокираш. Питам защо не направи тема когато испанските представители в Европа не спечелиха първите си мачове ?!?!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 мар 2011 23:08

Започвам да съжалявам, че направих темата, защото виждам, че повечето са ме разбрали погрешно.Английският футбол ми е в кръвта и почти не съм изпускал мач този сезон ввъ Висшата лига. Да, нямам любим английски отбор, но това не значи , че не ми е любимо първенство. Въпреки че за мен Барса и Реал са с класи над топ 4 в англия, съм наясно че ВЛ е с класи над Примерата, най вече заради факта, че е по равностойна и изхода от никой мач не е ясен. Извинявам се ако съм обидил някой фен на английския футбол ( и аз съм такъв)...целта не темата НЕ бе провокация, а да обсъдим защо според вас английските отбори играха слабо през седмицата. ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2011 23:52

Ами слабо играха Сити и Ливърпул ...
Арсенал избраха една тактика ... и сбъркаха !
А и Барселона си направи много добър мач ... нали знаеш - играеш толкова, колкото ти позволи съперника ! ?
Е, в случая и съдията ... :lol:

Иначе Тотнъм си играха толкова, колкото да се класират ...
Челси и Юнайтед тепърва ще ги видим.

За мен "крах" е представянето само на Ман. Сити.
Ливърпул не играха чак толкова зле ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 мар 2011 08:04

kingofpop написа:Темата се отнася за играта на английските отбори ТАЗИ СЕДМИЦА....не четете ли..не е нужно да казвате колко представители има, след като споменавам само двубоите от тази седмица, а не изцяло. Никой не може да отрече, че Арсенал, Ливърпул и Сити бяха буквално премазани от съперниците си и с изключение на "любимеца ми" Бендтнер нито 1 от тях не създаде голово положение...това не знам как се нарича :lol:

ами повечето гледат заглавието и по него коментират, а ти все пак си написал много силни думи в него, което провокира всички!
а и малко не е както трябва да правиш анализи, преди да са минали реваншите, най-малкото, защото тогава Ман Сити и Ливърпул са домакини! Ето например как Арсенал биха Барса у дома си, а Тотнъм постигна резултат, който ги класира напред!
определено Сити и Ливърпул, ще покажат коренно различно лице в мачовете реванши и тогава ще трябва да пишеш статия със заглавие "Пълен УСПЕХ за английските отбори", което така ярко ще контрастира на сегашната ти статия, че съфорумците ще решат, че те обливат топли и студени вълни както представителите на женския пол!!!

та по темата, "краха" на отборите се дължи предимно на факта, че те бяха гостуващите тимове и бяха избрали по-пасивна тактика за игра, поради което инициативата беше в домакинските отбори! а за Тотнъм, беше по-важното да не допуснат гол, защото това със сигурност щеше да ги класира!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”