На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскарЪт
Контакти:

Re: На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!

Мнениеот левскарЪт » 25 дек 2010 19:50

Откакто се помня симпатизирам на Левърпул. Може би под влияние на the Beatles. Да съм бил 12-13 годишен.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 дек 2010 19:56

south_division написа:Фен съм само на един отбор и той е български и винаги съм се чудел как мога да бъда фен и на Ботев и на Дортмунд (примерно) , което не означава, че е грешно и неправилно, просто разсъждавам..

По същата логика как може да има фенове на Левски и Шалке. :mrgreen: Все пак темата е за английските клубове. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 25 дек 2010 20:00

Фен съм на Ман Ю от 85година,когато бяха във Варна...Симпатизирам и на Шефилд Уензди от времето с Крис Уодъл

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 25 дек 2010 20:12

АРСЕНАЛ, играят най хубавият футбол

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2010 20:18

Челси, ШефилдЮн и Уокинг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 25 дек 2010 20:18

За мен отбота е Тотнъм Хотспър. Бяха 80-те години...а аз 4ти клас...информация никаква, освен една колонка във вестник Спорт Тото. За мое щастие леля ми живееше в Англия и ми изпращаше видеокасети с уникални мачове. Гледах как Тотнъм взеха Купата на Англия през 1981-ва и 1982-ра година и купата на УЕФА през 1984-та година. Гледах футболисти като Греъм Робъртс, Оси Ардилес и Рики Виля (първите чужденци в историята на английския футбол), Клаив Алън, Стив Арчибалд, Крис Уодъл и особено Глен Ходъл - за мен най-елегантния футболист на 80-те в света редом с Платини и Марадона. Е как да не харесам този отбор...с уникално богата история, с уникален стил на игра (изключае мачовете с участието на Крауч :)).....формацията им през 1961-ва...златния Дубъл тим се смята за най-силната в историята на британския футбол, играчи от миналото като Алф Ремзи, Дани Бленчфлауър (Мистър Тотнъм), Тери Дайсън (чупи си 2 крака в един мач), Дейвид Уайт (легендарно крило...умира от гръмотевица), Джими Гриивс (за него няма какво да се каже повече), Пол Гаскойн, Гари Линекер, Юрген Клинсман, Теди Шерингам, Давид Жинола и т.н. През Февруари тази година имах шанса да бъда на Уайт Харт Лейн за мача срещу Вила на Стилян...наслаждавах се на всяка секунда от неповторимите английски традиции...пожелавам го на всеки! А ето и Крал Глен:
http://www.youtube.com/watch?v=4a2pX6_r ... re=related
Ето и нас, феновете....и то без големи успехи през последните години:
http://www.youtube.com/watch?v=IuMbrQ5o ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YerSbMTL ... re=related
Последна промяна от SuperSpurs на 25 дек 2010 20:46, променено общо 1 път.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2010 20:22

green blood написа:WEST HAM UNITED!!!Отбор средна класа,но с голяма школа.Доста от големите имена във футбола в Англия са тръгнали именно от Болейн Граунд!
P.S.:Лесно е да си фен на голям отбор,но по-сладко е да подкрепяш малък тим,който ти дава тръпката на истинския футбол!

Ако трябва да бъдем точни,кажи речи половината от националния отбор на Англия в момента(Джо Коул,Лампард,Рио Фърдинанд,Майкъл Кариг)сигурно има и други за които не знам,но имайки предвид че това са футболисти от едно поколение излезнали от школата на един и същи клуб,само адмирации към хората които работят и играят в него.Ина4е аз съм фен на Челси от началото на 90's години,още от времето когато Руут Гулит беше играч на Челси.А от както ги купи Абрамович,само фенове на Челси да търсиш :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 25 дек 2010 20:35

slash1912 написа:Фен съм на Ливърпул от 1990 г.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs&feature=related[/youtube]

Поведението на Мауриньо в края показва всичко.
За мен има нещо магическо в този отбор. ;)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 25 дек 2010 20:45

Арсенал Лондон! Reason: For me, The best striker for all times - Thierry Henry!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 дек 2010 20:53

Petar Simeonov написа:Арсенал от 1989 година.Тогава нямаше "диема" или пък медии с толкова много информация за английския футбол.В различни вестници се изписваха само резултатите и класиране на първите отбори.Може би някои от Вас си спомнят финала на сезон 1988/89 и как Арсенал стана шампион в последния възможен момент , макар и да изоставаше в класирането.Тогава като дете прецених , че това ще е "моят" отбор.Този , който играе до последния миг.С времето започнах да се интересувам повече и да събирам всякаква информация за Арсенал.И така и до сега...Начин на живот !

I az sym ot Arsenal ot tozi ma4 s Pool, deto gi bihme s 2:1 i stanahme 6ampioni v posledniqt kryg
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”