Открито писмо до Уейн Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Открито писмо до Уейн Рууни

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 13:46

zaqwsxd написа:Я кажете сега кой струва 30 милиона паунда :
Трансфера на Анелка 2008 година : Анелка 28 годишен , играл в Реал , Пуул , Арсенал - цена 10 милиона паунда , неизменен титуляр в Челси за 2 години е вкарал 42 гола!
Трансфера на Бербатов 2008: Бербатов 27 годишен , играл в ЦСКА , Байер и Тотнъм ,цена 30.75 милиона паунда, статут на титуляр-резерва, за 2 години е вкварал 26 гола !

Не хубаво човек като копира да не може и това да направи като хората!!!!

Анелка от сезон 07/08 до 10/11(включително първите два кръга) има изиграни 123 мача за Челси във всички турнири и има 44 гола.

Бербатов 08/09 до 10/11(включително) изиграни 90, отбелязани 29
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 02 сеп 2010 13:47

Айде да не се занимаваме вече с това самовлюбено лайно Вибратов, става ли ?
Неуспелия блогър доказа ,че играе за всичко друго, но не и за България, а лидерските му качества са достатъчни да води стадо сурикати, но не и НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на БЪЛГАРИЯ ! Защото истинските мъже със силни характери застават с лице към проблемите и се борят....а мищоците бягат !
А наведени журналисти и неосъзнати пубери, които да "подкрепят" на мама техничаря винаги ще има, защото простотията на този свят няма как да изчезне !
Нека си играе в Манчестър и да радва Сър-а, нека си печели милионите .....Да посвещава голове на ТАТ, МАМ, СВЕКИ и т.н....
Има живот и след Вибратов, това е очевидно .....нека мислим за следващите ..тези, които идват след него .....защото всичко тече и се променя на този свят....
Митето и той ше си намери място в Историята .........но дали като "рекордьорът" на България или "Отказалия се " от България рекордьор по голове, това е спорен въпрос ....зависи дали клакьорите ще пишат историята
Последна промяна от ReZo на 02 сеп 2010 13:52, променено общо 1 път.
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 02 сеп 2010 13:47

Alex написа:
Планема пише ти един българин - моля те ходи си от България и си вземи всички себебодобни, защото иначе ще трябва да си ходя аз с моите себеподобни и после казват, че изтекли не знам си колко милиона талантливи бългаски деца за да стимулират икономиките на други иначе прородно тъпи държави (обикновено зад океана).
пп Само бълларите сутрин като станем и почваме да мислим как да преебем някой друг човек... Бербо пречеше и най-достойно си тръгна - живее през море, не Ви се бърка в работата - но Вие държите да му пречите даже и като се е махнал..... ?!?!!??! Не разбирам как като някой българин има шанс да постигне нещо и все се намира друг да звънне един телефон да обясни, че на първия сестра му е ***** и баща му е еди какъв си, и.... накратко да съсипе тоя човек...... кефите се на тоя лайнар, дето не е ясно защо сме се харчили парите да го пращаме на училище, а после се сърдите като цял живот някой ви подлива вода...

Аlex- Върви си барабар с "таланта". Не знам дали си 6 годишен, но след написаното от теб да имаш нахалството да добавяш - защо сме се харчили парите да го пращаме на училище. Лек път и дано тук останем тези с по-малко талант от теб, особено в правописа...Ха-ха-ха-

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 сеп 2010 13:49

zaqwsxd написа:
Къде сравняваш... единия на години на който тепърва ще показа какъв футболист е,другия гонещ 30така ще играе на ниво още 1-2 години и ще преключи с футбола

Разликата им е 1 година ! Бербатов ли тепърва ще се доказва какъв футболист е ? Моля ти се не ме разсмивай !

хахахаха ама ти найстина си много просто момче!!!
Руни е на 24 ,роден е 85та октомври,Бербатов е 29 годишен... ама ти май много много не следиш футбол?Колкото да си начешеш езика тука!!!
че чак го и разсмиваме.ми погледни и тогава се излагай бе.
Последна промяна от drogooo на 02 сеп 2010 13:52, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 сеп 2010 13:50

ReZo написа:Айде да не занимаваме вече с това самовлюбено лайно Вибратов, става ли ?
Неуспелия блогър доказа ,че играе за всичко друго, но не и за България, а лидерските му качества са достатъчни да води стадо сурикати, но не и на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на БЪЛГАРИЯ ! Защото истинските мъже със силни характери застават с лице към проблемите и се борят....а мищоците бягат !
А наведени журналисти и неосъзнати пубери, които да "подкрепят" на мама техничара винаги ще има, защото простотията на този свят няма как да изчезне !
Нека си играе в Манчестър и да радва Сър-а, нека си печели милионите .....Да посвещава голове на ТАТ, МАМ, СВЕКИ и т.н.....
Има живот и след Вибратов, това е очевидно .....нека мислим за следващюите ..тези, които идват след него .....защото всичко тече и се променя на този свят....
Митето и той ше си намери място в Историята .........но дали като "рекордьорът" на България или "Отказалия се " от България рекордьор по голове, това е спорен въпрос ....зависи дали клакьорите ще пишат историята

А ти как подкрепи българският национален отбор по футбол. Случайно да не си бил един от 300-400 до хиляда, които посещаваха последните ни мачове ? Научете се за да изисквате нещо трябва и да давате. Нищо даром не се поучава. Опитайте с малко уважение, пък може и да стане. Руни може да са го освирквали 1 път. Бербатов от 2004 година до сега, правят точно 6 години. Псувни и обиди колко бил слаб и как пречел само на националите. Вече не пречи, това искахте СЕГА да видим какво ще стане с националния. Мойта прогноза е достойно 4то място. Разбира се на Мъри ще се даде поредният шанс !
Последна промяна от Love_ на 02 сеп 2010 13:53, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 02 сеп 2010 13:50

THE G.A.M.E написа:Аз пък, най не харесвам хора, които не могат да носят на критика ! ! !
В тоя ред на мисли .... Берба ми падна в очите, с отказването си от Националния, поради някви - "неясни причини" !
Но, и на малките деца стана ясно, че той се отказва, защото не иска да го плюят за слабите му игри !
Ами, ти си футболист бе !
При това, от ранга на звезда .... и то, не само българска !
Играеш във велик клуб .... и имаш наглоста да искаш, да не те критикуват ! ? ?
Ами .... да не си ставал футболист тогава !
Аз го защитавах, до едно време.
Но, когато започна да плюе по българските фенове, журналисти и специалисти, за неща, които английските им колеги, ги правят на квадрат ..... това вече, преля чашата на търпението ми !
Защо не се прави на поучителен и отворен, на английската футболна общественост ? ? ?
И, не ви ли направи впечатление, че се отказа в момента, в който подобри головият рекорд на Бонев ? ! ? ?
Та, малко нещата станаха:
- "Благодаря ви момчета за услугите и помоща, но аз си постигнах целта, айде - кой от къде е" ! ! !
А беше на път, да се дореди до легенди като Гунди и Стоичков ....

братле, ти за последно говореше много компетентно глупости в една друга тема за Бербатов, където си направих труда да ти подбера от английскита преса опровержение на всичко, което си казал - оттук нататък пак да ти обяснявам, че нищо не разбираш..... ако искаш се образовай, ако искаш се самозалъгвай, че знаеш много.

А за авторът на статия - нека се замисли, единствената причина някой да му прочете статията е, че тя е за ДИМИТЪР БЕРБАТОВ! (това не е злоба - това е меркантилност - да изкараш пари на гърба на някого, който не знае за твоето съществуване) Най-странното е, че аз съм изчел повече английска преса от тоя смешник ,който съм сигурен, че не разбира нищо от нещата, за които говори, но по стара българска традиция "говори в кръчмата" - в днешен вариант пише статии, за това и в Англия как е, бил съм там 2 седмици и имат един оглям площад и кралица и са такива и такива и в Съюза бях и т.н...... а другите, дето не са били и толкова, си му вярват и си го подкрепят.... а бе, нещо като Бай Ганьо, дето навсякъде е бил и всичко е видял, ама ................ не съвсем.......
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 13:51

Само не разбирам:кой отбор,точно,ще гледа Бербатов от трибуните?Този,от който се отказа или английския?А,може би,ще гледа съдията?Какъв е Бербатов?Нито "българин" с българите(той си избра така-отказа се от националния,закара приятелката си да родяла в Англия,щото нашите деца,като се раждат тук сигурно са "втора ръка"),нито "англичанин" с англичаните(щото и те не го харесват,дали,пък,затова не затътри бременната в Англия-за да бъде детето му "англичанче").И изобщо...

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 сеп 2010 13:52

АБЕ ИДИОТИ НЕ МИ КАЗВАЙТЕ КОГА Е РОДЕН РУУНИ ! ВИЕ СЛЕДИТЕ ЛИ ТЕМАТА НА РАЗГОВОРА ? ГОВОРЯ ЗА АНЕЛКА И БЕРБАТОВ !

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 02 сеп 2010 13:55

Както има добри и лоши футболисти, така има и добри и лоши журналисти. Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници. Много пъти са ми казвали, че съм скромен, е, тук скромността ми остава на заден план. За да може всички ние, които вървим и искаме да вървим напред и да се развиваме, трябва да премахнем тази злоба и завист. Трябва да игнорираме и забравим всички тези хора, проповядващи тези качества, защото рано или късно и това ще стане. Те ще бъдат забравени. Докато всички ние ще бъдем запомнени дълго, след като ни няма.

Димитър Бербатов

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2010 13:57

chelseabg написа:С Бербатов или без него все тая.Пак ще паднем с 2-3 гола утре и пак няма да се класираме никаде..не е лесно да си заобиколен от банда бездарни връзкари разбирам го и го подкрепям на 100%
Няма съмнение най-добрия ни футболист в момента,но за утре ще ни трябва единСтоичков.. да си припомним:
http://www.vbox7.com/play:af584fe4

Много си прав! Трябва ни нов Стоичков! Човек с характер на боец, на който да не му пука от помията, която изливат отгоре му разни завистливи писарчета и фенчета! Човек, който знае колко струва и когато някой сульо реши да му дава акъл... просто да му тегли една Христо Стоичковска благословия!

А колкото тия дето плюят по Бербатов... докато бълвате злоба породена от завист вие ще си останете едни нaсрани мишки, за които никой никога няма да научи, че са съществували и за които на никого реално не му пука! И да плюете и да не плюете цял свят знае кой е Бербатов, а вас никой не ви е чувал и никой не дава 5 пари за вас!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”