THE G.A.M.E написа:Аз пък, най не харесвам хора, които не могат да носят на критика ! ! !
В тоя ред на мисли .... Берба ми падна в очите, с отказването си от Националния, поради някви - "неясни причини" !
Но, и на малките деца стана ясно, че той се отказва, защото не иска да го плюят за слабите му игри !
Ами, ти си футболист бе !
При това, от ранга на звезда .... и то, не само българска !
Играеш във велик клуб .... и имаш наглоста да искаш, да не те критикуват ! ? ?
Ами .... да не си ставал футболист тогава !
Аз го защитавах, до едно време.
Но, когато започна да плюе по българските фенове, журналисти и специалисти, за неща, които английските им колеги, ги правят на квадрат ..... това вече, преля чашата на търпението ми !
Защо не се прави на поучителен и отворен, на английската футболна общественост ? ? ?
И, не ви ли направи впечатление, че се отказа в момента, в който подобри головият рекорд на Бонев ? ! ? ?
Та, малко нещата станаха:
- "Благодаря ви момчета за услугите и помоща, но аз си постигнах целта, айде - кой от къде е" ! ! !
А беше на път, да се дореди до легенди като Гунди и Стоичков ....
братле, ти за последно говореше много компетентно глупости в една друга тема за Бербатов, където си направих труда да ти подбера от английскита преса опровержение на всичко, което си казал - оттук нататък пак да ти обяснявам, че нищо не разбираш..... ако искаш се образовай, ако искаш се самозалъгвай, че знаеш много.
А за авторът на статия - нека се замисли, единствената причина някой да му прочете статията е, че тя е за ДИМИТЪР БЕРБАТОВ! (това не е злоба - това е меркантилност - да изкараш пари на гърба на някого, който не знае за твоето съществуване) Най-странното е, че аз съм изчел повече английска преса от тоя смешник ,който съм сигурен, че не разбира нищо от нещата, за които говори, но по стара българска традиция "говори в кръчмата" - в днешен вариант пише статии, за това и в Англия как е, бил съм там 2 седмици и имат един оглям площад и кралица и са такива и такива и в Съюза бях и т.н...... а другите, дето не са били и толкова, си му вярват и си го подкрепят.... а бе, нещо като Бай Ганьо, дето навсякъде е бил и всичко е видял, ама ................ не съвсем.......