Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 13:05

Dr Avalanche написа:
Бижутера написа:щом и на луис ван гаал му е направило впечатление представете си каква засада беше :lol: :lol:

Тази засада даже и Стиви Уондър я видя. Само Йоребро и помощника му не можаха.

смешна работа, тоя ако свири повече аз ще се гръмна... :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 18 фев 2010 13:35

Бижутера написа:
Dr Avalanche написа:
Бижутера написа:щом и на луис ван гаал му е направило впечатление представете си каква засада беше :lol: :lol:

Тази засада даже и Стиви Уондър я видя. Само Йоребро и помощника му не можаха.

смешна работа, тоя ако свири повече аз ще се гръмна... :twisted:

В Италия съм фен на Фиорентина и след радостта вчера от късмета на МЮ сега съм разочарован, но съм съгласен Германците да ни бяха били с късмет но до червения картон мача си беше равностоен а той си е спорен да не говорим за това което направи Клозе без всякъкъв умисъл и възможност да играе за топката с бутоните напред било му първи фаул и какво от това прави нарушение за директен червен картон и го гонят, за засадата просто не ми се говори гавра а страничният влезе няколко пъти в кадър личеше си че е гузен.
Ето затова няма да забравя и винаги ще се кефя като се сетя как другият ми любим чуждестранен отбор накара швабите да изядат тревата на Камп Ноу от злоба и мъка защото едно е късмета друго е да те подпират съдиите а някои от съфорумците фенове на Байрен наричат МЮ съдийски отбор е то се виде кой е съдийски отбор.
Форца Виола и дано на реванша направим нещо защото след наказанието ходенето в долните серии за нас феновете на Фирентина тези мачове са празник а някакъв идиот вчера го развали, И ДА ДОБАВЯ ПЛАТИНИ ВЧЕРА БЕШЕ НА ТОЗИ МАЧ ДО СЕГА РЕАКЦИЯ ОТ НЕГО НЯМА ЗАЩО ЛИ.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 фев 2010 15:10

Изображение

Всички играчи на тима, треньорът Чезаре Прандели, собственикът Диего Дела Вале и дори кметът на Флоренция заявиха, че „виолетовите” са били ощетени.
"Някои съдийски решения бяха грешни, но ако във втория мач играем така, както го сторихме днес, то можем да продължим напред", сподели Прандели.
Доста по-гръмко бе изявлението на Дела Вале.
"Много е важно семейството на страничния съдия да го заведе на очен лекар и то още утре. Това е единственият начин, по който мога да обясня това, което се случи. Ако тях ги е грижа за него, трябва да го заведат моментално на преглед. Реферската грешка бе явна, така че няма нужда от коментар. Никога не съм виждал подобна грешка. Ще се опитаме да победим у дома на реванша. Всеки говореше как сме щели да паднем с 0:6, това обаче не стана."
"Дори и аз от резервната скамейка видях, че имаше засада при втория гол на Байерн. Наистина е разочароващо, че бяхме ограбени по такъв начин”, заяви капитанът на Фио Монтоливо.
Кметът на Флоренция Матео Ренци остави на страна дипломатичността, присъща на политиците и сподели: "Никога досега не бях виждал подобно нещо, в цялата история на професионалния футбол. Мишел Платини трябва да бъде сериозно разтревожен, вместо да стои на трибуните и да се усмихва. Тази вечер УЕФА посрами Флоренция.”

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 15:12

на картинката става ясно всичко - клозе е в засада ПОНЕ два метра, страничния съдия има перфектна видимост...защо не вдига флага можем само да гадаем...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 фев 2010 15:24

Естествено че има перфектна видимост. То такава засада и от центъра щеше да я види. Ясно е че е трябвало Байерн да спечели. Дали заради допинга на Муту наказват и целия отбор или заради нещо друго само може да гадаем. Или пък дали тоя същия съдия е нямал поръчка на Челси - Барселона, за да не играят два английски отбора на финала в ШЛ. Знам че звучи абсурдно и дори аз не искам да го повярвам, само че след такива изцепки и то на един и същ съдия почваш да си мислиш какво ли не...;)

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 18 фев 2010 15:50

Гледах и двата мача на два телевизора паралелно и мога да кажа, че две "пионки" и на двете срещи си направиха уникален та*ак с Арсенал и Фиорентина.

Няма такова съдийство просто... още не мога да се побера в кожата си... Съдията класирал Франция на СП в ЮАР му дават да свири Порто и Арсенал и той отбелязва за 2-1 за Порто ?????

Другия смешник е този от полуфинала м/у Челси и Барса. Е как питам може на такива хора да им се дават наряди за такива важни двубои на такава фаза от ШЛ.

В Лондон Порто ще го ядат и то с много, помнете ми думата :evil:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 фев 2010 16:03

Арсенал по времето на Анри отбелязаха два подобни гола, тъй че не се правете на големите разбирачи. Единият беше директнен изстрел към вратат на Анри от пряк свободен удар без сигнал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 18 фев 2010 17:45

Да, така е. Анри ги правеше тия удари най-вече от пряк свободни и винаги правеше голове, но той искаше винаги позволение от съдията. Докато снощи една след като Фалкао стреля тогава съдията си вдигна ръката. Разликата правиш ли я или аз да ти я направя ?

И още нещо, точно заради Анри най-вече и тези прочути негови изпълнения отдавна в Европа и в Англия спряха да се изпълняват така преките и непреките свободни удари, трябва първо да се чуе сигнала на съдията и тогава. Да не говорим, че снощи сътуацията беше в пеналта, и играчите на Арсенал трябваше да са на гол линията. :!:
Изображение

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 18 фев 2010 21:18

:shock: :shock: :shock: Лелее :lol: Избихте рибата вие - не мога да повярвам че има толкова заблудени типове, които смятат че втория гол на Порто е редовен.
1. Непряк свободен удар В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ, при който съдията НЕ ПОСТРОЯВА СТЕНА, както се прави ВИНАГИ в такива случаи.
2. При изпълнението вратаря е С ГРЪБ към ситуацията и ходи към вратата си.
3.Съдията(който е на 2 метра от топката), в момента в който вижда как циганчето от Порто пробва тарикатския номер да изпълни някъв безумен фал без стена от футболисти и без вратар, вдига в момента на изпълнението ръката си, да не би някой от защитниците да се върне и да попречи на ония типове да вкарат най - измисления гол, който съм виждал (Ако изключим един гол в долните дивизии на Англия, където топката не влезе във вратата :mrgreen: )
Та, приятели, не знам дали за пръв път гледате футболен мач - ама тоя гол не може да бъде редовен по никакъв начин. ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 18 фев 2010 21:23

А, ето сега гледайте и Аякс Ювентус - там също е интересно :lol: Чиста дузпа за Аякс - неотсъдена. Измислено нарушение на напдателя на Аякс срещу оня нагъл жабар Легроталие, когато нападтеля на Аякс излизаше сам срещу Буфон(макра че изигра ситуацията и изпусна). И за капак - в края на полувремето измислен фал за игра с ръка пред наказателното на Аякс, на удобна позиция за стрелба, гарнирано и с жълт картон. (При положение че играчите на Ювентус играха три пъти с ръка а получиха само един жълт картон) И това само за първото полувреме - тоя май ще се нареди до другите двама безумци. Ще са най-големите послушници на УЕФА за световното ;-)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Върни се в “Футбол - Свят”