АНКЕТА:ЛЮБИМ ФУТБОЛИСТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

aleksx92
Контакти:

Re: АНКЕТА:ЛЮБИМ ФУТБОЛИСТ

Мнениеот aleksx92 » 22 ное 2008 23:50

Франк Лампард и Алекс Дел Пиеро

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 29 ное 2008 14:54

Стоичков, Меси, Роналдиньо и разбира се Малдини!!!
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 ное 2008 20:07

Има много които са ме кефили,но безпорния номер едно за мене е Марадона.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 дек 2008 00:56

Зидан ,Касиляс и разбира НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАУЛ :!: :!: :!: Страхотен футболист за мене номер 1 в света ;)

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 08 дек 2008 22:18

Дел Пиеро
ИзображениеИзображениеИзображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 16 дек 2008 21:18

Сеск Фабрегас,Лео Меси и Стивън Джерард.От българските съм за Георги Петков,Станислав Ангелов и Мартин Петров.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
theclash
Контакти:

Мнениеот theclash » 20 дек 2008 16:43

Хунтелаар

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 04 яну 2009 05:29

ГОНЗОООООО :lol:
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 07 яну 2009 19:03

Марко Ди Вайо

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 11 яну 2009 13:47

Любим футболист... не е само един.
Ще започна с българите.
Христо Стоичков - символ на българският футбол. Най-успелият наш-играч, спечелил всичко на клубно ниво. Да не забравяме, че е леганда на любимият ми отбор, а когато съм на Камп Ноу и спомена на някой каталунец, че съм българин винаги се отнасят с мен с огромно уважение, а не както на много места в Европа - все едно съм от утайката на континента! :)

Трифон Иванов - винаги съм се кефел на централните защитници - Трифон е най-добрият българин на тоя пост! Винаги е било невероятно трудно да го преодолееш той си играеше футбола по негов си собствен начин, който се изразява в следното: "топка минава, човек не" - само, че с тая разлика, че той знаеше как да спира противниците си без да получава картон след картон!

Това са родните ми любими футболисти. А сега чужденците:
Паоло Малдини - най-добрият защитник за всички времена! Символ на това как може да бъдеш верен само на един клуб!

Меси - феноменален е! Трябва ли изобщо да обяснявам всичките причини, поради, които му се кефя?

Роналдиньо - също като Меси!

Шмайхел - невероятен вратар. Може да се поспори кой е по-добър той или Лев Яшин, но Яшин не съм ги гледал, така че за мен Шмайхел е най-добрият!

Куман - също велик защитник, с брутална тупалка. :) При него нещата опират повече на фенска основа. Все пак той вкара гола за Барса на Сампдория на финала за КЕШ през 1992 година.

Шави - халф мечта. Може всичко - да руши противниковата игра, да организира тая на тима, когато е нужно да задържа топката и м/у трима противници, а в следващият момент да даде пас на 40-50 метра като ще залепи топката на крака ти! Ако не беше той Испания най-вероятно нямаше да стане еврошампион. ;)

Роберто Баджо - много добър нападател, винаги ме е кефил с желанието си за игра и нюха си да бележи.

Алън Шийрър - най-добрият при играта с глава. Невероятно чувство за пласиране. Просто умееше всичко, за да бъде един от най-добрите централни нападатели.

Гигс - също като Малдини верен само на един отбор, но и много добро крило. Докато беше по-млад нямаше умора на терена и правеше каквото си поиска на терена. :)

Зидан - най-добрият плеймейкър на всички времена. Макар и играч на Реал винаги съм го харесвал. За мое щастие съм имал възможността да го гледам на живо. Винаги ще помня гола, който вкара на Леверкузен във финала за КЕШ през 2002-ра! Няма друго такова воле!

Има и други, но няма да ги иброявам всичките!

П.П. Ще направя и класация на тримата ми най-омразни футболисти без да обяснявам защо.
1. Кристиано Лайналдо
2. Раул
3. Марсел Десаи
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”