Дузпа си е според правилата. Просто пълен малшанс за защитника. Това е от тези дузпи, при които няма какво толкова да направиш, но я има.
Иначе може да коментираш и засадата на Мбапе при първия отменен гол. :D
Ла Лига (сезон 2025/2026)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2025/2026)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Pichichi написа:Слаб е мача. Барса падат и нямат никаква възможност да пуснат футболисти с тежест.
Къде контузии къде липса на адекватна селекционна политика да си пишат в тефтера на Ван Гаал :-)
Само с детска градина не става.
Отделно за мен съдията сбърка с тази дузпа за Реал. Разбирам да беше при първото центриране да я свири но след рикошет и при шпагат на защитника в положение при което топката излиза в корнер и няма никаква реална опасност за вратата защото Белингам беше сам с/у 5- ма. Не знам какво точно наказа съдията? Неумение на играча на Барса в момента в който става от тревата след шпагат и някакъв рикошет може би. Аз съм на мнение че това не е дузпа.
А ако може нещичко и за спестената чиста дузпа във втората минута, за отмения редовен гол на Мбапе, за спестения втори жълт за Педри (трябваше да бъде изгонен няколко минути по-рано). Нещо? :)
Последна промяна от RMCF на 26 окт 2025 19:36, променено общо 1 път.
Не мога да я коментирам защото хванах мача след 20-тата минута и ми се стори доста слаб мач за класико. Така че едва ли ще ме мотивираш да търся репортаж заради това положение. Пусни видео в темата и може да го изгледам и да коментирам. Може някой барселонист да вземе отношение. Нали има ВАР?
Бах мааамууу!
Да имаше втори ЖК на Педри.
Да имаше втори ЖК на Педри.
пф, скучна работа от репортажите ; 0 Как липсва Пепе в тези мелета накрая :lol: Поне нещо интересно да има.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
За мен ръката е бая повече дузпа от това във втората минута. Винисиус се спъна в крака на Ямал, правилно беше отменена.
Първото полувреме ми допадна, второто беше постничко. Като цяло Реал си заслужи победата.
Първото полувреме ми допадна, второто беше постничко. Като цяло Реал си заслужи победата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мбапе винаги вкарва на Барса и редовно му отменят по някой друг гол. Тази изнесена защита ту работи, ту не. Но е факт, че Барселона при Пеп никога не е допускала толкова много положения от съперниците, колкото тази на Флик. Досега Барса бележеше доста и това компенсираше тотал щетите им отзад. Сега обаче атаката издиша и резултатите са налице.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Мбапе винаги вкарва на Барса и редовно му отменят по някой друг гол. Тази изнесена защита ту работи, ту не. Но е факт, че Барселона при Пеп никога не е допускала толкова много положения от съперниците, колкото тази на Флик. Досега Барса бележеше доста и това компенсираше тотал щетите им отзад. Сега обаче атаката издиша и резултатите са налице.
Защитата им твърдо не работи!
Миналата седмица им гледах първото полувреме с/у Жирона. Жирона освен гола за 1:1 от задна ножица имаха едни 3 чисти положения 1 на 1 с вратаря на Барса. Можеха да им вкарат 3/4 гола но ги изпортиха. Мбапе поне 2 гола им вкарваше от тези 3 положения.
Не знам как очаквате да сме близо до оптималното ниво при положение, че напред всичко е контузено. Лева и Рафиня аут, Ямал и Феран се връщат сега от контузии и са тотално извън форма. Реално само Рашко е напълно здрав. Даже очаквах да паднем с много по-голяма разлика :mrgreen:
Иначе по-скоро имаше дузпа за Реал в оная ситуация с ръката
Иначе по-скоро имаше дузпа за Реал в оная ситуация с ръката
Последна промяна от kingofpop на 27 окт 2025 14:45, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Е то и ние миналата година нямахме 1 мач с нормална защита (то и вчера играхме без единия ни титулярен ЦЗ, както и без десен бек), ама се пънехте тогава и му порасна работата на цигането Ямал. Втори такъв късметлийски сезон като миналия без никакви контузии няма как да изкарате.