Купа на африканските нации (2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на африканските нации (2023)
Сисе има мозък, пуснал е нашия дървар в 60-тата при 2:0. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Моите хора от Камерун пак се излагат. 

Барса и Лудогорец але, алеее...
-
- Контакти:
Хващам бас,че ще има един най-добър трети класирал се отбор с 2 точки 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Поне Алжир започва (засега) добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Ако изключим Египет, другите северноафрикански отбори имат бая да наваксват откъм трофеи.
Сега Мароко ако с това поколение не спечелят, ще има да чакат още дълго време за нов шанс. Иначе моите пичове от Камерун отсега ги пиша бегАли.
Да не можеш да биеш Гвинея с човек повече цяло второ полувреме...дано не съм прав и ме изненадат приятно. Кинг Ето'о заслужава да спечели трофея и като президент. 

-
- Контакти:
Шоу от Ангола е два пъти шампион с Лудогорец,а е само на 24.Играе за Макаби (Х).
Засега само Сенегал игра смислено,останалите фаворити се дънят,което
е добре за домакините.
Засега само Сенегал игра смислено,останалите фаворити се дънят,което
е добре за домакините.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- KOPScousers
- Контакти:
На мен Египет изобщо не ми харесаха, но те така бяха и през 2022-ра, когато добутаха до финала, минавайки през Мароко, който поне за мен е отбор с класа над египтяните като индивидуалности - и тогава, и сега в известна степен. Просто Египет има някаква аура в този турнир и си мисля, че е редно и Салах да вдигне тенекето, да се разпише след другите двама топ африкански футболисти на нашето време - Марез и Мане. От една страна му пожелавам успех, от друга се замислих как при един провал още в груповата фаза вероятно ще е на линия за мача с Челси на 31.01 и някак съм раздвоен, но естествено бих се радвал повече за него, ако успее да триумфира в турнира. За да се случи това обаче, трябва доста неща да се променят в играта на отбора през следващите мачове. Една загуба от Гана в четвъртък и ще се трепери стабилно последния мач с Кабо Верде, които очевидно също надминаха очакванията първия кръг и няма да се дадат лесно. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
А не мислиш ли че нов провал на Салах ще му повлияе психически, особено ако пак е на финал като 2022ра.